Лала,докторицата е Симеонова

Ти нали при Хаджиева ходиш /хомеопатката/newsm78
Асе,мерси
.В края на месеца,ще правим сериозните изследвания и отсега ми е спечено
Буди се вече за пети път с вик и рев милото и не мога да му помогна с нищо
Тия зъби са наистина кошмар
Засега ми изглежда добре. Обаче което ме смущава при всичките е, че съм чувала че първичният преглед при един добър хомеопат трябва да продължи поне 1-2 часа, а тука много набързо претупват работата. И това ме гложди. Много ме гложди. Не мога всъщност да упрекна никой в нещо конкретно, защото децата ми се лекуват изцяло с хомеопатия откакто са се родили и досега не са имали проблем по-сериозен от зачервено гърло, кашлица и хрема. Не са карали нито летен, нито зимен грип. Винаги нещата се пресичат на ниво сливици, което е добре. Обаче малко често кашлят по мой вкус. Вече не знам дали аз не се втелясвам. И дали не прекалявам с изискванията. Много чета май и това ми е проблемът...
.Хубаво,че се усети и ме спаси от километри обикаляне!
!
, дано всичко да е наред при теб и непременно се наблюдавай редовно.
. После си изпи млякото преди лягане, разклати чашата и пак вика Нямааа. Към 2 часа се поразбуди, гушнах я за пет минутки и спа чааак до 7 часа, което си е рекорд за нас.
. 

ще те чакам на по кафе.Оставям ви,че я какъв роман написах да не отнемам място като със снимките преди време
.Приятен ден на всички майки и техните малчовци

.Момиченцата по-бързичко се развиват,тук в квартала нашто гадже 
.отначало ще плаче,после ще свикне.голяма прегръдка от нас 
.чак баща му ,без малко да закъснее,днес часовника му не звънна навреме 

Ей така,за здраве 
Цяла седмица бяхме по доктори.Ръчичката му се възпали,поду се и от раните(4 бр.) течеше гной.Идеше ми да разстрелям проклетия котарак

Лелките казават, че през деня рядко се разплаква и по малко плаче, ама на мен ми е мъчно
Но и аз смятам, че като свикне ще му бъде по забавно там, отколкото вкъщи с баба му само, затова кураж 

тоз котарак, как ще причинява болка на милото детенце