Отговори
# 165
  • София
МАНДИ ПОРТОКАЛОВАмноооого се радвам,че се появи!Ама ника ти е върха! WinkПък да вземеш и малко по-често да се разписваш,че така липсваш.
Ние утре ще правим втори етап от рождения ден.Пък другата седмица третото събиране. Simple SmileАми така е в малкото жилище.Дано някой ден да се разширим!
Весел ден на всички!И също толкова хубав уикенд!
Eто ме, веднага се появявам! Тъкмо от изпита си идвам, имам 6, пък изпита беше по Математика 2! Много съм доволна от себе си, сега още три изпита да минат и скачам във втори курс Simple Smile
Такаааа... Сега малко по-подробно да ви разкажа за мойта работа - намерих си по специалността. В едно средно голяма фирма за мебели ще съм проектант-конструктор. С това искам да се занимавам и ако мога да се навра при мебелите ще ми е най-добре Simple Smile
Общо взето нямам никакво търпение да почна работа, не ме питайте как изтраях цяла седмица вече, добре че имах да уча за изпита.

Както споменах Иво е на ясла вече втора седмица. Учудващо добре се справя. От първия ден е по цял ден, не плаче (само сутрин като го водя), яде, спи, кротък е.. Обаче като го взема е толкова ужасно капризен... Направо полудявам, но няма начин. Дано да свикне по-бързо. Пердполгам че се адаптира така лесно, защото всяка събота и неделя го давам при баща му и другите баба и дядо. В повечето случаи е с приспиване, та е свикнал да се отделя от мен.

Хмм.. какво друго да ви разкажа... Добре сме си. Аз съм спокойна, щастлива и амбициозна... Simple Smile

П.П.: Щях да забравя - все още го кърмя и нямам намерение да спирам насилствено Simple Smile Което ме подсеща... не че има нужда предполагам, но Бини, кърми!  Mr. Green

Хайде целувки и хубав ден от мен!

Лелеее, съвсем забравих рожденниците бе! Да са живи и здрави и много щастливи! Да радват мама и татко и да ги карат да се гордеят с тях! Много ги целувам всички малки рожденници!

# 166
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ПЕПИ, ЛЪЧКО, МИРО И МАРТИ!
 bdbaloni baloni happy bd happy bd baloni bdbaloni
ЧЕСТИТО И НА ВСИЧКИ РОЖДЕНИЦИ ОТ ИЗМИНАЛИТЕ ДНИ, КОИТО СЪМ ПРОПУСНАЛА!

# 167
  • София
Честит рожден ден на всички рожденици днес. Да растат здрави, послушни и умни!
Адинка, да ви е жив и здрав Пепино!!! От все сърце му пожелавам весели игри, безгрижно детство, много здраве и да ви радва безкрай!!!  Hug
Манди Портокалова, госпойце, ника ти е убийствен. Поздравления за изпитите и новата работа. Много ти се радвам, че си толкова смела и амбициозна!    bouquet А Ивчо е страшен сладур. Не може да мери вече Краско мускули със него! Целувам ви!!!

# 168
Честит 2-ри рожден ден на Пепи, Лъчко, Миро и Марти!!!Да растете много усмихнати и щастливи дечица!!!
Дринка- да го нацелуваш и намачкаш хубаво от мене русия сладурко!!!
И дечицата, които направиха вече две годинки през изминалите няколко дни,  и които не съм могла да поздравя- Да са ни живи и здрави!
Яяяя, кой се появил!!!Манди ПОртокалката...Мандаринкова.Ей, мислех, че си ни забравила вече!А пък я гледай какви хубави новини чета за тебе!А снимките са мн хубави!Браво за изпита!и мн се радвам за тебе за новата работа!
Р-КА прекрасни снимки.А тези дето сте двамата с Краско имат супер излъчване.Мн сте убави!!
Бини приятно изкарване пак на РД!Мн хубави са и вашите снимки, личи си че е било приятно  парти. Малката Ива мн ми прилича на Нати.
Целувки и весел ден!

# 169
Честит рожден ден на Пепи, Лъчко, Марти, Миро!
Много, много усмивки и страхотен празник на сладките дечица!

Мандаринооооо, аз кво ти казах за шестицата нощес , бе момейййййй.
Браво, все така, такива амбициозни майки са желязни  Heart Eyes

# 170
  • София - Младост 1А
Хелоу мацки.

Благодам сърдечно за поздравите. Както можете да се сетите се сгъбясвам от работа вече, а днес е просто кошмарно. Като се прибера порядъчно ще нагуша, намачкам, настискам, нацелувам и нагнявя малкия рожденник от вас. От утре почваме да празнуваме с песни и танци до зори и мноооого ракия...

Госпоица Портокалова, какво сте ги заголили тез рамене бе... ама си убавица... и как си се наперила... думи нямам. Поздрави от Ники...!!!

Хайде хубава ви вечер!

# 171
Честит Втори Рожден Ден на Пепино, Лъчко, Марти и Миро! Щастливо и безгрижно детство ви пожелавам! Много щастие, здраве и подаръци!

Браво на госпожица Портокалова, отличничка в учене и кърмене  Hug!

# 172
Да са ни живи и здрави Вики и Деа, заедно с рождениците от предните дни!
Да са здрави, весели, щастливи, да научат себе си и околните на много нови неща!

Аз направо луднах тези дни. На път съм да направя първата торта в живота си  Laughing ама не от ния вкусните, дето отгоре са със загладен крем, а от ония красивите! (и хипоалергичните) Ми така де, време и е на Еличка да опита що е торта Simple Smile засега е направо влюбена в розичките ми, а аз започнах да си лягам редовно след 2 - страшна краста е.

Ооо, мадам Цитрусова, добре сте ни дошла! Страшно гадже гледам, си ни откърмила. Да вземеш да сложиш критерии за снахата - кърмена до 2 години, че иначе хич няма да се класираме  Wink Голямо браво за работата и ученето! мъъъничко ти завидях, че работиш това, което искаш, затова кефи се двойно и заради мен! Да ти върви по вода! а, да не забравя - изглеждаш убийствено!

# 173
  • София
Ооо, мадам Цитрусова, добре сте ни дошла! Страшно гадже гледам, си ни откърмила. Да вземеш да сложиш критерии за снахата - кърмена до 2 години, че иначе хич няма да се класираме  Wink Голямо браво за работата и ученето! мъъъничко ти завидях, че работиш това, което искаш, затова кефи се двойно и заради мен! Да ти върви по вода! а, да не забравя - изглеждаш убийствено!
Ейй узрях тука от срам пред монитора като четях начи Mr. Green
Снахата трябва да е кърмена ПОНЕ до 2 годишна възтраст и да обещае като роди да поеме и Иво да кърми, та да си отдъхна малко и аз  Laughing

# 174
Ейй узрях тука от срам пред монитора като четях начи Mr. Green
Снахата трябва да е кърмена ПОНЕ до 2 годишна възтраст и да обещае като роди да поеме и Иво да кърми, та да си отдъхна малко и аз  Laughing

оранжевата, ще ме умориш от смях  hahaha

# 175
Хе хе - госпо'ица портокалова - уби ме с последният пост- я кажи как се кърмите - колко пъти през нощта и изобщо - как става ? за непросветените нас - дето някои спряхме да кърмим поради обективни и субективни причини.........
много се радвам че се появи най сетне - пусто аз започнах да зачезвам - от нерви ли или от щуротия - но рядко чета - и по случая пак забравих сума ти рожденици -да им е честито на всички малки и големи и още по-големи сладурковци, както и на техните мами и татковци - това си е събитие за всички.
Ади - душо - злото да те забрави - и теб и малкият пепино - аз съм се увъртяла тук в нерви и викове - та хич за нищо не се сещам.
но от днес съм с малко повечко време - пратих баткото на Благоевград - малко да почина- не мога да ви опиша иначе какво беше- Бини да сподели дали и при нея е така - но моят е като залепен за мен - ако аз тръгна да ида в другата стая - и той е там, в тоалетната също, не иска да излиза с баба си навън - седи си в къщи при нас с Ивето, онези последните два хубави дни понеже изкарах малката - та и той излезе - но не ме питайте какво излизане беше - иска аз да го облека, аз трябва и бебето да оправя и себе си освен това - и той се разревава -ако случайно някъде се скрия за минута- примерно да си взема ГСМ-а от стаята преди да се обуя - и се почва един страшен истеричен рев - абе ужас. и не ще да спира да реве - последният път той реве, ива реве, инакрая и аз рева - а мама седи отстрани и нищо не може да направи щото той не я иска -абе не е за разказване. така че който има некакъв опит - моля да сподели и да посъветва - че аз луднах - и го пратих за 3-4 дни да си почина малко - то дори и едно кърмене на спокойствие нямам - все е скачане около мен и опити да опазя Ива от неговите набези..........
а като капак - вчера ми Ива се задави докато я кърмех а той надвесен над нас, та му се скарах ада се махне бързо за да я изправя, при което той се разсърди и отиде да плаче. като се оправи Ива го викнах и му обясних че ако не помогна на Ива тя може да умре и после ще си нямаме Ива, при което той започна - мамо не Ива, няма Ива -тоест да се маха Ива да сме си само ние , не иска той бебе и прочие ми ги говореше.
абе знаех че ще е трудно - ама не очаквах чак толкова - а още сме във фазата когато Ива основно спи и се кърми, маи после като и тя ще поиска забавление????????
не мисе мисли какво ще бъде.......
въпреки че се свиква де - донякъде и аз съм си виновна щото моята нагласа беше че поне за малко ще се занимава с баба си - да имам примерно спокойствиетто да сменя Ива или пък да я накърмя - ама нагласите не се получиха както се казва....

