Домашно насилие

• 157 246
  • 735
  •   1
Отговори
# 300
Записвам се да ви следя Hug

# 301
Миличка,

Не зная защо се опитваш да се заблудиш, че ще промениш нещата у вас. Любовта си е отишла и сега просто се търпите един друг. Не му позволявай да те унижава защото така ще смачка самочувствието ти и ще те превърне в изтривалка. Щом уважението той не те уважава и си позволява така да се държи с теб мисля, че е въпрос на време и да започне да ти посяга. Може би е най-добре да се разделите за да премислиш дали имаш нужда от такъв "любим"
Здравейте,от скоро съм в редиците на взели решението за радяла,но от опит казвам,че със сигурност времето на шамарите настъпва.И започваш както си го оправдавала за обидите така и тях да оправдаваш.За мен лично всичко свърши когато си позволи да ми удря главата в стената.Е кой знае какви следи нямаше освен синини по челото и оток чак до носа.Как да обвиниш човек,че ти посяга когато той сам се оправдава за действията и ти също си го опрвдавал години.Реших,че една връзка друга ще помогне на мен да се справя,но стана още по зле....тъкмо прозрях до къде съм изпаднала.Сега се държи като самата любезност,а за мен остава да се страхувам кога пак ще прекрачи границата.Срещата с адвокат е утре.Иска ми се да съм с ясна мисъл и непоколебимо решение.Забравих да кажа,че според него той много ме обича и е абсурд да говорим за развод.Заплахите и прочие предпочитам да не ги пресъздавам.Исках да се разделим поне за две седмици за да премисля,щах да съм на гости при сестра ми,но той отказа.

# 302
ani4ka111 , това което се случва с теб е ужасно!
Обаче, кажи ми как ТОЙ е отказал ТИ да идеш при сестра си ?!
Искаш да си вечната жертва ли?! Хващаш се и отиваш, не си на 5 години за да искаш разрешение от никого! Това е твоя живот.
А с това,че го питаш за неща които засягат теб и чакаш разрешение от него, никак не си помагаш! Просто му показваш ,че може да диктува положението и той е още по-доволен.
Успех! Но не се предавай!

# 303
 Sadами за съжаление и аз се убедих каква съм шушумига и как съм допуснала някой да диктува живота ми.За отиването при сестра ми отказа,защото не виждал основателна причина да ходя там с детето за да размислям.това беше отговора.Аз просто си мислех,че далеч от него ще мога да се успокоя и взема решение.За съжаление сега се налага да го взимам под стрес и натиск.Преди месеци опитах да говорим,но решението му е категорично,че промяната е в мен и той няма какво да мисли.Тогава ми взе ключовете и телефона.Вярно насилие физическо нямаше /обещал е/,но достатъчно ми беше да търпя 10 часов разпит къде с кого и защо.Дума да не става да изведа от нас детето без негово съгласие,заканите му бяха доста ясни, а за 12 год.заедно се убедих,че не мога да разчитам на разум от негова страна.
Нямам думи колко ми е ценна подкрепата в момента.Стискйте  палци.Аз съм решила и връщане назад няма.

# 304
Стискам ти палци, но ако наистина си решила, не виждам защо продължаваш да се измъчваш!
Не е нужно да му казваш ,че тръгваш. Премисли нещата и действай! Щото него ако питаш  и чакаш за разрешение, никога няма да стане това което искаш.
Още веднъж Успех!

# 305
              И аз ти стискам палци.Бъди по-решителна,още повече щом и детенце имаш.
  Не го оставяй и то да живее под стрес.А твоят мъж заслужава един як пердах,и да го заключат него някъде.Общо взето ,на свой собствен гръб ,да изпита твоите страдания. Peace

# 306
 JoyБлагодаря Ви момичета.И мен ми се ще да го видя такъв,но полза каква за мен.Просто не исках да изглежда,че бягам с детето.Тя е на 6 и половина и си умира за тати.Как ми се иска да се раберем човешки.

# 307
Прекалено си добра с него,също така ми се струва че си под негов контрол.Не съм аз човека който ще анализира отношенията ви,но звучи страшно-колко ти е причинил този човек и ти стоиш.Не се чудя,но не си длъжна да търпиш,защото детето го обича,те пак ще си се обичат просто ти няма да си подложена на този тормоз (най вече психически) А ако и ти го обичаш значи нещата са: БИИ МЕ,ОБИчАМ ТЕ !УСПЕХ и смело напред

# 308
 newsm78
Мисля,че любовта изчезна някъде към първия път в който разби кухнята и първия шамар ей така от нищо....изчаквам и гледам да си мълча докато не се видя с адвокатката, а после каквото сабя покаже.
Слава богу нямам какво да деля с него,няма какво да искам от него.Просто един подпис .

# 309
 PraynigМомичета говорих с адвокатката стискам си палци. Praynig

# 310
  • BG
ani4ka111 , какво каза адвокатката? И аз ти стискам палци!  Praynig  bouquet

# 311
 ooooh!Знам ли и аз какво каза....с една дума да си събирам партакешите и да подавам молба. ooooh!Аз още се треса от нерви,но се опитвам да проумея,че връщане няма.Детето ми има нужда от мен.

# 312
ani4ka111, успокой се!
Бъди по-уверена !

# 313
 #Crazyне знаех,че толкова съм се смахнала....е вече знам.Сега остава да действам бавно и разумно.

# 314
ani4ka111, успокой се!
Бъди по-уверена !
ConfusedДокарахме нещата до там,че след разговор с БНД се разделяме  на пръв поглед временно и с негово пълно съгласие Praynig.Момичета направо се втрещих..... аз толкова спокоен разговор никога не съм водила с него newsm78.
Багажа ми /оказа се един плик Embarassedза мен и един сак за малката/е в колата довечера взимам малката от градина и отивам на гости при сестра ми.Сега незнам това добре ли е или зле.
Благодаря за подкрепата.

Общи условия

Активация на акаунт