Юлче мило расте щастливо

• 13 188
  • 294
  •   1
Отговори
# 150
Наринче- бабите са наплашени от лошите снахи Joy Аз имам една позната, направо се ужасява, когато внучето се изцапа. И какво толкова сега има прахове и перални които добре си вършан работата Joy Да няма да го търка на ръка, че се кара на бабата. Като иска да не изкарва детето и да си стои чисто у тях. Пък и аз съм на мнението, че важното е да ми върнат детето живо и здраво. Другото не е важно. С Гоги бях маниачка на тема чистота до момента, когато свекървата започна да го взема през почивните дни на село. Първият път като ми го върна бях в шок и онемяла. Беше като негърче. Кожа, дрехи - всичко сиво и мръсно. Банята ни е светло синя и като пуснах водата стана кална река hahaha После малко по малко привикнах с този вид на детето след село. Жената го вземаше, но няма време да стои с него, защото само градината ни е 5 декара, да не казвам колко са лозята, царевици, бостани е тем подобни. Нали ми е помагала да уча/тогава бях студентка/ през почивните дни. Майната му на дрехите. Перат се, купуват се нови, само здраве да има-това е на първо място. Simple Smile

# 151
Благодаря ви момичета  Flutter както споменах имам нужда и от преси. Да не сме максималисти, де  Laughing
Дидито, най често сме в парка "Гео Милев" , минаваме и през "Заимов", но каката ми е вече тук и сме в квартала.
Днес за обяд на Киара и дадох от фрикасето което сготвих за нас, направо ме шашна като излапа паничката  #Crazy Вечер все още пие АМ, но аз и не и давам друго.

# 152
добро утро! smile3507 smile3507 smile3507  food010 kaffeetrmker_2 Coffee morning
didito. що се впечатляваш толкова, просто ги игнорираш и толкова. Когато Марти беше на около 2-3 години се бях запознала с една мама. Ми честно казано след 1 месец излизане ми беше писнало от простотии. Пример: излизаме и децата искат някаква залъгалка и ние купуваме еднакви да речем пуканки. Обаче малката не иска да яде нейните ,а на Марти. Добре нямам нищо напротив ,но когато ги изядат майката да даде тяхното пакетче пак на Марти и да ядат заедно да ама не тя си изяжда тяхното пакетче и аз се принуждавам да купя още ,защото Марти много обича пуканки. Не съм за едно пакетче пуканки ,но ме беше яд ,че ме прави на гламава.Дори се е случвало ,когато се срещнем и е купила нещо на Карина не черпеше Марти или му даде една солетка и толкова . Ами извинявам се ,но и моето е дете.Когато отивахме на пясъчника и тя е забравила кофичката на Карина взима на  друго дете ,а когато тя ги носи не дава на друго дете да се докосне до нейните играчки . Ами сега дори не се поздравяваме ,защото аз започнах да страня от нея и тя видя и сега не иска дори да ме погледне. Само когато Валери се роди и Иван и черпил наши познати и те били там и тогава ги е почерпил ,сега и Иван не поздравява.
amerie и аз отслабнах с 25кг. ,но си направих едни поразии,защото исках по-бързо и не спазвах точно диетите ами карах повече на глад и си направих едни поразии  ooooh!, та ти спазва ли някакъв хранителен режим? Имам още да свалям ,но не ми се иска с глад.
eti_31 Венци сам ти показва какво иска ,не се притеснявай. Валери също не иска да си изпива АМ вечер. Сутрин като му дам кисело мляко го яде със зор . Мислех ,че е от зъбите ,но една сутрин му сварих елда отваряше си устичката и си излапа всичко. Сега ми отказва месо ,направих му карфиол, картофче ,морковче и лук и пак му хареса.
Сега заради сополите ми се налага да пасирам всичко ,защото повръща всичко ,понеже се дави със сополи ooooh!
Ренито за какво беше тази паста за зъби? Понеже имам парадонтоза ,която се развива ,но все за мен време не остава да отида при д-р Хаджиева да ми направи профил .
хайде стига за сега отивам да си изпия на спокойствие кафенцето ,докато малчо спинка.  bouquet

