Prizze.com - натрупахме награди :)

• 33 741
  • 727
  •   1
Отговори
# 480
Спечелих Simple Smile Music meter Simple Smile
Днес има ли друг който неможе да играе игричките?
аз го спечелих преди 1 месец, и още го чакам  Rolling Eyes, а неоновия химикал дойде за около 3 седмици.

# 481
И аз имам проблеми с някои от игрите,а пакбарето на всяка промяна на процента ми дава съобщение за някакъв ерор.Иначе зарежда по-бързо от старото.

# 482
при мен сьщо има някакьв проблем с някои игри,изобщо не зареждат Crossing Arms

# 483
И аз имам проблеми с някои от игрите,а пакбарето на всяка промяна на процента ми дава съобщение за някакъв ерор.Иначе зарежда по-бързо от старото.
An error has occured in the script on thispage..........нали?!
И при мен така. И доста често ме кара да попълвам полето с буквичките и цифрите...

# 484
  • Sofia, BG
Оффф днеска призето мн ме нерви!  Никакви бубс не събрах, адски бавно зарежда и зацикля постоянно!  #2gunfire

# 485
сутрин докато си пия кафето преди работа  Wink , играя на игричките и нямам никакви проблеми, но вечер е  #Cussing out  ад

# 486
Момичета, не мога да не се похваля .... при цялата мъка тази вечер със сървърите им на призето .... ми даде да нахраня заека с цели 6 моркова ... не можах да повярвам, че на мен ще ми даде цяло бубсче bowuu

# 487
Спечелих Simple Smile Music meter Simple Smile
Днес има ли друг който неможе да играе игричките?
аз го спечелих преди 1 месец, и още го чакам  Rolling Eyes, а неоновия химикал дойде за около 3 седмици.

Хайде, която от двете я получи по-напред, да го снима да го покаже Praynig, че и аз съм на опашката за него. На 218 място съм.

# 488
ami kolko podaraka trqbva da spe4elq za da mi pratqt nagrada???
 newsm78

# 489
ami kolko podaraka trqbva da spe4elq za da mi pratqt nagrada???
 newsm78

Подарък = награда получена по пощата Hug

Ти какво имаш предвид под "подарък"?

# 490
  • София
Трети ден съм и получих Макспак. Има ли начин да сменя играта, която сложих на Макспак? Че се прецаках май... Sad

А дали пак ще подаряват Макспак отново някой ден?

# 491
  • Пловдив
Трети ден съм и получих Макспак. Има ли начин да сменя играта, която сложих на Макспак? Че се прецаках май... Sad

А дали пак ще подаряват Макспак отново някой ден?
Мисля, че не може. Само третия ден ти дават макспак аванта.

# 492
  • София
Лошо...

ама мерси де Simple Smile  Hug

# 493
  • Пловдив

Коя игра си избрала  Laughing
П.С. Много сладка щерка имате Simple Smile

# 494

Общи условия

Активация на акаунт