Умопобъркваници и мистерии - 15

• 34 941
  • 1 350
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Аз и на двете  Simple Smile

# 106
# 107
Едната половинка на синьото в кутията някой намери ли я?
А в другата ми отваря вратата и не дава да изляза  Tired

# 108
  • Far away from here...
А къде се редят тия лилави кубчета от бялата стая?

# 109
трябва да имаш едно устройство / беше на полицата / - кликаш на него да се обърне и там се слагат
започвам Кримсъна ---- излязох

Последна редакция: пт, 28 сеп 2007, 16:30 от magi_77

# 110
  • Far away from here...
трябва да имаш едно устройство / беше на полицата / - кликаш на него да се обърне и там се слагат
започвам Кримсъна

Имам го и там сложих червено, жълто и синьо кубче, мястото за лилавото е със сив капак,който се маха. newsm78

# 111
Извинявай - лилавите се редят на синята врата- като натиснеш с устройството / мисля че лилаво / ти се появява една друга врата / или нещо такова и там се редят - трябва да напишеш HELP с морзовата азбука

# 112
  • Far away from here...
Мерси,Маги! Hug
Обаче устройството не ми дава лилав цвят. SadНамерих огледало и го закачих на стената до голямата врата, намерих и бинокъл.
-------
Включих и светлините на мотора.

Последна редакция: пт, 28 сеп 2007, 16:37 от Viktoria_27

# 113
започвам тази : http://www.fasco-csc.com/works/bluechamber/index_e.php - синята стая
Преди я бях започнала , но не съм и видяла края  Embarassed Tired

# 114
Мерси,Маги! Hug
Обаче устройството не ми дава лилав цвят. SadНамерих огледало и го закачих на стената до голямата врата, намерих и бинокъл.
с бинокъла погледни в другата стая / при колата - на стената / там е кода за мотора - натискаш цветовете според номера и долу се отваря сейфа на мотора - там е и лилавото 

# 115
Някой играе ли Вирджиния?

# 116
започвам тази : http://www.fasco-csc.com/works/bluechamber/index_e.php - синята стая

Здарвейте, и аз япо4вам.

# 117
  • Far away from here...
Мерси,Маги! Hug
с бинокъла погледни в другата стая / при колата - на стената / там е кода за мотора - натискаш цветовете според номера и долу се отваря сейфа на мотора - там е и лилавото 

Да,вече го бях направила  Laughing, но сега пък не мога да пиша с кубчетата...

# 118

и аз я започнах Peace

# 119
Мерси,Маги! Hug

Да,вече го бях направила  Laughing, но сега пък не мога да пиша с кубчетата...
H . . . .
E .
L . _ . .
P. _ _ .

Общи условия

Активация на акаунт