# 153
  • Варна
Здравейте Hug

Ети31
,аз вчера да пиша колко ти блазякам за Машината,забравих да ти честитя ooooh!
Със здраве  да си я ползваш  bouquet.В Готварския има специална тема за машината,но ти сигурно си я видяла вече. Peace

Относно играчките,навсякъде има такива майки/или баби/.На мен една такава наскоро ми каза,нещо от сорта че нейното дете обича само да си играе и не би искало,децата да му вземат играчките.ако обичаме да си ги държим надалеч Shocked
А на моя,колкото и играчки да му взема от вкъщи,все на чуждите налита.Тя нали чуждата кокошка,патка се вижда Mr. Green

Амери,Браво за постижението. Peace
Аз имам едни 3,4 кила които много ме дразнят,и не мога да ги уморя Close.Днес съм на Лунната и от утре съм на една Монодиета,да видим Thinking
А за преси,ако искаш може да си правим кампания Hug.Аз няма как да ходя на фитнес и от днес започвам в къщи,преси ,клякания и така.Другия месец може и да тръгна на фитнес малко,иска ми се са поспортувам че съм заприличала на... Sick
Виж това,може де ти е полезно
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=200008.100

Рени,тъкмо си мислех за теб,започна ли работа вече newsm78.Или от 1.11 беше? Имате ли напредък със седалката за тоалетната Rolling Eyes

Иси,как е малкия Hug

# 154
Здравейте момичета.  Hug
Дидито, няма какво да им се впечатляваш на такива майки, те просто не стават за компания. Даже се чудя как са си извели децата???  newsm78

Нарина, права си за цапането, на мен не ми пука, преобличам я по няколко пшъти на ден. Аз като пусна Ема не й ходя по следите, тя си пада, става,тупа ръцете и продължава. А свекървите и педантичните майки само охкат, как съм си оставяла детето и си пуша цигарата.....що за безотговорна майка съм, а?  Wink Всеки прави това, което сметне за добре, но няма как да обясниш на едногодишно бебе, да не пипа това, защото не е негово, струва ми се налудничево.

Ети, честита придобивка, ей сега ще затичам до Русе да ме посрещнеш с топъл хляб и мед (а може и сол, ако искаш по-бързо да се отървеш от мен)  Wink

Амери, този чай става ли за кърмачки, че  аз имам тук едни 5-6 кг. които много ме морят. А ти на къде отслабна бре, последният път  като те видях си беше много добре?!

Вчера записах Ема на хомеопат, но има час чак за 9- ти. Лала, още веднъж благодаря за координатите!  Hug  bouquet
Ема също е със сополи и кашлица  #Cussing out ,вече ще полудея, избива й 8 резец, и май един долен предкътник, но не съм сигурна...не дава да погледна.

Нещо много се разписах,отивам да си храня чавето.

Последна редакция: ср, 03 окт 2007, 12:50 от Попова

# 155
Добро ви утро!

Иси тази паста се продава в аптеките и се използва при каквото и да е лечение с хомеопатия.Понеже ментол не трябва да се приема. Тази паста не съдържа ментол.Иначе аз лекувах хронична гнойна ангина.3м бях на диета но резултатът е на лице  Wink

Жоржи през ноември сигурно ще започна,незнам още.Чакам от яслата да ми се обадят че са се освободили места.
Тези дни го слагам малкият на другото гърне.Искам да ви споделя как го използва  Rolling Eyes Слагам го аз,той пишка и му казвам да се напъва да прави ако.Той се напъва и нищо не излиза.След малко става и започва да ака на плочките.Веднага го слагам на гърнето и му казвам там да ака.След няколко мин го вдигам да видя какво е свършил,а той си доаква пак на плочките  Close
С пишото се получи същото нещо на сутринта  Confused

Хайде приятни разходки!

