Prizze.com - натрупахме награди :)

• 33 732
  • 727
  •   1
Отговори
# 585
mela да ти е жива и здрава малката принцеса и да ви носи много радост и усмивки  nbirthday        smile3510        happy bd

# 586
Я да ви смъмря вас... Тази тема е за игрите само, не да я запълвате с честитки за това или онова. Ако поздравления ще пишете, има си и форум и теми за тях. Моля ви, не тук!

# 587
taka е любимата ми игра,на последьк се справям много бьрзо и ми дава бонус точки  Party
а днес на всички игри печеля доста  Peace а дано всеки ден да е така  Mr. Green

# 588
Нали само като минеш пето ниво последното дава бонус? Или съм в грешка? За играта Така говоря.

# 589
  • Ботевград
аз нямам търпение да пуснат нова игра и да сменя тази с лисицата в тунела - посмъртно не мога да мина 4то ниво, какво ли не правих  #Cussing out

# 590
Аз мразя Sinkyfrog's Ark  и  Snuggy Pilot  hit едната я махнах сега искам и другата да махна. Трябва да пуснат нова и ще засичам през колко време сменят игрите, ако ги сменят през еднакъв период де. newsm78

# 591
аз нямам търпение да пуснат нова игра и да сменя тази с лисицата в тунела - посмъртно не мога да мина 4то ниво, какво ли не правих  #Cussing out

Аз четвърто ниво го минавам, но пето само веднъж го минах. И аз я мразя тази игра.

# 592

Аз четвърто ниво го минавам, но пето само веднъж го минах. И аз я мразя тази игра.

И аз я мразя Rolling Eyes и не мога да мина 5-то ниво Close.
Спрели са ми акаунта, на който имах 92 бубс #Cussing out, изпратих им това, което искаха, но явно не са го получили. Е, не всичко им изпратих, защото те ми искаха и сметка за ток или документ за кола на мое име Mr. Green

# 593
Ия, те още ли се занимават с тебе? Мислех че това е минало вече, а то Thinking. Много жалко за бъбзчетата, които си ги събирала като неуморна пчеличка Rolling Eyes

# 594
Ия, те още ли се занимават с тебе? Мислех че това е минало вече, а то Thinking. Много жалко за бъбзчетата, които си ги събирала като неуморна пчеличка Rolling Eyes

И аз мислех, че им е писнало, но....не. Лошото е, че на мен ми писна да играя и сега само влизам да си потвърдя реда на опашката, понякога си трия и билетчетата. А като се сетя в началото как бях се запалила, няколко пъти дори съм чакала да стане 1ч през нощта, за да си изиграя игрите Mr. Green

# 595
Хъм Crossing Arms, аз пък се каних да си събера 161 бъбза за ДВД плейъра Mr. Green, ама май ще се откажа. Те явно като видят че някои имат много бъбзове и вече го кастрят #Cussing out

# 596
  • София
За колко време пристигаше подаръка 10 дни или 1 месец newsm78

# 597

Зависи, когато им скимне

# 598

Долу - горе за около месец, но последния си го получих след 10 дни.

# 599
да питам и аз за подаръците,че със сина ми сме се подредили на опашките  Mr. Green
на ден минаваме по около 10 до 15 места по-напред
трябва ли да стигнем първата десятка, за да ни дойде реда или случайни номера теглят за спечелили

п.с. извинявам се ако се е дискутирало вече

Общи условия

Активация на акаунт