айде стига ви толкова оплакване - чакам съвети от мамите с опит.

целувки на всички и най вече на днешните рожденици - Вики и Дея

# 176
  • София
Елица, Рая, Ивайло,  Алекс,  Дарина, Симона - ЧРД. ЖЕЛАЯ ВИ ДА БЪДЕТЕ ЗДРАВИ И СЛЪНЦЕВИ ДЕЦА.
Зори, аз съвети мога да дам много, ама не виждам смисъл, да не те разстройвам.  Crazy

# 177
Абе Танче - давай , щото аз и без това разстроена си вървя....... надали още повече ще стане - пък се надявам да мога да почерпя доста идеи от твоите съвети и начин да се справям с положението.....

Честито на Ели на Облачето, на Рая, Ивайло, Алекс, Дарина и Симона - да са умниг, весели и много много здрави дечица.
целувки от нас....

# 178
Здравейте,мами!
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЕЛИЦА,ИВЧО,АЛЕКС,ДАРИ И СИМОНА!!! newsm59
ЧЕСТИТО И НА ВЕЧЕ НАВЪРШИЛИТЕ ДВЕ ГОДИНКИ ВИКИ И ДЕЯ!!!  bigdance2
ДА СА ВИ ЖИВИ И ЗДРАВИ!БЪДЕТЕ МНОГО ЩАСТЛИВИ!

Зори,мимличка,така ти съчувствам.Наистина никак не е лесно.При нас беше малко по-различно-Нати не ме признаваше,а беше непрекъснато залепена за нашата Иве.Сякаш ми беше сърдита за дългото отсъствие-6 дни не са малко.Постоянно ревеше кака Нати,малката също и аз полудявах.Разликата при мен е,че нямаше на кого да изпратя голямата.В началото ми помагаше племенницата за 2 седмици,а после останахме самички.Прабабата идва за 1 час по обяд,че тогава всички са гладни и има нужда от помощ.Както и да е,моите впечатления са,че като останахме сами някак си нещата се наредиха,аз станах по-организирана и Нати се поукроти.Е,сега положението е малко по-розово,но истината е,че е ужасно трудно.Гледам да обръщам повече внимание на каката,старая се по-малко да и се карам,а на Ивето и се радваме заедно,гушкаме я,че и тя има нужда от това.
Мисля,че при всеки е много различно,твоят инстинкт с течение на времето ще те учи как да се справяш,не се притеснявай!Всичко ще си дойде на мястото.А от мен имаш една силна Hug
Целувки на всички ви от нас. Kissing Heart

# 179
ЧЕСТИТО НА РОЖДЕННИЦИТЕ ЕЛИЧКА, ИВЧО, АЛЕКС, ДАРИ И СИМОНА!!!

Леле, Бини, Зори, ма недейте така да говорите! Направо страх да те хване... Аз неслучайно го казвам, щото моя мъж от ония дни ми вика "Ти ако наистина искаш второ дете, време е да се замислиш вече, че аз остарявам, няма да гледам бебета на стари години" Нали си е по-голям от мене, та се притеснил човека. Пък аз хем искам, хем не искам точно сега. Догодина - да, но сега  Naughty Още повече като ви слушам вас... Верно, че сигурно е прекрасно да имаш две бебета, но аз мисля да поизчакам още малко, едното поне да стане детенце. Все си викам, че Невена вече е голяма, ама не е, понякога е по-бебе от бебетата. Та така с моите размисли и страсти.

Иначе сме добре, събота и неделя се сцепваме от гости (или у нас, или гостуваме), че през седмицата няма начин. Та сега наваксваме. Помежду другото аз пускам три-четири прахосмукачки (преди и след разходките на Зайо). Ей, много е готин заека, ама осира всичко наред, ще ме прощавате за буквалността. А ми е жал да го държа по цял ден в клеткта, все пак душичка носи, трябва му простор да потича малко. И като добавим набезите на Нена над него, то, завалийчето, награда заслужава.

В четвъртък водих малкия слон на консултация - 13,600 кг, 86 см. Моля споделете само моето дете ли е толкова дебело? Изключвам Ивчо, той е напред с материала мнооого отдавна  hahaha Мисълта ми е има ли други мацки с такива мерки?   Animal Pig

Айде стига, да използвам времето на спокойствие, да спретна нещо за вечеря... Днес имахме гости и Нена заспа в 16,30 ч., та още кърти. А довечера просто не знам какво ще правим...

Общи условия

Активация на акаунт