Юлче мило расте щастливо

• 13 175
  • 294
  •   1
Отговори
# 255
Здравейте и от мен!
Времето е едно такова гадно, че и настроението ми такова. Но ще си открадна от питката на jorjito, пък белкем ме зарази с нейният ентусиазъм  eat
Де-си-мила не се притеснявай.  action032 Така е в началото. Дано бързо свикне и да се държат за ръчичка с Диди и да ходят с желание на ясла.
Eli83- покрититето на тавата е незалепящо. Слага се мазнина в тестото първоначално. Не че не ми се е случвало да изкарам хляба трудно. Но с дървена лопатка си помагам, но проблема е, че бъркалките се отделят трудно и затова хляба се вади с лека помощ от моя страна.
yanac -тези породи котки са злопаметни. Naughty Внимавай да не повтори. Sad
Betta-те са с различни размери. Моята е като фритюрник. 41,3 x 26,5 x 32,1 (l x P x h) -копирах го от един сайт  Wink http://www.pixmania.com/fr/fr/461000/art/moulinex/machine-a-pain-ow500030.html

Последна редакция: пн, 08 окт 2007, 12:31 от eti_31

# 256
  Приветско и от мен! Hug
jorji, как няма да ти е гот, като си се наспала. И Дани ни остави тази нощ да поспиме, събуди се чак в 7, цока и пак сме заспали до към 8ч.

Тези дни спеше по веднъж на ден, след като обядва. Днес го извеждам преди обяд, а той се унася в количката/между другото се и надриска/. Започна леко да ръми и направихме един бърз Кръгом към къщи. Издържа до нас да не заспи, вече отключвах вратата, но той беше заспал така дълбоко, че нито телефона го събуди, нито че го събличах, говорех, галех...Оставих го да спи насран в кревата. Кво да го направя?  33uu Вече спи час и нещо... Crazy

Бетта И Дани обича печени картофки от наш'те, но като му късам парченца пиле ги плюе. Нещо не му се нрави.

Днес за първи път му сготвих червена леща, пък да видим дали ще я одобри. Вие как готвите лещата? Аз я сготвих както обикновената, но без чесън, чубрица, червен пипер, защото незнам дали е време да му давам тези неща, пък и нали до скоро бяхме на диета. newsm78

De-Si Според мен периода на адаптация на майките е по-голям, отколкото на бебчовците. Wink Скоро ще свикнете и двамата и всичко ще си дойде на място! Hug

Сигурна съм, че като тръгне Дани на детска, ще рева повече от него, но това е друга тема... Mr. Green

# 257
Сияна, я ме светни че не мога да вдяна newsm78 Да не сме съседки с теб?

# 258
Ух,направо не ми се мисли как ще сме ние с тия ясли  ooooh! Деси ти сега за 1/2 ден ли го даваш?

Сияна 2  newsm10

Нани лещата я готвя както за нас.Слагам вичко и варя  Wink

Янак много кофти случка с тая котка.Как е сега бебо?

# 259
Ей, забравихте ме сигурно!

Жоржи, дано всичко е наред при теб!  Praynig

Ети, ще ме навиеш и аз да си взема такава машинка. Сигурно е кеф, слагаш всичко и после само вадиш вкусен хляб!!!

Янак, много неприятно нещо ви се е случило. Дано бебо се оправи бързо!  Praynig

Нани, Гергана яде вече почти само от нашата храна, така че не готвя отделно за нея.

Диди, честити рожден ден и от мен, с малко закъснение. Бъде жива и здрава, много обичана мама и жена!   bouquet

# 260
Благодаря на всички за подкрепата  Hug
Ренито - днес като за първи ден с Лъчи бяхме разделени за по-малко от 2 часа / нищо че на мен ми се сториха като 20  #Crazy/
 Като отидох да го взема не се чуваше да плаче и много ми олекна, аз се бях подготвила, че ще го взема изнемогнал от рев. Лелката каза, че плакал в рамките на нормалното, даже и се бил заиграл самичък.  Grinning ще видим утре как ще е Peace
До скоро!!!

# 261
Мойто бонбонче вече ходи но искам да ви питам дали имате моя проблем!Не се пуска от полата ми,може но я е страх и се притеснявам до кога ще е така. 
И Мария беше така до преди 2 дена.Голям страх я гонеше да се пусне.Пускаше се но от време, на време, което за мен не означаваше, че е проходила.
От два дена обаче ходи като хамава и доста стабилно.Изведнъж го направи!Аз обаче си бях променила поведението през последните дни.В къщи я оставях да се придвижва само по мебелите, без да й предлагам ръка, когато иска.На разходки също я оставях предимно по пейките да се придвижва.Предполагам, че това и даде стимул да опита да движи сама.Защото преди това, когато и кефнеше ме грабваше са ръката и си ме влачеше навсякъде, а аз и угаждах ConfusedПокажи и кой е шефа Wink

Жоржи, казвай бързо к'во ти стори мъжо, че си ни толкова весела днес Joy Wink

Момичета, как успявате да измиете зъбките на дребните?Моята Мария не ми дава да й пипна четката, иска сама да си ги мие.Прави някакви движения(уж, търка) ама много на две, на три работата ConfusedИма ли някоя от вас справила се с такъв проблем?

# 262
Асе,да ти имам проблема.Иска вече да е самостоятелна дребната.Не и кърши хатъра.Ние пък имаме друг проблем с миенето на зъбите-плаче и неще.Явно  не му е приятно.Смених четката с накрайника пак че е по-щадящ,ама същата работа,пак не дава.Хапе.

Галко пък иска да се храни сам,ама не винаги го оставям че нали се сещате какво става покрай него,че и сега зимата много бавно съхнат дрехите  Thinking Ще трябва да му купя лигавник с ръкавки ...

# 263
  • София
Ася, и Яна рядко дава да й мием зъбите, уж искаше сама, а сега и сама не иска, топи си четката във ваната, нали ги мием, докато я къпем. Опитвам се да я излъжа, като й казвам, че ще й изпея песничката за патенцата. Много я обича тази песничка и я ползвам, за да я изнудвам, не знам дали я знаете: Патенцата плуват в бистрия поток...

Аз тъкмо се чудех дали не ми е грешен подхода с това "изнудване"  newsm78. Като искам да направи нещо, й казвам: ще ти дам солетка, ако седнеш в столчето; ще ти пусна телевизия, ако седнеш на гърнето; ще ти изпея песничка, ако измием зъбките. Вие правите ли така?
Аз като я работя и тя се опитва да ме действа. Викам й: Дай молива, а тя си дава празната ръчичка и се прави на разсеяна   fiuuuuuu. Като знае, че не й давам да слага телефончето в устата, се прави, че говори по него и както се обърна - пак в устата, викам й: Ще ти го взема тогава, а тя пак започва усърдно да "говори" по телефона  mobilephone.

Нани, Яна не ще да помирише леща  Sick.

Ети, мерси за инфото   bouquet.

Дю, много хубав аватар  Wink.

# 264
  • Варна
Привет и от нас! wavey
Деси така са дечицата - много реват в началото. Големия като стана на 2 год го записах та ясла, но така и не свикна - не спря да плаче, бяхме махнали памперса, но започна отново да се напишва и се принудих да го отпиша. За това сега дребното съм решила до 3 год да го гледам ooooh!, а ма да видя да ли ще устискам.
М/у другото в нач. на другия месец ще бъда извън страната около 20 дена и сега преговарям с една жена да го гледа през деня. И на мен ми е много криво и направо не мога да си представя как чужда жена ще ми гледа детето. Предпочитам забавачките, но на ясла сега не мога да го запиша и понеже бабите са ни много заети Whistling бавачката  е единствения вариант.  Тук из парка има много дечица / по-мънички дори/, които ги гледат бавачки, но на мен защо ми е толкова криво не знам. Все си мисля, че друг човек не може да ми гледа детето Embarassed, голяма съм ....... /бяла птица/.
Ети и мен запали с тази машина, а ма искам да те питам може ли да прави по-малко количество хляб, че в нас 1кг може цяла седмица да го ядем.
Тиция все забравям да ти пиша, че моя големия син също има уголемен лимфен възел на вратлето, но всички доктори, които са го преглеждали са ми казвали, че е нормално и като порастне ще изчезне. Ти обаче сега ме накара да  да се разтревожа и ще чакам с нетърпение да споделиш резултата от прегледа.
  bouquet

# 265
СИНЕОЧКЕ,не сме съседки,всъщност не знам   33uuаз съм в Редута.Но онзи ден с amerie(Роси)щяхме да доидем във вашия парк,но заваля и вие се прибрахте а ние си отидохме в "нашият"парк.Това имах предвид byeНо се надявам някои ден да се запознаем Hug

# 266
Сияна, гледам на снимките ти, че и вие имате от тези килимчета с цифрите. Нашето е с букви, ама моите диваци въобще не го оставят в такъв подреден вид. Непрекъснато е разглобено и понеже нали е с буквите - 30 на брой + някои букви имат по няколко части - т.е. на Я напрмер вътрешното полукръгче се изважда и така на почти всички букви. Та тези малки части Пипи ги мисли, че са за ядене и непрекъснато ги дъвче и ги скрих. Но то и останалите не стоят сглобени, а са пръснати навсякъде. Стана ми чудно вашето килимче така ли си стои или и твоята бебка го разглобява? Аз ей сега ще го подредя пак, да видим колко минути ще остане така...

# 267
Анет-моята е с три грамажа-750 гр., 1000гр. и 1500 гр.
Пускам линк, към темата с машините за хляб, за който има желание :  http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=225379.0 Там успяха да ме закрастят само за 3 дни, да си поръчам подаръка  Laughing

# 268
Много ми е скучноооо newsm45 Мъжо е дежурен. Гоги е при баба. Изчистих. Наготвено е и скучая Sad

# 269
Много ми е скучноооо newsm45 Мъжо е дежурен. Гоги е при баба. Изчистих. Наготвено е и скучая Sad

Shocked Ооооооо, ако бях на твое мястооо, хич нямаше да ми е скучно Joy
Я върни малко назад лентата и се сети за добре забравеното си хоби!Не винаги сме били само майки и домакини.

Общи условия

Активация на акаунт