Работна тема писма

• 27 406
  • 467
  •   1
Отговори
# 315
В такъв случай започвам да пускам!
Мисля да пускам писмото поотделно до всяка институция, а не с копие до....,  за да се почувстват лично ангажирани, а не част от общата маса.

П.П. Колажа е страхотен! Браво на автора!

# 316
Значи, изпратих моите писма, но половината от тях се върнаха заради неактуални адреси. Картички не можах да прибавя на някои от писмата по технически причини. На някого изпратих по два пъти без да искам, но това да ми е проблемът.

Дори получих потвърждение, че писмото ми е отворено от две места.

Последна редакция: ср, 10 окт 2007, 19:38 от kukuyaka

# 317
Да, писмата трябва да са към всеки по отделно. Иначе има по-голяма верочтност да отидат като спам. Малко е по бавно.

# 318
И аз съм съгласна писмата да са отделно.Браво за колажа страхотен е   bouquet

А колажа как ще бъде експлоатиран? Сори ама съвсем се обърках и аз вече.Плюс това нали идеята за картичките беше да си ги изкараме като истинска картичка и да ги надпишем да определения адрес и да ги пратим отворени.Дори и да не прочетат написаното със сигурност ще погледнат в очите на децата.Аз лично утре ще ходя до фотото и ще си изкарам 10 броя в подходящ формат и така ще ги пратя.Даже могат да ми монтират текста и да ми го направят като сгъната картичка. newsm78

За количество и отстъпка правят,та току съм зарибила още хора да ги надпишат и пратят на посочените адреси  Wink

# 319
Колажът ще бъде експлоатиран в бъдеще. Ети_Д предлага интересна цена за 500 бройки. Утре ще съгласувам и ще видим къде и колко.

Аз лично смятам да разнесем насам, натам, да налепим ей така из градовете...нека виждат очите на тези деца, нека не има даваме да забравят.

Надявам се скоро и поредната инициатива. Нали не очакваме всичко да се реши за седмица?

Има къде да се експлоатира, спокойно.

Момичета, просто пращайте, ако адресите на са актуални, зависи кои са, ще търсим актуални...и малко самонициатива не вреди. Wink

# 320
не мила, не е цена. Като нямам време много, правя каквото мога. тези 500 ще ги направим и който иска да ги взема за разлепване, Може да се пуска и за други градове. Но ако искате да напечатим повече ОК.

# 321
  • на път
Май свърших половината робота, само имам молба  Praynig някой да погледне как изглеждат писмата в общия адрес - да не се окаже, че не се четат (моят адрес е в yahoo).

# 322
  • София
Понеже в момента имам малък здравословен проблем, няма да мога да изпратя историята ни дори по мейл, но много бих искала Cry. Моля ако някой има желание, да изпрати и нашата история заедно с неговата. Благодаря.

# 323
Ето какво писмо получих:

Здравейте!
Благодаря Ви за искрения и своевремен отговор!
Много ме впечатли идеята за вашата инициатива.
Във форума имам раздел инициативи, където можем да публикуваме информация за предприетите от вас стъпки.
Освен това, бихте могли да ни изпратите вашите истории, които да публикуваме в сайта на ***, в раздел: Нашите истории. Текстовете ще бъдат защитени от Закона за Авторското право.
Наша идея е, в бъдеще те да бъдат публикувани в сборник, който ще бъде издаден от ***.
Ще се радвам, ако имаме възможността да кооперираме своите идеи и заедно да ги превърнем в практика.
Бихме могли да ви представляваме пред организациите, до които искате те да достигнат чрез нашето медихно и нет присъствие.
Поздрави!
С уважение: ***

Grinning

# 324
Петя, няма значение откъде е дошло това писмо, но звучи като страхотно предложение.
Момичета, какво мислите?

# 325
Фоксче,
започвам да пращам нашите истории, ще пратя и твоята като отделно писмо
Оправяй се бързо!  Hug

# 326
Ето какво писмо получих:
.....

Peace 

Само не разбрах,защо половината да не кажа и повече съфорумци ги няма тук в тази тема  newsm78

Фоксче,оправяй се бързо  Hug

# 327
Аз съм на линия вече, само да приспя диванетата и цяла нощ ще се трудя.
Имам молба, някой да ми каже, как да сложа очичките в текста на писмото, а не като линк, за да съм сигурна, че ще ги видят.
Ще ползвам пощата си на abv.bg - от там няма опасност да им излезнат маймунки, нали?

# 328
Изпратих мейли всички адреси. Само тези тук ми излизат невалидни:
mlsp@mlsp.government.bg - Масларова, но другият работи...поне за сега.
info@gerb-bg.com

# 329
Така-а, току-що приключих и аз с изпращането на писмата.
Следните адреси се оказаха некоректни и писмата се върнаха, ще пробвам пак:

asppr@mlsp.government.bg
АГЕНЦИЯ "СОЦИАЛНО ПОДПОМАГАНЕ"
София-1051, ул. "Триадица" №2,

zoragentcheva@kzd.bg
Комисия за защита от дискриминация

vsiakodete@everychild-bg.org
Фондация „Всяко дете”

children_youth@abv.bg
Сдружение „Деца и юноши”

openfant@techno-link.com
Фондация „Шанс за всяко дете”

bsfdlrg@abv.bg
Българска спортна федерация за деца лишени от родителски грижи

office@detstvobezsalzi.org
Сдружение "Детство без сълзи"

info@gerb-bg.com
Душана Здравкова

Ако не стане ще ги пращам по пощата утре!

П.П. Адреса на Иванка Шалапатова и Представителство на Европейската комисия в България се повтарят

Общи условия

Активация на акаунт