Юлче мило расте щастливо

• 13 175
  • 294
  •   1
Отговори
# 270
Включвам се и аз в темата. Предимно ми остава време само да чета. Tired
Искам да попитам каква закуска давате на малките сутрин и следобед. Попарата ми я отказва, както и кремчетата и киселите. Ще се радвам, ако ми помогнете с идеи.
Искам да попитам по колко пъти на ден сменяте памперса, ако само е чишкано в него. Моята си върши другото в кукуто, дори на два пъти ме е подсещала като ми казва ака и като я сложих наистина се изака. Не знам дали не е време да я слагам на куку и за чишкането, но не знам през колко време да я слагам, за да не се подмокри.
Диди, честит рожден ден на патерици. Знаеш ли, прочетох поста ти на мъжа ми и му викам - виждаш ли какво трябва да правиш на следващия ми РД, че тая година много ме ядоса. Да си жива и здрава и много щастлива.  bouquet

# 271
Сияна разбрах. Отложи се срещата, ние щяхме да с ме с Попова. Аз съм в Слатина и се качвам и до Гео Милев парка горе, така че може да се видим някой път.

# 272
Здравейте майчета по-рано писах писах и се затри, сега пак пробвам.
mirostanka Зависи си от детето Цвети е от 3 месеца без памперс в къщи и още я изтървам понякога, тя пишка доста често след хранене я слагам 2-3 пъти през 20-30мин. иначе на около час, като не винаги пишка но тъй като не казва трябва да я улучвам, общо на ден и се събират 10-12 изпишквания.
По-назад имаше предложение за среща в новият детски кът, ние доста често ходим защото ни е близо а и наистина е интересно за децата. Това което много ми харесва е че е ограден и бездомни кучета доста трудно биха влезли за да мърсят, можеш по-спокойно да оставиш детето да играе в пясъчника.

# 273
lala,и аз като теб по цял ден редя пъзела Crossing Arms.Все се надявах да седи мирна на килимчето но....нестава.Даже мислех да и направя цялата стая с такова килимче защото навсякъде е с плочки,но като я гледам какво маистори няма да стане.Да са ни живи и здрави пък ние ще редим.

# 274
Mirostanka, давай фини овесени ядки с мляко, става разкошно.Аз и следобеден десерт правя с тези ядки-варя ги  2-3 минути и после добавям настъргана ябълка,канела и захар и става Мммммммммммммммммммммм!Чак онзи ден половината деца в парка се заблизваха и хранех наред-давам на Алекс, мия лъжицата и храня друго дете и така по ред на номерата #Crazy

# 275
Добро утро!
Кафето от мен   food010 Flowers Sunflower Да ви разкажа моя малък щурчо вчера какви ги свърши. Сутринта  стана облякох го и отидох да им правя сок (защото им давам цитросепт ,а той много горчи). ,Марти се беше заблял в неговото детско .Като се връщам що да видя Валери ми набарал чорапите и си го натъпкал в устата,  Sickщях да почина. После се бях надупила под компютъра да оправя един кабел на модема и по едно време  чувствам отзад по краката ми нещо мокро обръщам се и що да видя Валери и той заел моята стойка ,но за да ми ръфа чехъла  Crazy . Вечерта когато се прибрахме изпишках го и имахме малко работа с баща му и никой не му обръщаше внимание по едно време Иван крещи "Ице бързо идвай" отивам и що да видя Валери си събул гащите ,питам Иван кой ги е събул и той ми вика "ми той".Отивам да проверя ,защо а той човека се напишкали му станало мокро ,но понеже не сме го видели и той за да ни привлече вниманието си ги събул сам.
Другото което исках да споделя с вас ,вчера Иван е влязъл във вътрешния сайт на БТК и там на първа страница имало заглавие На входа на БТК вече ще ви посрещат някакви кукли (не разбрах точно) във вид на касичка това не са новите служители на БТК-Секюрити Crazy ,а по този начин ще се събират средства за децата от тези домове за които е станало въпрос във филма. Дори и стажантите щели да се включат в тази инициатива.
Отивам да правя сок и аз пак съм сама  Cry моя днес замина в София в командировка  Whistling
лек ден   bouquet
п.с. Исках да ви питам аз ли нещо изкрейзвам или какво имахме ли тема със следното заглавие "Юлче радостно дивей ,а мама нервите пилей"

# 276
  • София
Добро утро!

Забавих се малко и хоп isi_kam "направи" кафенцето  Hug
Ние снощти бяхме на рожден ден на едно детенце и Цецко като залапа една торта, все едно никога не е ял #Crazy Ама щото аз нали не му давам такива вкусотиики и той като невидял милия  Joy
Снощти мама си тръгна и ние днес сме сами (мама, тати и аз ), сутринта едва се оправихме да тръгнем на ясла, довечера трябва да го взема чак в 6, направо се чудя как ще се оправяме  newsm78
Isi май имаше някакво подобно заглавие, ама не съм много сигурна  newsm78
За закуска давам предимно попара, понякога и банан и кисело млекце  Peace
Eti на мен никога не ми е скучно, като остана сама, че нали рядко ми се случва и след като свърша всичко  newsm28 1ironing wash hang 1dishes  food002 newsm71 сядам пред телевизора и блажено гледам "през" него и заспивам сладко  smile3524
Хайде чао  Hug

# 277
  • София
Добро утро мамита.Аз хич не пиша тези дни само чета,но нещо не ми беше до писане и това мрачно време навън много подтискащо,бе.

Жоржи,голяма прегръдка от мен и кураж.Всичко ще е наред,то се знае.Но масово чувам от мои познати,че след такъв преглед се установява почти при всички че има някакви си бучти и мен такъв страх ме хваща и аз да се прегледам.

Дидито,честит ти празник с голямо закъснение.Здраве и много щастливи моменти ти желая.

Ели,как е болното близначе?

Ние сме добре.На Люсчи му избиха двата долни кучешки зъба и сега е по спокоен,но горните два така са надути,че сигурно мъките с тях няма да закъснеят.
Снощи бяхме на един детски рожден ден с много деца и много дъндания.На Люско май му дойде много емоцията и спа супер неспокойно.Сутринта към 7 пи мляко и заспа и ей сега се излюпи щастлив и доволен.

Хайде лек ви ден и дано малко слънце се покаже отнякъде.

# 278
  • София
Ивка,да не сме били заедно на рожден ден?
 Joy Joy Joy
Ние тази сутрин закусваме обикновени бисквити намазани от снощи с шипков мармалад и залепени две по две.Страхотни са.

# 279
Добро утро  Wink

Да се похваля, че вече сме здравички  Party

Eli83 Има незалепващо покритие  Hug Супер е тая машинка. Като я сложа на отложен старт от вечерта за да е готов сутринта и като се събудим, представяте ли си как мирише на току що опечен хляб.  Crazy

Жоржи стискам палци да не е нещо сериозно тая бучка. Супер питка  Hug

Този парк за който говорите, на мен ми идва доста далеч пък и е открит. Знаете ли, че в парк Пикадили, посока Почивка, са открили детски кът, където могат и малчовците ни да играят и ние да си пием кафето. Закрито е. Имало момиче, което наблюдавало децата. Само да предупредя, че не се пуши. Не съм ходила там, но една позната ми каза. Пързалчицата била много мъничка, точно като за нашите дечковци. Имало играчки, малки столчета... Ако има свободни мами събота или неделя, може да се уговорим.

Всичко това ви го написах вчера и понеже имам злощастният опит да ми изтрива всичко в момента, който го пускам си го запаметих на Word-a  Mr. Green Е, била съм права.

mirostanka Освен попарата за закуска му давам баница, овесени ядки, намазана филийка с крема сирене, може и препечена с кашкавал, сирене... Следобед може да му дадеш бисквити с кисело мляко, прясно мляко, кекс. Аз поне, това му давам  Peace

# 280
  • Казанлък(Бургас)
Всеки прави това, което сметне за добре, но няма как да обясниш на едногодишно бебе, да не пипа това, защото не е негово, струва ми се налудничаво.

Аз нали не четох темата 1 седмица,че сега наваксвам! Embarassed
Относно чуждите играчки: Независимо,че Фибчо е малък аз всеки път ,когато вземе чужда играчка му обяснявам,че може да си поиграе с нея,но после трябва да я върнем на собственика й(как прозвуча само) И защо си правя този труд ли? Не искам Фил да стане като племенника ми,който когато си харесаше някоя играчка( и не само )си я прибираше у дома.Сега е 2 клас,но за него частната собственост не съществува:Щом ми харесва ,взимам си го!

ЕТИ 31 страхотен хляб smile3501

Ели 83 котката не е моя,ако беше вече да съм я завела да я приспят.Това не й е първото нападение :хапала е мъжа ми,майка му ,баща му и баба му,за която даже са викали линейка #Crazy.
 Иначе Филипчето пи антибиотик и сега всичко е ОК.

# 281
  • София
Здравейте мили мами,
много ви благодаря за милите пожелания за рождения ми ден! Стоплихте сърцето ми...
Аз ходя на работа, нямам никакво свободно време...адски ми е напрегнато и изобщо незнам как ще издържа на това напрежение...
Яна сладурана е много забавна и хитра (като всички наши бебчета), ходи, бърбори и най-накрая прояде. Тя е моят слънчев лъч.

Приятен и усмихнат ден на всички Simple Smile

# 282
# 283
Бо,много е гот този кът в Пикадили-парк,но чстно казано аз се притеснявам да оставям детето там само.С тия кражби на деца,направо съм се параноирала #CrazyПросто това момиче не може да обърне внимание на всички и има риск нещо лошо да се случи,особено на по-мъничките,които не могат да се грижат сами за себе си.

Последна редакция: вт, 09 окт 2007, 22:12 от Tizija

# 284
Всеки прави това, което сметне за добре, но няма как да обясниш на едногодишно бебе, да не пипа това, защото не е негово, струва ми се налудничаво.

Аз нали не четох темата 1 седмица,че сега наваксвам! Embarassed
Относно чуждите играчки: Независимо,че Фибчо е малък аз всеки път ,когато вземе чужда играчка му обяснявам,че може да си поиграе с нея,но после трябва да я върнем на собственика й(как прозвуча само) И защо си правя този труд ли? Не искам Фил да стане като племенника ми,който когато си харесаше някоя играчка( и не само )си я прибираше у дома.Сега е 2 клас,но за него частната собственост не съществува:Щом ми харесва ,взимам си го!

Явно не си ме разбрала  правилно! Аз също обяснявам, че дадена играчка я взима да поиграе с нея и после я връща. Но налудничево ми се струва да обясниш на нашите бебета, че неможе да поиграе с дадена играчка защото е чужда и майката не дава да се пипа. С 2 думи налудничаво е да не давам да на други деца да играят с играчките на дъщеря ми. Когато обаче й изтръгна нещо от ръцете, защото "така трябва" според някои майки... не го приемам( тя се тръшва, следва изтерия и т.н.), нищо не пречи да види играчката за 2 минути и после тя сама я оставя след като й се нарадва. Но пак казвам,, всеки сам преценява как аджеба ще възпитава и гледа детето си.  Peace

Лала, прегледа продължи по-малко от 2 часа.

Иси, голям палавник тоз твоят сладур бе. Да го нацелуваш от нас с Ема!  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт