Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са приликите между детските градини в Белгия и България по отношение на грижите за децата?
Какви са разликите в подхода към отглеждането на деца в Белгия и България?
Какви са впечатленията от отглеждането на деца в Белгия?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са приликите между детските градини в Белгия и България по отношение на грижите за децата?
И в Белгия, и в България децата се грижат по различен начин. В белгийските детски градини децата спят на земята дори при температури до 38,5 градуса и се поддържа хигиена и организация. Въпреки това, майките в България изразяват загриженост относно хигиената и организацията в детските градини, като споменават притеснения относно спането на земята и методите за грижа за децата.
-
Какви са разликите в подхода към отглеждането на деца в Белгия и България?
В Белгия подходът към отглеждането на деца се фокусира върху хигиената, съня и организацията. Децата спят на земята дори при температура до 38,5 градуса и се насърчава грижата за хигиена от ранна възраст. В България майките изразяват загриженост относно хигиенните практики и организацията в детските градини, като често поставят под въпрос спането на земята и цялостното благосъстояние на децата.
-
Какви са впечатленията от отглеждането на деца в Белгия?
-
Какви са впечатленията от отглеждането на деца в България?
-
Какви са разликите в образователните системи за деца между Белгия и България?

Покрай Вси светии имат 1 седмица почивка и ще ми се наложи набързо да се запозная с процедурите 

Но иначе няма проблеми, досега френска дума в българско изречение не съм чувала. Но няколко пъти ми казва изречение, от което нищо, ама нищо не хващам и го моля да го повтори. След като го повтори на български разбирам. Мисля, че по скоро наподобява френски език, разбира го малко, но не може да говори.

И Криско още не говори, само 4-5 срички и това е, хем от френски не е чувал нищо. Не ми се мисли как ще е занапред, доста ме е страх, направо се депресирам
Стискам палци за петък
Като си идем до Бг мисля да купя няколко книжки-ръководства за преподаватели в детски градини и да си го уча на български когато имаме свободно време, хем ще имаме занимавка, хем ще си учи детето 
И аз докато запомня кое кьде беше ама сега ето не сьм се спряла да пиша