# 156
Ема е скарана с гърнето, много играе с него, слагам я и нищо...слагам памперса и там върши работата.
Рени, радвам се, че съм помогнала поне малко със заспиването на Галко.
Дано лесно се адаптира в яслата, и най-вече да боледува по-малко.  Praynig Аз лично се психясах от болестите и нещо нервите не ми издържаха.

# 157
  • Варна
Честит Рожден Ден,foquita!!!
Много здраве и семейно щастие,ти желая!!! Hug Hug Hug

# 158
  • Варна
Добър ден и от нас!
Влизам на бързо само да предложа на мамите от Варна ако искат да се поразходим тези дни в Морската градина, че времето е супер. Жоржи айде ти си по организациите. Heart Eyes
Бягам, че дребното чака на вратата!  bouquet

# 159
  • Варна
Здравейте майчета.
Нещо хич не ми е до писане.
Миналата седмица водих дъщеря ми да и вземат натривка от носа и гърлото,защото на 2 пъти направи продължителна хрема и се оказа ,че има стрептококи в носа  #Cussing out.На това се дължали и честите и ангини.И сега пак сме на антибиотик. smile3511
diditо,въобще да не ти прави впечатление.Има хора всякакви.Като не искат да играят с чужди играчки да не ги събират с други деца.
eti,честита ти придобивка .Със здраве да си я ползвате.  chef
eli,честно казано и аз мисля че диабета при близначето не се дължи на яденето на сладко.Явно си го е имал,просто в един момент се е отключил.Все пак е неприятно. Sad
Нан не се предавай,ще се справиш щом е в името на здравето. HugПосле ще си наваксаш с кафенцето.

Приятен ден ви желая.  bouquet

# 160
  • София
Здравейте момичета,
suzi_a, колко АБ изпи детето, ужас, дано да спирате вече с тези ангини  Praynig
eti, честита придобивка, айде като задобрееш пращай по жицата топъл хляб, аз как го обичаааммм Hug
eli, дано да има начин, да се оправи близнето, че е страшна тази болест  Praynig
didito, и на нашия пясъчник има едно дете и една мама такива, детето е на 3-4 годинки и нашия малчо все при нея ходи, а тя пищи, реве, тръшка се, ужас  #Crazy Аз го дърпам, да не ходи при нея, ама той като види какичка и е като гербова марка, какво да правя, като не ме разбира детенцето. А майка и я поощрява, кара се на всички дето я закачат, абе не е за разправяне  #Cussing out
amerie, браво за свалените килограми, аз нямам воля да се подложа на диета и съм една пухкава, ама......все ме гони глад, особено за сладко  Wink

Цецко днес пак е на ясла, казаха в 4 часа да го вземем чак Confused
Лек ден  Hug

# 161
Честит рожден foquita!!!

# 162
Ети,еклери като екери,от най-готините с кремче и шоколадова глазура отгоре nutsСамо се чудя как тия мами не се притесняват да дават от този крем,който не се знае колко време е стоял Crossing Arms

# 163
Честит рожден ден Фокита!Много щастие ЗДРАВЕ и Любов ти желая!

Момичета нямаше ме 2 дни, изперках без монитор(на ремонт е),на зала не отиох че Юл ми е скачен съд няма как с нея,взех сега на комшолука монитора и съм като наркоман пред дрога в момента убиам за мястото пред компютъра,мъжът се изчеса че като ме видя и му стана ясно от два дни се караме и като се включи компютъра и грейнах и само му казах да се маха!
Ох много ми липсвахте!Одеве по скайпа на една приятелка и писах че незнам как съм живяла без интернет преди да имам компютър!А тя ми отговори че и без Юл съм живяла но сега вече като я имам..........

Ох близначето е зле!На 2 часа му взимали кръв за изследване на кръвна захар,бодът му по 4 пъти инсулин,не може да яде нищо освен картофено пюре,кисели ябълки,ориз(кафяв за диабетици) но то молото и това не ще,умирало от глад,било станало агресивно и изнервено,само ревяло,като видело игла и реве,цялото набодено вече!Незнам какво ще е от тук нататък!
Наясно съм че болестта не се предизвиква от едни вафли и сладки неща ,че е наследствена,но в родът си нямат диабетици,значи не е наследствено при него!Имал си го е но сега е отключено!
Милите те!На квартира са едвам смогваха а сега и това!С две деца!На другото нищо му няма за сега следят го и него!
Одеве бях в магазин за здравословно хранене ,много си говорихме с продавачката,ще ги заведа и тях като се поуспокоят!Купих му ориз на детето и след обяд ще ходим да ги видим!
  Продавачката спомена за една книга-световния заговор срещу диабета,нещо като световната Конспирация......
Там се казвало, че диабета се отключва и от ваксините които слагаме по точно от тази за Рубеолата!От силен стрес,от рязко изплашване нещо такова,много майки ми казва,се подписват и не слагат ваксините...аз и казах че знам и бая говорихме ,та така,почна като всеки търговец но загрижено и от сърце да ми показва стоките и разни сппагети от ориз и гречки и какво ли не има!Та трудно ще е!
Ще предам информацията и за тази болница за присаждането от свине,между другото продавачката ми спомена за една майка на 4 годинки и е болно детето от диабет и сега ражда второ дори в момента трябвало да е родила ,ще взимали стволови клетки и дано имали съответствие да ги присаждат на детето с диабет!Значи тези стволови клетки почва да ме е яд че не се информирах на време да вземем!
  Извинявайте че ви пиша пак с моите проблеми и неволи  и мисли,но това ми е в главата!Някои започнаха да ме обвиняват че прекалено много се притеснявам и че ще се оправят ,но аз съм си такава изживявам го тежко ,още повече като ги познавам!
Така че ще ме извинявате но.

Нан от сърце стискам палци да се оправиш!А за кафето защо го спираш ,вреди ли ,искам да го спра но нямам воля! Cry

Оставям ви за малко Hug

# 164
  • София
Здравейте,

да попиша малко, че ще ни забравите  Wink.

Честит рожден ден на foquita   bouquet  bouquet  bouquet!

Яна е все по-дива и аз само вървя след нея. Сутринта час и половина й направя закуска и
сок, защото само спирам, за да ходя след нея и да й измъквам разни неща от ръцете. Преди се заиграваше, пишеше с молив по един тефтер, гледаше книжки, а сега само бели измисля. Иначе ми е много забавна, като направи нещо ново. Вчера взела една мокра кърпичка и бърше лицето на куклата. Или пък като беше взела една чанта с дълга дръжка, преметнала си я през рамото и ходи из цялата къща и се спъва в нея  Joy.

Вече казва думички с различни срички - мако (мляко), бако (батко) и нямааа (като й свърши сока в чашата).
И се разпознава в огледалото, че е тя - бях чела, че започват да осъзнават, че са те след известно време. Гледа в огледалото, че има някаква картинка на блузата и се навежда да я види на коремчето. И си се смее, сочи се и си вика Ана.

От понеделник сме на кухня и се чудя защо изобщо се занимавам - Яна прави едни много отвратени физиономии  Sick и си вади храната от устата, ако успея да й пробутам нещо.

дидито, и при нас всеки изсипва каквито играчки носи и дечицата си играят с чуждите. Естествено, че техните си ги знаят наизуст, чуждите са им нови и интересни. Лала, не мисля, че изперкват, като станат майки, а по-скоро обратното - това, че са станали майки, не им помага да им намалее простотията.

Рени, и Яна има часове за нощна игра - събужда се и се започва: ходене на гърне, сменяне на памперс, гледане на телевизия, малко рев профилактично  Rolling Eyes.

Нан, стискам палци да имаш подобрение  fingerscrossed.
Аз кафе пропих скоро, но няма да ми липсва, ако не пия. По-скоро цигарите не трябваше да ги почвам пак. Но пък явно ми убиват апетита, защото за един месец отслабнах с 5 килограма - вече съм 60кг и още няколко ми трябват да се почувствам като човек, а не като прасе  Animal Pig.

Приятен ден от мен!

Общи условия

Активация на акаунт