Бременни чужбински мами - 15

• 15 042
  • 307
  •   1
Отговори
# 150
Фата, и аз исках да кажа като Звезди...  и преди ми се виждаше трудно да имаш и да кърмиш близнаци, но сега като знам какво е с едно  ooooh! ... мисля, че си направо героиня!!!!  smile3501

Ох, ние се оправихме от неакане (явно лещичката дето я хапнах му се отрази на горкото), обаче сега пък сме със зелени акънца. С малко четене се оказа, че моята мляко свръхпродукция го кара да си хапва само от "предното" мляко и резултата е колики и зелени акънца.
Сега се боря със свръхлактация, но поне се чувствам малко по-уверена вече (че съм голяма паника иначе, ако не сте разбрали още  Mr. Green)

# 151
Момичета  Peace добрутро  Wink

Хубаво е кърменето легнали, аз го правя най-вече през нощта, когато едва гледам, иначе през деня кърмех легнала преди, но отнема повече време, според мен.
Фата, аз също ти се възхищавам. С едно не се сяда, не мога да си представя с две.
Но ние жените с всичко се справяме. майка ми е казвала една поговорка: "Една майка може да отгледа 10 деца, но 10 деца една майка не могат я отгледа."

За пиенето и аз пия повече от преди (когато беше почти нищо), то със загубата на течности... Ям ужасно много, най-вече сладки неща. Явно имам нужда от нещо, което веднага да ми дава енергия. Общо взето, сега ям нещата, от които ми се гадеше през бременността (нали всичко се наваксва  Wink ).
Вие как изчислявате продължителността на раждането? Rolling Eyes Защото моите контракции продължиха 10 часа.
Лек ден   bouquet

# 152
  • Germany
Да ви кажа днес бях на първия задължителен преглед след раждането - като ги видях всичките коремчета в чакалнята чак ми стана едно малко носталгично и за моето коремче....сега като се замисля много хубаво си беше с коремчето насам натам, не че сега не е хубаво....така че не се оплаквайте, бременлийки, после ще ви е мъчно за коремчетата Peace Party

Въпрос: Моето мамунче Симон, както си акаше супер добре, всеки ден по 4,5-6 пъти изведнъж минават се 3 дни и няма ако няма дявол Thinking Thinking Tired newsm78 newsm78 Как така не знам. Нищо не сме променяли , нито ям нещо по-различно и го изаках с термометърчето защото цяла нощ се напъва, не спа плака и т.н. Сега обаче пак сме 3-ти ден без ако - ама вече не искам термометърчето и кажете мили мами какво да правим? Praynig Praynig Praynig

# 153
Момичета, недейте така Flutter Както казва Цугуми, всеки се справя с това, което му се е паднало  Grinning Изведнъж свикваш да вършиш всичко двойно и едновременно, а от друга страна е трудно да разглезиш 2 бебета наведнъж, защото просто нямаш толкова време и толкова ръце  Crazy Та сигурно и това помага. Като ги вземем с таткото по едно бебе на всеки и все си мисля, ами ако беше едно, докато му се нарадва единия и после другия, все ще си е на ръце  Naughty Не че има нещо лошо, де, ама моите си правят компания и взаимно  Heart Eyes

# 154
.
Вие как изчислявате продължителността на раждането? Rolling Eyes Защото моите контракции продължиха 10 часа.

Ами изтекоха ми водите в 6, в 9 почнаха контракциите, в 13 бях готова.Аз считам само времето на болките. Ама пищях ли 4 часа!
Ох, Деси, няма да ми липсва корема. Не обичам да съм бременна...Не искам нито корем, нито гъз, ни целулит по краката....Как ще слабея нямам идея?
Някоя от родилите започна ли гимнастика за прибиране на корема? Обратноизграждане / на матката/ се води при нас, и е супер евтина/ даже може да е безплатна при препоръка на лекаря/
Поздрави!

# 155
Това не го бях видяла.
Ами при първия беше предизвикано, така че от момента на предизвикване, докато се появи на бял свят.
А при втория от момента, в който ми започнаха контракциите, само дето аз не ги разпознах в първия момент, просто не ми беше добре, ние вечеряхме и казах, че ще се кача да си полегна, защото ме е заболял корема, и като си полегнах и се започна, и то беше 18 часа, а бебо се роди в 20.30.
На мен ми е много крив ден, нищо не ми върви, най-вече в работата, уж да приключвам по малко, а днес нищо не свърших и вече съм много притеснена.

# 156
аз раждането го броя от момента на напъването Thinking

# 157
Уф, и аз не мисля, 4е 6те ми липсва корем, гадене, повръ6тане, киселини. Какво мога и какво не мога да ям, и наказанието за гре6ни храни ..... Дума да не става. А пък каквато съм бъзла и имам "болницофобия", отка4ам само като 4ета тук за контракции и раждане. Тренирам си психиката, ама не6то не ми се отдава. Как 6те го вадим това бебе не знам. То пък ме скъсва от бой. Голямо ритане, голямо не6то. Трудно се разбираме.

# 158
Фата, сещам за за първите дни, след като си тръгна майка и останахме сам сами с бебка  Crazy Тогава наистина се бях превърнала в "луда калинка", но с течение на времето човек наистина свиква. Все още понякога си мечтая да имам по много ръце като онази индийска богиня  Laughing че да успея да огрея навсякъде...
Да си призная, мен коремчето не ми липсва толкова, но имам някаква странна носталгия за периода преди раждането. Да съм знаела тогава, колко хубава е точно появата не бебката. След нея вече всичко е различно. От бременността си спомням, че се чувствах ужасно, но сега дори ми изглежда нереално, сякаш се е случвало на някой друг. Всичко лошо съм го забравила като усещане.
Гимнастика не правя, колани не съм носила. Може би някое и друго упражнение няма да е зле, но все отлагам. Доволна съм, как се възстанових за отрицателно време, не предполагах да стане толкова бързо.

# 159
Здравейте всички  Simple Smile Аз маи съм за тази тема
На 33 години съм, очаквам нееднояични близнаци през маи. чета ви раzкаzите и патилата, но осте не мога насериоzно да вьzприема какво се случва с мен... Simple Smile

# 160
Lale32
леко бременеене  bouquet
разнояйчни близнаци.. их че вълнуващо Party

Tsugumi

ние като останхме тримата.. бяхме около месец на джънк фууд... не знам как издържахме Crazy

# 161
Здравейте моми4ета,
нещо все не стигам до Форума, но си мисля за Вас Heart Eyes.Про4етох през ред постингите..хубаво сте се разприказвали за кьрмене.Моето "ранено" зьрно се оправи за 1 месец.Помогна Дактарин!Ето какво цитирам от книгата на Tracy Hogg&Melinda Blau, Secrets of the Babywhisperar относно нужното коли4ество мляко при кьрмещите майки според вьзрастта на бебето:

4-8 седмици - до 40 минути кьрмене(60-150 мл)
8-12 седмици - до 30 минути (120-180 мл)
3-6 месеца - до 20 минути (150-240 мл)

Малката има все още ужасни колики придружени с непрекьснато отделяне на газ, който мирише ужасно(дано никой не хапва и 4ете в момента Mr. Green).Все едно яде 4овешка храна, ужас.Някой има ли такьв проблем?4етох 4е газоотделянето било нормално,ама така да мирише незнам.Питах тук на консултацията и казаха,4е било нормално newsm78

Вие как ще обли4ате малките си бебета през по студения сезон, когато излизате навьн?В 4уденка сьм все още да купувам ли яке на моя мальк 4овек, пуловер4ета и т.н?Имам нещо шушляково като спален 4увал, добре подплатено, но незнам само с него достатц4но  ли е?А когато сте си вкьщи зимата какво ще обли4ате на бебетата?На моята все са и студени рьцете, но поне краката и вратлето са топли.

Лек ден засега Hug

# 162
Звездичка  Hug
нас ни спасява това, че мъжът ми живее с мисълта, че си е сбъркал професията. Трябвало да стане готвач  Laughing
От време на време и аз поприготвям нещо, но е рядкост.

# 163
Ние упорито се опитваме да готвим, като не стигне времето и няма за ядене, не ям  Crazy

наистина ли с порастването на бебето времето за кърмене намалява??? Кога идва този прекрасен момент?
Аууу, ако е така, още отсега се размечтавам (ний под 1 час на хранене не можем да слезем).

# 164
Лале, добре дошла и честито! И ти с двойна радост.

И аз съм все още от бременеещите, моля, моля! Сара, ти защо толкова рано се гласиш да раждаш, секцио ли ще си или просто така ти се иска? Щото гледам съм 2-3 дни преди теб, пък моя термин чак за 12-ти ноември.

Аз като вече минала по този път да кажа, че корема хич, ама хич не ми липсваше след първото раждане.

Общи условия

Активация на акаунт