Намерих 5

• 53 186
  • 291
  •   1
Отговори
# 120
напоследък нищо интересно и заслужаващо да бъде тук не ми е попадало.

Може би само тази книжка.
Как се правят прости кукли.
Има кройки.
Ето вижте как изглежда

# 121
Неможах да видя дали го има вече пуснат този брой  Embarassed  ,за всеки случай го пускам знам че Марги
и други също го харесват списанието .

http://www.sendspace.com/file/76mss6   

Хипатия  правя една коледна тема подобна на твоята , но само на коледна тема .Искам да знаеш ,че го правя отделно, защото не всички влизат в тази прекрасна тема  и затова ще бъде само за коледа да дам идеи на мамчетата .Това е такъв хубав празник santa2 Nature Snowman и да се радват на своите произведения .
Затова не ми се сърди, Hug, че замалко ще се преместя на друга вълна ,след това отново ще се върна тук да подкрепям тази супер идея която си направила  newsm51

# 122
sisa, aко не си започнала темата още- прсто се включи в тази на Хипатия, тя няма да се сърди  Wink

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=239703.0

# 123
Ми кой да види че има такава тема  Embarassed  ,мерси МИМИ  Hug не бях я направила още .
Ако и Хипатия няма против ще ги пусна там  Wink

Марги забравих да те поздравя за елхичките ,супер са станали Simple Smile и аз на тях се бях наканила да правя Simple Smile

Последна редакция: пт, 23 ное 2007, 22:26 от sisa g

# 124
  • Sofia
Сиса, благодаря  bouquet И аз не бях видяла Коледната тема на Хипатия. Страхотни сте,мерси!  bouquet

# 125
  • Popovo, Bulgaria
здравейте, страхотни неща сте качили, но мегаъплауда не ми разрешава да тегля повече от три пъти за 24 часа при вас така ли е?

# 126
  • Sofia
здравейте, страхотни неща сте качили, но мегаъплауда не ми разрешава да тегля повече от три пъти за 24 часа при вас така ли е?
Регистрирай се!

Момичета, пригответе си няколко дни за ровичкане Laughing:
http://www.beloshveika.by/phpBB2/viewtopic.php?t=37&postdays … b624382efb4404cf6

Мисля, че не е давано тук, ако е, ме извинете. Все ще е полезно на някой!

# 127
 Margi,
благодаря за линка:)
Тези две книжки съм сигурна ,че не са давани тук
Тази е приказка ,която с е чете и същевременно с е правят разни фигурки от хартия -лодка,риба, птица
Има схеми

А в тази е книжка за очертания на фигурки с която се развива не само мускулатурата на детските ръчички,
но и зрителните и пространствени възприятия на малчуганите.
Поне така пише в увода:)

# 128
margi, при мен става и без регистрация Peace

# 129
Още една книжка за тренировка на пръстчетата Simple Smile

Ето как изглеждат уроците

# 130

А тук има разни кулинарни рецепти за детски вкусотии

# 131
Поредният брой на Ръчна работа.
Има кройки за дрешки на кучета, което  поне за мен е доста рядко срещано явление.
Ама аз нямам куче и нямам познания за тенденциите в кучешката мода:)
Има обяснение стъпка по стъпка как се прави пискюл- пак нещо много полезно Simple Smile
Има и други неща ,ама по-добре е да се разгледа

# 132
Две енциклопедии

Тази е на растенията- богато илюстрована в PDF  формат и 626стр,
което ще рече ,че е доста голям файла-почти 60МБ

И енциклопедия за птиците , в формат DJVU  , 306стр и съответно файла е доста по-малък - само 20МБ

# 133
Момичета, включвам се малко неуместно,но не знам къде другаде да питам:

от къде мога да сваля български народни шевици?Попадали ли сте на ел.книга/списание за българско народно творчество и по-специално за народни носии?

Търся,за да ушия на щерката носия за Лазаровден.
Благодаря за вниманието!

# 134
Amelly, предполагам питаш за бродиране?

Дали няма да знаят бродерачките?
Иначе в едновремешните списания Божур имаше във всеки брой по една шевица. Но за съжаление не мога да снимам, защото списанията са на майка ми и са на село...

http://www.goblenite.org/showthread.php?p=129349

Последна редакция: пт, 30 ное 2007, 11:01 от мимиту с кирилизация

Общи условия

Активация на акаунт