Есента пристигна вече, Хасковлийчето е с елече

• 21 794
  • 282
  •   1
Отговори
# 180
  • хасково
Май ще има балотаж , ако не се лъжа.

Мопси, на една предизборна среща му зададох този въпрос за таксите в прав текст ,но както предполагате ми отговори с завоалирани красиви  "икономически "фрази. Какво става с яслите и кухнята , имали още опасност от салмонела?

От утре всички са на училище. Мамите на ученици ще си отдъхнат.

Целувки от нас. Дано следобед да се пооправи времето , че избесняхме в къщи.

# 181
Да, ще има балотаж - Г.Иванов - Честименов .
ДПС са най-многобройни в местния парламент.

http://www.haskovo.bg/news/news_44.html

Последна редакция: пн, 29 окт 2007, 18:22 от envia

# 182
  • Хасково
Какво става с яслите и кухнята , имали още опасност от салмонела?

„4 деца със салмонелоза откриха за няколко часа"- четем на втора страница във „Новинар", който допълва- Изследвани бяха само малчугани от една забавачка и едни ясли в Хасково. В прегледите предстои да се включат още 19 детски заведения.

# 183
...
От утре всички са на училище. Мамите на ученици ще си отдъхнат.

...

Миличка, не знам от къде ти е информацията, обаче това въобще не е вярно - СТАЧКАТА ПРОДЪЛЖАВА, повярвай ми!

Hug

# 184
Преди малко говорих с една учителка
Стачката продължава

# 185

Да стачката продължава.

За салмонелата - в групичката на Деси има болни дечица. Дано по-скоро овладеят положението, че май наистина е сериозно.

# 186
А какво е "забавачка"!? Предучилищна ли!? newsm78

От миналата седмица ни карат, да правим изследвания. В групата му има едно дете вирусоносител.  Rolling Eyes

# 187
От миналата седмица ни карат, да правим изследвания. В групата му има едно дете вирусоносител.  Rolling Eyes

Според мен "забавачка" в случая означава "детска градина".
   И нас ни карат да правим изследвания. И ще ги направим, макар че и двамата не са ходили почти от месец на градина.

# 188
Здрастиииииииии Hug  bouquet
Мдаааам стачката продължава и тези наказани от Бога,които тази година са в 12 клас и ще завършват с матури вече предвиждат неудачен край.
Вчера гледах в едно магазинче в града бални рокли,а продавачката ми се изсмя и отсече:"Недей бърза,сигурно догодина пак ще сте 12 клас."
Ако анулират годината отивам в министерството и започвам да коля и беся наред.
Това е абсолютно ненормална работа. ooooh!

# 189
  • под шипковия храст

какви изследвания правите?

Лорън, миличка, съчувствам ти!
вие и първокласниците сте най-ощетените! направо ви объркаха живота, дано да е за добро...нали има такава приказка!

# 190
Изследвания за салмонела или салмонелоза, така и не разбрах, как трябва, да се нарича - на акото.

# 191
  • Хасково
Здрастиииииииии Hug  bouquet
Мдаааам стачката продължава и тези наказани от Бога,които тази година са в 12 клас и ще завършват с матури вече предвиждат неудачен край.
Вчера гледах в едно магазинче в града бални рокли,а продавачката ми се изсмя и отсече:"Недей бърза,сигурно догодина пак ще сте 12 клас."
Ако анулират годината отивам в министерството и започвам да коля и беся наред.
Това е абсолютно ненормална работа. ooooh!
Само 35 от общо 104-те училища в областта стачкуват, съобщиха от Регионалния инспекторат по образованието. При това в някои от стачкуващите училища не работят само по 3-4 учители, уточниха от инспектората.
и едно да стачкува какво ме грее, като е нашето Sad. Вече незнам какво да кажа- безотговорна работа.

# 192
Здравейте аз вече се побърках  #Crazy
Сега не разбрах има ли стачка или няма?Едни казват няма училище други пък си пуснали децата ......... луда работа smile3516.Тези стачки оооооо незнам вече сега звъннах на госпожата   phoneuuи ми каза утре на училище newsm44.Много съм доволна.Тони  на  предучилишна не ходите ли?

# 193
оооо благодаря за топлото посрещане мами Hug  bouquet...много мило ... newsm03
мопси здравей... що сме толкоз малко ... newsm78

# 194
Ние днес бяхме на училище
Някъде са карали по 2-3 часа
Абе побъркаха и нас с тази стачка

Общи условия

Активация на акаунт