Времето е едно такова гадно, че и настроението ми такова. Но ще си открадна от питката на jorjito, пък белкем ме зарази с нейният ентусиазъм

Де-си-мила не се притеснявай.
Така е в началото. Дано бързо свикне и да се държат за ръчичка с Диди и да ходят с желание на ясла.Eli83- покрититето на тавата е незалепящо. Слага се мазнина в тестото първоначално. Не че не ми се е случвало да изкарам хляба трудно. Но с дървена лопатка си помагам, но проблема е, че бъркалките се отделят трудно и затова хляба се вади с лека помощ от моя страна.
yanac -тези породи котки са злопаметни.
Внимавай да не повтори. 
Betta-те са с различни размери. Моята е като фритюрник. 41,3 x 26,5 x 32,1 (l x P x h) -копирах го от един сайт
http://www.pixmania.com/fr/fr/461000/art/moulinex/machine-a-pain-ow500030.html 
Вече спи час и нещо... 

Деси ти сега за 1/2 ден ли го даваш?

/
ще видим утре как ще е 
Ще трябва да му купя лигавник с ръкавки ...
. Като знае, че не й давам да слага телефончето в устата, се прави, че говори по него и както се обърна - пак в устата, викам й: Ще ти го взема тогава, а тя пак започва усърдно да "говори" по телефона
.
.
бавачката е единствения вариант. Тук из парка има много дечица / по-мънички дори/, които ги гледат бавачки, но на мен защо ми е толкова криво не знам. Все си мисля, че друг човек не може да ми гледа детето
Но се надявам някои ден да се запознаем
Мъжо е дежурен. Гоги е при баба. Изчистих. Наготвено е и скучая