Ренка,даваш ли Хамомила на Галко?Аз откакто давам на зверо,вече спи по-спокойно и дори и зъбите не го мъчат толкова.Все си мисля,да ме извинята хомеопатите,че има някаква дрога вътре,за да г успокоява толкова децата
,а и за ракийка ще имам компания 
.има големи беседки и родителите на по-големи деца,могат да си седят и оттам да гледат как им играят децата.и водни колелета има,но мен ме достраша вчера на си вземем,с Друнди на ръце 
.Нели сме проблемни......

,didito.Много здраве ,късмет и семейно щастие ти желая!
.Но все пак не се увличай по тези лекарства.Ех,ако можех да карам щях да идвам да се разхождаме за да си по-спокойна и да не му мислиш много.
.Само ми плесенясва книжката .Така и не се престраших да карам.
А за тази бучка я наблюдавайте редовно много редовно,дано не расте!
На майка ми и махаха бучка и съвсем не си личи,но сега ходи редовно на прегледи!
Слагаш продуктите и тя сама си меси, втасва и пече. Може освен стотина вида хлябове, прави козунаци, кексове, сладка, може да замеси само тесто за пица или само да опече готово тесто от магазина или такова, което ти си си замесила сама. Имах проблем с дозировките, но вече имам и кантарче електронно и сега всичко е на 6. Има всякакви модели и най-ефтината е около 40 лева. Момичетата от форума са доволни от тази на магазините ТСМ. Моята е Мулинекс и я водят супер модел.
Има две програми повече.
Изчислявах, че 1 хляб ми излиза около 80 стотинки с изразходения ток, но грамажа е 1 кг.
, а не 600 грама като купешкия. 
Това е хомеопатката на една от най-близките ми приятелки. Много е добра, последно излекува детето й от пневмония за 1 седмица. И въобще само хубави неща съм чувала за нея. Дано и на Емката да помогне, да е здравичка и повече да нямаш такива притеснения с нея. Аз си мечтая да намеря такъв хомеопат като нея, но тук във Варна всички претупват малко нещата. Исках да те питам - колко време продължи първият преглед с нея? Правя си една моя статистика.

Моля се да няма никакви усложнения при теб, а малкия хулиган да приключва с тия алергии, че голям стрес ти образува покрай тях.