Юлче мило расте щастливо

• 13 201
  • 294
  •   1
Отговори
# 225
Жори,какви успокоителни бе мила???Я цапни по едно голямо или една чашка винце и да вдиш как ще отслабиш нервата Mr. GreenНие си накупихме от Старосел сума ти вино и аз вечер разпускам с по чашка като битов алкохолик,защото в повечето случаи таткото още не се е върнал от работа.Я,кажи този комплекс в Младост открит ли е или закрит,че днес май ще скоча до там,тъй като вече се оборудвах с МПС.Относно бучката,ще питам моя приятелка от Университета как се оправи,защото и тя имаше след кърмене ,налага някакви мазила и билки и изчезна от самосебе си,без да я режат. 
Ренка,даваш ли Хамомила на Галко?Аз откакто давам на зверо,вече спи по-спокойно и дори и зъбите не го мъчат толкова.Все си мисля,да ме извинята хомеопатите,че има някаква дрога вътре,за да г успокоява толкова децата newsm78

# 226
  • Варна
Тиция,цапвам аз от време на време,ама биричка а тя слабинка ми идва нещо Mr. Green
Сега мъжо като си е вкъщи,определено ще разпускам Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes,а и за ракийка ще имам компания Wink

Комплекса е открит и още недовършен.правят туй-онуй.
Много е хубаво обаче,има огромен паркинг и много семейства с деца.Вчера като ги гледах...... Grinning.има големи беседки и родителите на по-големи деца,могат да си седят и оттам да гледат как им играят децата.и водни колелета има,но мен ме достраша вчера на си вземем,с Друнди на ръце Confused

И аз май ще почна Хамомила да давам Thinking
Обаче се чудя,някаква Лактоза или глюкоза дали няма вътре Blush.Нели сме проблемни...... ooooh!

# 227
  • София
Здравейте!
Днес имам рожден ден и ми е много хубаво,защото мъжо от сутринта ме глезонти-закуска в леглото,тоалет на малкия,мие чинии,изобщо искам всеки ден да ми е рожден!Почерпка-по-късно!  party023
А иначе-Жоржи-много кофти тая работа с бучката...дано скоро усетиш подобрение!
Много рекламирате този детски кът и днес,ако спре да вали ще се разходим дотам Grinning
Чао засега и приятен ден Grinning

# 228
  • Варна
didito, Честит Рожден Ден!!!Нека твоите желания,бъдат мои пожелания

п.п.-Този детски кът е във Варна Wink

# 229
  • Варна
,didito.Много здраве ,късмет и семейно щастие ти желая!

Жоржи,много неприятно  Sad.Но все пак не се увличай по тези лекарства.Ех,ако можех да карам щях да идвам да се разхождаме за да си по-спокойна и да не му мислиш много. Naughty.Само ми плесенясва книжката .Така и не се престраших да карам.

# 230
Two HeartsЧестит Рожден Ден, didito! Two Hearts
          Много здраве, щастие и любов ти желая!

# 231
Здравейте мацки!
Тука сме от петък, но чак сега смогнах да седна. Отивам да чета какво ново.
Само видях Ели, че питаш за елдата или гречка. Пробвай да си я приготвиш ей така все едно вариш жито и после масълце и сиренце, мммммммм много вкусно.

# 232
Благодаря момичета,отивам да я сваря елдичката!

Жоржи наистина и другите са писали да не пиеш успокоителни,но щом пък са билкови и не ти вредят и се чувстваш добре давай Peace А за тази бучка я наблюдавайте редовно много редовно,дано не расте! PraynigНа майка ми и махаха бучка и съвсем не си личи,но сега ходи редовно на прегледи!

Честит рожден ден Диди!Много ЗДРАВЕ, щастие, Любов,късмет,пари и успехи! Laughing

# 233
Привет мами!
Честит рожден ден на Диди!
В прекрасен ден си ти родена.
Бъди във всичко благословена!
И крилатите мечти в приказна реалност претвори!
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН още един път И ВЕСЕЛ ПРАЗНИК!

