ДВИЖЕНИЕ НА БЪЛГАРСКИТЕ МАЙКИ 13

• 74 010
  • 1 061
  •   1
Отговори
# 885
  • sofia
Диде,някой ден непременно искам да ме заведеш в този дом.Благодаря ти   bouquet

http://www.slanchice.org/index_bg.php

питай дали може да им сложим сайта на нашия Praynig и обратното Peace

# 886
Днес в Трън имаше страхотен празник
Мишо стана на 18, купона беше на ниво - торти, свещи, танци и веселие, почерпка и много усмивки. Както винаги на цялата група не ни се тръгваше, но мен ме върнаха спешно на работа Twisted Evil
както и да е
важно е, че всичко мина според плана и децата и най - ве4е рожденика за пореден път показаха, че това, което правим не е напразно, децата ни обичат, чакат си ни всяка седмица да си ги видим, разчитат на нас и ни се доверяват, а това е основното, което целим като организация, а не само да им изсипваме даренията и да не знаем кои са, и какво им е на душичките. Всички знаем колко е сладко по бебешките домове, гушкаме бебета и тн, но децата имащи сериозна нужда от подкрепа и разбиране са именно тези, в домовете над 7 годинки, където институционализирането им е дало сериозни отпечатъци върху тях.
Щастлива съм, че мога да дам обич и подкрепа на тези 25 деца, за мен лично това е най - важното и ще продължа да съм до тях, защото виждам резултата
и така, много съм хепи, нищо, че сега ще бачкам до нощес ooooh!

# 887
Момичета, обади ми се Костадин Зарев от Благоевград. Баща е на дете с 95% церебрална парализа. Иска помощ. Твърди, че от общината много отдавна са обещали да им дадат жилище, но не го правят. Явно става дума за недоглеждане или не знам още за какво. Можете ли да се свържете с него, за да ви обясни случая, защото не говореше много ясно. Пишете ми на лични да ви дам телефона му.

# 888
Знаете ли за някой, който има нужда от бебешко легло, братовчедка ми подарява тяхното?

# 889
Знаете ли за някой, който има нужда от бебешко легло, братовчедка ми подарява тяхното?

Писах ти в другата тема.  Peace

# 890
днес прекрасната Яна има рожден ден
мила пожелавам всичко което пожелаеш да се сбъдне  bouquet  bouquet

# 891
Благодаря, Рут!
по този повод една хубава мисъл: Ако имаш две петачета с еднато си купи хляб, защото е важен за доброто ни здраве, а с другото си купи едно цвете, за да не забравяш колко е хубав животът  bouquet

# 892
Много хубава мисъл!   bouquet

# 893
  • sofia
Благодаря, Рут!
по този повод една хубава мисъл: Ако имаш две петачета с еднато си купи хляб, защото е важен за доброто ни здраве, а с другото си купи едно цвете, за да не забравяш колко е хубав животът  bouquet

да,страхотно е  bouquet

Ян4е,весел празник ,много здраве и късмет Hug

# 894
Здравейте!
Написах и в "Спешни нужди", пиша и тук.

Спешно подарявам 2 матрака 100/190 и още един с размери 190/94.

Дали ще потрябват на някого? Няма къде да ги съхранявам след 2  дни!

# 895
Матраци винаги ще се нагодят някъде в Центъра за временно настаняване в Люлин (като краен вариант, ако друг нуждаещ се не се появи), стига да можеш да ги транспортираш дотам. Мога да дам координати и някой да те посрещне там и да ги приеме.

# 896
  • sofia
днс бяхме в Трън и Перник.
Децата са добре ,имат си по4ти вси4ко,няма някакви спешни нужди .сСмалки изклю4ения за Трън,но там ще поемем мислим по4ти вси4ки идващи за лятото нужди Peace

много се радваме,4е с пари от дарение поехме курса за преквалификация на рехабилитаторката от ДМСГД Перник в клиниката на Чавдаров .След курса тя ще има възможност да работи по-пълноценно с децата от дома и да има наистина положителен ефект.Вси4ки знаем проблема с кадрите,особено в ДМСГ.

bouquet

# 897
  • край Дунав
Официално съобщение от видинската група : Имаме си бебе! Днес сл обяд нашата Ренюга ни дари с малък мъж, който обещаваме да научим да носи чантите с дарове за децата, при които ходим, да научи от майка си да прави най-хубавите сувенири за базарите и всичко, което не сме научили поотрасналите си деца. Mr. GreenСлед като Ви се изфукахме по-късно ще се съберем да си честитим и ако не се напием, поне да видим майчето и бебето PeaceПожелаваме и на другите групи от цяла Б-я подобна радост и следвайте примера на Северния Запад  Heart Eyes

# 898
Честито ви бебче, видинска тайфа!
Множите се вие и това е!
  bouquet  bouquet  bouquet

# 899
Матраци винаги ще се нагодят някъде в Центъра за временно настаняване в Люлин (като краен вариант, ако друг нуждаещ се не се появи), стига да можеш да ги транспортираш дотам. Мога да дам координати и някой да те посрещне там и да ги приеме.

Може ли адрес на този център?
Ако уредя транспорт де....
Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт