Юлче мило расте щастливо

• 13 188
  • 294
  •   1
Отговори
# 240
  • Варна
Иси,хиляди благодарности мила,мноооооооооого те целувам Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Лала,докторицата е Симеонова Peace
Ти нали при Хаджиева ходиш /хомеопатката/newsm78
Асе,мерси Hug.В края на месеца,ще правим сериозните изследвания и отсега ми е спечено Sick

# 241
Ох,днес взехме Алекс от бабиндом и хамомилата му е свършил и ще ме побърка SickБуди се вече за пети път с вик и рев милото и не мога да му помогна с нищо smile3511 Тия зъби са наистина кошмар
Поли,напълно съм съгласна с теб за реалити шоутата,където ходята празноглави идиоти,които просто вече не знаят как да си разнообразяват живота.Само виж коконите там и ти става ясно Naughty
Жори,не знам дали вярваш на нетрадиционна медицина,но си налагай квас от трици на бучката.Извлича всякакви възпаления.

# 242
Жоржи, аз за друга бях чувала. Има една в Майчин дом дето прави ехография, въобще подробно гледа. Някъде другаде също преглежда. Обаче не мога да се сетя за името. Ако искаш може и при нея да отидеш, в Майчин дом като кажеш за какъв преглед искаш, те ще ти кажат името й - само една е.

А за хомеопата, да, ходих при Хаджиева. Не че не бях доволна, на мен много ми помогна, но захецна с постоянната кашлица на дъщеря ми. Реших да пробвам при друг. Той се справи, въпреки че и на него му трябваше време, та всъщност не знам дали не сбърках, че оставих Хаджиева, защото тя много ми харесваше като отношение. Този лекар пък дето съм сега при него много отсъства и ходех при едни други лекарки от неговия кабинет. Едната не е добра, другата е в изпитателен период от моя страна Wink Засега ми изглежда добре. Обаче което ме смущава при всичките е, че съм чувала че първичният преглед при един добър хомеопат трябва да продължи поне 1-2 часа, а тука много набързо претупват работата. И това ме гложди. Много ме гложди. Не мога всъщност да упрекна никой в нещо конкретно, защото децата ми се лекуват изцяло с хомеопатия откакто са се родили и досега не са имали проблем по-сериозен от зачервено гърло, кашлица и хрема. Не са карали нито летен, нито зимен грип. Винаги нещата се пресичат на ниво сливици, което е добре. Обаче малко често кашлят по мой вкус. Вече не знам дали аз не се втелясвам. И дали не прекалявам с изискванията. Много чета май и това ми е проблемът...

# 243
Аз съм при Хаджиева и съм много доволна. Жената винаги ми се е отзовала по телефона. Праща ми зелени водорасли, коластра, и други гранулки с по-голяма потенция които ги няма в аптеките на доверие. Може да си чела тук http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=218362.0
има много добри отзиви за нея

# 244
  • София
БЛАГОДАРЯ ВИ МОМИЧЕТА ЗА ПРЕКРАСНИТЕ ПОЖЕЛАНИЯ И КРАСИВИТЕ ЦВЕТЯ!Черпя ви с виртуална тортичка,да ви е сладко!
Жоржи-благодаря ти за уточнението,че детския клуб е във Варна,тук също има квартал ,,Младост,, и като нищо щях да се юрна да търся училище,,Н.Бозвели,, Stupid.Хубаво,че се усети и ме спаси от километри обикаляне!
Лека вечер засега,до утре!

# 245
  • София
Диди, и аз да ти честитя рождения ден, макар и с малко закъснение. Да си жива и здрава и все така да те глезят  Wink!

ДжорджиHug, дано всичко да е наред при теб и непременно се наблюдавай редовно.

Ети, аз покрай природосъобразните си идеи се бях запалила по тази машина за хляб, но бях я позабравила, сега и мен ме амбицираш да си купя. Но мястото в кухнята ми е силно ограничено. Можеш ли да ми кажеш какви размерите на твоята машина горе-долу?

А пък Яна одеве каза първото си изречение: Муня папа, което означава Маймуната папа  Laughing - гледахме по Animal Planet едно филмче за маймуни.
Тия дни ми е много послушна, яде добре и даже спи. Снощи, за наше голямо учудване, яде пиле с картофи, бода й с виличката цели парчета и си дъвче и иска още. Като си глътне каквото има в устата и казва Нямааа, ам, за да не се мотая, а да давам пак  Joy. После си изпи млякото преди лягане, разклати чашата и пак вика Нямааа. Към 2 часа се поразбуди, гушнах я за пет минутки и спа чааак до 7 часа, което си е рекорд за нас.
Викам си, ще влеза в темата да се похваля, нали знам, че ще ме разберете най-добре  Grinning.

# 246
Браво на Янчето.Тя много рано ще проговори тая сладурка.  Grinning

Дидито какво стана с тортичката.Не можахме да си изплакнем очите

# 247
Здравейте, момичета! Hug
Днес за първи път заведох мъничето си на ясла и ми е много трудно и мъчно. Чакам с нетърпение да мине още половин час и да отида да си го взема. Седя се сега самичка в къщи и реших поне с вас да споделя, понеже знам че не съм единствената в това положение. Имам чувството, че го предавам. Къса ми се сърцето като се сетя как плачеше. Но се опитвам да видя отново положителните неща при тази ситуация и да се успокоя докато отида да го взема. моля се и двамата да се адаптираме по-безболезнено и да се радваме на малкото време, когато ще бъдем заедно Praynig
Извинявайте, че ми е така разпокъсан поста, но ми е трудно да си събера мислите.
Лек ден на всички!!!

# 248
ЗДРАВЕЙТЕотдавна не съм писала но с голям интерес ви чета.Смених си и името тъй като има и друга Рени(старша)и затова реших че не е проблем да ползвам в профила името на дъщеричката.Мойто бонбонче вече ходи но искам да ви питам дали имате моя проблем!Не се пуска от полата ми,може но я е страх и се притеснявам до кога ще е така.   Синеочке,онзи ден щяхме да се запознаем,но времето не ни позволи.надявам се на друга възможност.Ахилеа,сложи и твоя снимка,не се срамувай отслабнала си достатъчно Peaceще те чакам на по кафе.Оставям ви,че я какъв роман написах да не отнемам място като със снимките преди време newsm76.Приятен ден на всички майки и техните малчовци hug

# 249
  • Варна
Здравейте муцки Wink

Бетта,браво на Янчето Hug.Момиченцата по-бързичко се развиват,тук в квартала нашто гадже Mr. Green,така приказва,а е само с месец и половина по-голяма от Димитър.
като я питаш как се казва-казва,как се казва приятеля ти -Мити,как правиш като си гладна-отваря голяма уста и ръмжи,и т.н.

Рени,има тортичка,ама е малка и затова не си я видяла Mr. Green

Иси,благодаря за инфото.Прочетох темата Hug

Де-си,не се тревожи Hug.отначало ще плаче,после ще свикне.голяма прегръдка от нас Wink

Дим днес спа до 8ч #Crazy.чак баща му ,без малко да закъснее,днес часовника му не звънна навреме Joy
И аз за първи път варих гречка днес,досега само на каша я давах.със сиренце я направих, и да видим сега ще я яде ли Thinking

# 250
Деси,я се стегни там детето ще се научи на много неща който на нас ни е трудно да направим,да използва гърнето например.Аз също искам да я запиша но моят мъж е истинска свекърва(малка е,ще плаче,ти какво ще правиш и тн.)И Аз се чудя как да го навия защото знам от Ахилеа че е хубаво за детето.Горе главата детето ще научи нови песнички и други неща,и след седмица ще слага сам шапката и ще те дърпа за ръка да го водиш на (гадина)както казват децата. smile3540 wavey 1swing

# 251
  • Варна
Мацки,днес настроението ми е едно такова приповдигнато,абе Гот ми е Mr. Green
Викам си да ви почерпя с една питчица,която правих тези дни HugЕй така,за здраве Wink

http://images21.snimka.bg/004188076.jpg

# 252
  • Казанлък(Бургас)
Здравейте и от мен!

Миналата седмица не ми беше до писане.Сиамеца на свекито ухапа Филип по ръката.Без причина! #Cussing out #2gunfire #2gunfireЦяла седмица бяхме по доктори.Ръчичката му се възпали,поду се и от раните(4 бр.) течеше гной.Идеше ми да разстрелям проклетия котарак #2gunfire #2gunfire #2gunfire
 Оплаках се! Embarassed

Лек и без проблемен ден на всички!

# 253
ММммммм Жоржи страхотна като от витрина е!

Я кажете сега че не разбрах как така таз машина за хляб хем меси хем втасва хем и пече  сама!Нали след омесването и втасването трябва поне да се намаже с мазнина кака така не залепва хляба и как го оформя във вид на хляб и  аз искам вече ама ми е чудно!

От днес се започва лошото време и незнам с какво ще ги забавляваме тез деца сега съм и изсипала една кофичка кестени да ги разхвърля и прибира,но и писна иска навън! newsm78

Олеее хвърляй я тази котка насело или при роднини и приятели,най добре в коша ако не ти е жал за нея!И сега добре ли е Филипчо,сигурно се е оплашил много!

Ние нали сме без куче и аз идеи давам,при майка ми е! Wink

# 254
  • София
Добро утро момичета,
De-si  ние от две седмици ходим на ясла вече и не сме спрели да плачем  Cry Лелките казават, че през деня рядко се разплаква и по малко плаче, ама на мен ми е мъчно  Sad Но и аз смятам, че като свикне ще му бъде по забавно там, отколкото вкъщи с баба му само, затова кураж  Peace
Ети, много вкусно изглеждат хлебчетата, давай ги насам  eat
Jorjito мерси за питката, с дечко много обичаме  Hug
yanac  #2gunfire тоз котарак, как ще причинява болка на милото детенце  Naughty
Диди, честит рожден ден на патерици, живичка и здравичка да си   bouquet
Аз снощти бях на сватба и не мога да си събера мислите още  cheers Drunk
 Hug

Общи условия

Активация на акаунт