Юлче мило расте щастливо

• 13 173
  • 294
  •   1
Отговори
# 285
Бо,много е гот този кът в Пикадили-парк,но чстно казано аз се притеснявам да оставям детето там само.С тия кражби на деца,направо съм се паранорала #CrazyПросто това момиче не може да обърне внимание на всички и има риск нещо лошо да се случи,особено на по-мъничките,които не могат да се грижат сами за себе си.

Майките са на 5 метра от децата  Peace Никой не е казал, че ще ги оставим. Просто ще пием кафе на някоя от масите. И ако забележим някоя нередност да се намесим. Поне това ми разказаха за този детски кът  Hug

# 286
  • София
Крис79 нямаше други бебета на рожденния ден освен Цецко, за съжаление не сме се засякли, но би било хубаво  Hug
yanac много си добричка, аз щях да я  #2gunfire котката, пък после нека ми се сърдят  Crossing Arms
Добре, че прочетох Бо какво дава за закуска, та се сетих, че и аз давам баница, филийка с нещо намазана, даже и кроасанче, но не с шоколад  Naughty
И аз искам машина за топъл хляб, пък, като ви чета и ми замирисва на хлебец и ми потичат лигичките  newsm22

Да се оплача малко аз от лелките в яслата. В петък мама взима Цецко с одраскана бузка и не и казали нищо. Води го при мен и аз се обаждам да попитам, как сме се "разкрасили", те ми отговарят, че не знаят, станало в първа смяна и да попитам другата госпожа. Пожелах им лека работа и затворих. Вчера пак майка ми отива да го вземе и една лелка и казала, че съм звъняла 4 пъти, подпалила съм им телефона, директорката чак разбрала и дала раничката на детето, че съм била казала, че ще го местя в друга ясла  #Crazy
Днес сутринта като отидох и ги започнах от вратата, казах им, че в затвора ще вкарат човек с тези клюки и т.н., а лелката каза да не им обръщам внимание на глупостите и да не се притеснявам. Аз цяла нощ не съм спала от притеснение, винаги съм била внимателна и с най-топли чувства към всички в градината, а те да ме направят най-черната  Sad
Оплаках ви се  Hug

Явно не си ме разбрала  правилно! Аз също обяснявам, че дадена играчка я взима да поиграе с нея и после я връща. Но налудничево ми се струва да обясниш на нашите бебета, че неможе да поиграе с дадена играчка защото е чужда и майката не дава да се пипа. С 2 думи налудничаво е да не давам да на други деца да играят с играчките на дъщеря ми. Когато обаче й изтръгна нещо от ръцете, защото "така трябва" според някои майки... не го приемам( тя се тръшва, следва изтерия и т.н.), нищо не пречи да види играчката за 2 минути и после тя сама я оставя след като й се нарадва. Но пак казвам,, всеки сам преценява как аджеба ще възпитава и гледа детето си.  Peace

Peace Напълно съм съгласна с Попова

# 287
  • Казанлък(Бургас)
Попова  Hug напълно съм съгласна с теб!

Ивка 76 не им обръщай внимание!Свекърва ми е учителка в детска градина и я слушам какви ги говори.Все родетелите са й криви.И как като я ядоса някое дете го щипе по гушката,защото там много боляло.И още много ,много други.... #2gunfire

# 288

Ивка 76 не им обръщай внимание!Свекърва ми е учителка в детска градина и я слушам какви ги говори.Все родетелите са й криви.И как като я ядоса някое дете го щипе по гушката,защото там много боляло.И още много ,много други.... #2gunfire

Е от такива работи ме побиват тръпки. Да не си дал куче за отглеждане там бе!! Та това са децата ни, най-свидното. Много неща са куци в тая страна, но не знам от управлението ли е или от нас че си траеме като овце.

# 289
Синеочке ако питаш мен тез учителки нямат контрол май.Ние си траем, че ако си отворим устите и ни е страх че по-зле ще стане.
Всички  си мислим, че като даваме човешко отношение,такова и ще получим,но уви.  ooooh!

Ето Гуги на детски РД:

# 290
Момичета вижте каква поредица книги ще излиза, май от вчера е на пазара първата книга,ще отида да видя после до репа!Интересни ще са според мен и нужни де!А това са май тези за които се пращаха снимки на децата за бон апети! newsm78Кой беше там ?Някоя мама май се беше похвалила?

Ооох забравих линка да дам-  ето
http://www.bonapeti.tv/deteto/

# 291

Е от такива работи ме побиват тръпки. Да не си дал куче за отглеждане там бе!! Та това са децата ни, най-свидното. Много неща са куци в тая страна, но не знам от управлението ли е или от нас че си траеме като овце.

Що за бездушие? А се чудим защо децата в Могилино са в това положение...именно заради такива хора. Синеоче, какво куче, какви 5 лева, и кучето не бих си оставила на подобни чудовища!!! Янак, нищо лично към теб, просто не се сдържах, още повече това са майки....
Нямам думи, тъжно, много тъжно...  Confused
Рени, повярвай ми, че когато става дума за детето ми не бих си мълча  Naughty Аз самата не знам на какво бих била способна, ако в даден момент разбера,че правят нещо подобно с най-скъпото ми същество!!!  ooooh! #Cussing out #2gunfire

# 292
  • София
Майчице мила,чак пък щипане от госпожите и то с цел причиняване на по-голяма болка не съм очаквала.Аз да ви кажа цял живот съм си мечтала да се занимавам точно с това-учителка в детска градина,защото какво по голямо щастие и удоволствие да си обграден цял ден от сладки дечковци,които можеш да научиш на толкова много неща,а и те теб също.
Ама то тази работа не е за всеки.Нямаш ли си я вътре в теб любовта и всеотдайноста към децата,няма как да стане.
Yanak от кога се каня да те питам къде живеете в Казанлък и къде ходите на разходка,щото и аз съм от там /не,че кой знае колко често си ходим на там/,но все пак имам много познати мами и дечковци.Обаче май с теб не сме се засичали,нещо по снимката не мога да се сетя.

Е с тази машина за хляб хич и не очаквах да ме зарибите толкова,ама ако продължавате с тези снимки и миризми няма да издържа.Зима иде бе хора.То от сега се чудя как ще устискам да не кача някой и друг килограм,а вие не спирате с тоз топъл хляб.

# 293
# 294
  • Казанлък(Бургас)

Синеочке ако питаш мен тез учителки нямат контрол май.Ние си траем, че ако си отворим устите и ни е страх че по-зле ще стане.
Всички  си мислим, че като даваме човешко отношение,такова и ще получим,но уви.  ooooh!

Ние сме си виновни,защото си траем!Не само за отношението в детските градини,а изобщо!Нищо не ни е наред,но и няма да се оправим!

Общи условия

Активация на акаунт