Ние утре ще правим втори етап от рождения ден.Пък другата седмица третото събиране.

Весел ден на всички!И също толкова хубав уикенд!

Такаааа... Сега малко по-подробно да ви разкажа за мойта работа - намерих си по специалността. В едно средно голяма фирма за мебели ще съм проектант-конструктор. С това искам да се занимавам и ако мога да се навра при мебелите ще ми е най-добре

Общо взето нямам никакво търпение да почна работа, не ме питайте как изтраях цяла седмица вече, добре че имах да уча за изпита.
Както споменах Иво е на ясла вече втора седмица. Учудващо добре се справя. От първия ден е по цял ден, не плаче (само сутрин като го водя), яде, спи, кротък е.. Обаче като го взема е толкова ужасно капризен... Направо полудявам, но няма начин. Дано да свикне по-бързо. Пердполгам че се адаптира така лесно, защото всяка събота и неделя го давам при баща му и другите баба и дядо. В повечето случаи е с приспиване, та е свикнал да се отделя от мен.
Хмм.. какво друго да ви разкажа... Добре сме си. Аз съм спокойна, щастлива и амбициозна...

П.П.: Щях да забравя - все още го кърмя и нямам намерение да спирам насилствено

Хайде целувки и хубав ден от мен!
Лелеее, съвсем забравих рожденниците бе! Да са живи и здрави и много щастливи! Да радват мама и татко и да ги карат да се гордеят с тях! Много ги целувам всички малки рожденници!