Ренка- тази машинка е за мързеливи домакини.  Wink Слагаш продуктите и тя сама си меси, втасва и пече. Може освен стотина вида хлябове, прави козунаци, кексове, сладка, може да замеси само тесто за пица или само да опече готово тесто от магазина или такова, което ти си си замесила сама. Имах проблем с дозировките, но вече имам и кантарче електронно и сега всичко е на 6. Има всякакви модели и най-ефтината е около 40 лева. Момичетата от форума са доволни от тази на магазините ТСМ. Моята е Мулинекс и я водят супер модел.  Crazy Има две програми повече.
От както имам тая машинарийка не купувам хляб. Този е много вкусен, а и няма набухватели и разните му там химии. Забелязах, че не мухлясва както купешкия. Понеже у нас много хляб не се яде. От три дни имам един, който съм увила само с найлонов плик и нищо му няма. Ако беше купешкия до сега са е посивял от плесени  hahaha Изчислявах, че 1 хляб ми излиза около 80 стотинки с изразходения ток, но грамажа е 1 кг. Simple Smile, а не 600 грама като купешкия.

# 234
didito.

Ети брех че умна машинарийка.Ти ще вземеш да ме навиеш и мен за таквос чудо  Thinking Щом меси,че аз съм скарана с месенето  Rolling Eyes Тц,тц мързелана... А колко време отнема?

Тиция не съм давала.Но трябва скоро да навестим хомито нашето да даде някой бъркоч.  Mr. Green

Последна редакция: нд, 07 окт 2007, 20:51 от Ренито

# 235
Ей, много ми се ходи  в този комплекс! Искате ли да си направим среща? Аз май ще мога да отида в четвътък. Сутринта. Той къде точно се намира?

Навън вали и вятър духа, на ЮЛЧЕТО, обаче, никак не му пука! - предложение за тема.

Това, което става в този, а и в други домове за деца е ужасно несправедливо.  И като си помисля какви средства отиват за лиготии като Сървайвър  и всякакви други извратени промивки на  мозъците направо ме е срам ... и аз не знам от какво. Как биха оцелявали малоумниците, които участват в тъпите риалита в условията, в които живеят децата без късмет?!... Ей това искам да го видя, ей това трябва да го видят зрителите-овце, които пускат смс-и и те не знаят защо... Знаете ли колко се печели от това?! Ама айде, това е деруга тема. Порочно, извратено, гадно... Не мислим ли, не чувства ме ли?!... Много съм разстроена. Но и аз съм от лигльовците. Една от всички. Ааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа!

# 236
# 237
Честит Рожден Ден, Дидито!  bouquet

Аз филмът така и не го гледах. Спрях още в началото, не мога. Не мога даже и да коментирам.

Попова, мисля, че поне  пъти ми благодари за тези координати. Разбира се, че ще ти ги дам, няма да си ги стискам.  Grinning Това е хомеопатката на една от най-близките ми приятелки. Много е добра, последно излекува детето й от пневмония за 1 седмица. И въобще само хубави неща съм чувала за нея. Дано и на Емката да помогне, да е здравичка и повече да нямаш такива притеснения с нея. Аз си мечтая да намеря такъв хомеопат като нея, но тук във Варна всички претупват малко нещата. Исках да те питам - колко време продължи първият преглед с нея? Правя си една моя статистика.  Wink

Ех, с тази машина за хляб ме изкушавате. Аз мога да меся, ама много време отнема. Обаче вече токлова машинарии имам в кухнята, че остава и такава да взема...Хвърлихте ме в размисъл.

Жоржи, стискам палци нещата при теб да се разминат възможно най-леко. За успокоителните - те са ти казали момичетата. Как се казва тази лекарка дето те видя? Върти ми се едно име в главата, ама не мога да се сетя - една известна лекарка имаше с особено име.

# 238
Гледам ,че коментирате филма ,честно казано аз отдавна узнах за него ,но като лала пуснах само началото и го спрях. Не ми издържа нервата.
А за машинката за хляб бяхме си намислили за Коледа да си я купим ,но моя ме изненада и май по-рано ще си я купим. Heart Eyes

# 239

Честит Рожден Ден, Диди!
Много положителни емоции и здраве ти желая!

Нан, как вървят при теб нещата със сокчетата? Hug

Жоржи, аз пък си мисля, че сега когато и мъжа ти е край вас, ще се чувстваш много по-спокойна  GrinningМоля се да няма никакви усложнения при теб, а малкия хулиган да приключва с тия алергии, че голям стрес ти образува покрай тях.

Общи условия

Активация на акаунт