Намерих 5

• 53 197
  • 291
  •   1
Отговори
# 90
  • нейде там, където ....
Едва днес попаднах на страхотната тема! Благодаря на всички, положили усилия за нейното развитие. Запис, сега само консуматорски, но се надявам скоро и аз да се включа с полезна информация!   bouquet

# 91
  • Пазарджик
Аз имам пак едно малко въпросче за тази Пикаса :
Преди си разглеждах албумите безпроблемно, но сега като отворя някой албум, най-отгоре на страницата ми изписва :"Използвате браузър, който не се поддържа напълно. Някои функции може да не работят нормално, но сте добре дошли да разгледате наоколо" и в същото време постоянно се зарежда, а снимки не излизат  Sad . Мога да разглеждам само със slideshow, но става много бавно и не е удобно. Използвам Internet Explorer, но преди пак с него ставаше  Thinking .
Може ли да ми каже някой защо така става  Confused ?

# 92

На вас отваря ли се този сайт?На мен ми се отваряше ,но от два дни не става.Ако някой знае защо е така моля ви да ми кажете как да го оправя(ако проблема е моя компютър разбира се).Благодаря !И ви благодаря за нещата които качвате,страхотни сте!  bouquet

Последна редакция: пт, 02 ное 2007, 22:01 от mar4ela

# 93
  • на втория етаж
И на мен не ми се отваря.Не знам защо е така.

# 94

На вас отваря ли се този сайт?На мен ми се отваряше ,но от два дни не става.Ако някой знае защо е така моля ви да ми кажете как да го оправя(ако проблема е моя компютър разбира се).Благодаря !И ви благодаря за нещата които качвате,страхотни сте!  bouquet
Е,отваря се ..Може би нещо са го обновявали Simple Smile

# 95
Не съм писала тук отдавна, но бях хванала вирус и трябваше да се лекувам Mr. Green

# 96
Попадна ми книга за интересната техника на изработка на украшения и цветя от конци, бисери и тел. Тази техника се е зародила
в Бразилия, а после е имала развитие и в Италия.
За тези дето обичат новите предизвикателства книгата е истинска ценност, защото стъпка по стъпка е обяснена техниката ,а също и правенето на няколко композиции

А това е книжка в която отново стъпка по стъпка е обяснена направата на най-различни изделия от кожа- брошки, колани,колиета, гривни,пана и секретите за кожената обработка

# 97
# 98

Бродиране с ленти

а това тук списание е  много интересно.
Има много, ама много хубави модели. В такива моменти ми се плаче, че не мога да плета

# 99
# 100
МММ Хипатия браво  newsm20  супер си и за това че ме подсети за тази прекрасна тема  Hug
Аз се извинявам, че съм я зарязала ама нема време да си оправя всичко което имам  Sad  а бях обещала че ще споделя какво имам  Whistling 
  bouquet  bouquet  bouquet  Пподължавай да ни радваш все така и се радвам че си преборила гадната болест . Hug
Точно тази книжка за декупажа търсех онзи ден -мерси много за помоща.

# 101
ето и от мен нещо от Пикасата
искам да направя всичкоооооооооооооооо Simple Smile

http://picasaweb.google.com/bruxasimone3

Hug

# 102
# 103
Мими има страхотни неща и някой могат да се изпълнят ,благодаря ти  Hug  bouquet  bouquet  bouquet

# 104
fikus

Здравейте,токущо открих темата и съм много щастлива!
   Браво на авторката,Хипатия!

Общи условия

Активация на акаунт