Есента пристигна вече, Хасковлийчето е с елече

• 21 783
  • 282
  •   1
Отговори
# 60
Лорън, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!! (НА ПАТЕРИЦИ) ЖЕЛАЯ ТИ ДА СИ ЖИВА, ЗДРАВА, МНОГО УСМИХНАТА И ОЧАРОВАТЕЛНА:)УСПЕШНО ЗАВЪРШВАНЕ НА УЧИЛИЩЕ ТИ ЖЕЛАЯ ОТ СЪРЦЕ:)!

ТОНИ4КА, ЧЕСТИТ ПЛЕМЕННИК (НА ПАТЕРИЦИ) ДА ВИ Е ЖИВ И ЗДРАВ, МНОГО КРАСИВ И УМЕН:)!!!

# 61
# 62
Ехо къде се загубихте вси4ки мами.

# 63
  • БГ
Привет на всички! Аз съм на кафенце, черпя и вас по едно    food010 , макар и виртуално!

Ехо къде се загубихте вси4ки мами.
Аз съм тук, за другите незнам! Къде ходите бе, мами, в това мрачно и мокро време?

Вече втора седмица ходим на ясла! Марти днес влезе в яслата с голямо желание, ноооо, една девойка от неговата група заплака, в помещението с гардеробчетата, и той милия издържа има-няма 5мин и хайде разплака се! Едвам се успокои, ще трябва май да направим график за да не се засичаме с другите!!!  Joy

Мами, имам нужда от помощта ви - трябва ми велурено блокче, в списъка от яслата е, но аз нещо не мога да открия такова, ако някой някъде види, моля, да ми пише, благодаря предварително!

Хайде, чао от мен, лек ден и успешна седмица на всички!!!

# 64
  • Някъде там на юг...
Stefaniika,

познавам почти всички мами от групата на моята щерка, ама никой никъде не е успял да немери въпросното блокче  Thinking

# 65
Уф, днес ми е доста тъпо...ма така е, щом времето е мрачно и мен ме налягат едни мрачни мисли  ooooh! Искам си лятото  #Cussing out
Момичета, майка ми от доста време е в книжарския бизнес и да ви кажа наистина няма такива блокчета, от година-две трудно се намират и по складовете...Но все пак, дано да успеете с търсенето  Peace

# 66
  • БГ
Stefaniika,
познавам почти всички мами от групата на моята щерка, ама никой никъде не е успял да немери въпросното блокче  Thinking

Mopsy, привет! Да, проблема с велуреното блокче се оказа огромен!!! В центалните книжарници такова чудо не е зареждано тази година, поради различни причини, на едно място ми казаха, че не ги продавали защото били доста скъпи?!? Поръчах на майка ми да потърси в Пловдив, ако и там няма, е, отказвам се да търся подобно нещо!!!

# 67
  • Някъде там на юг...
Stefaniika,

ми то по принцип е желателно да си актуализират списъците  Shocked Много ми е чудно тези десет хавлиени кърпи, които преди са ги изисквали /сега не/, какво са ги правили  newsm78

# 68
  • под шипковия храст
Mopsy, Toni4ka   bouquet това е за вас от 14 броя сухи дупета! baby_neutral

днес бях при бебоците почти целия следобяд, не ми се тръгваше... Crazyзанесох им още неща, сред които и един пеещ слънчо, голям купон си направихме!
зная, че има и други желаещи да се включат. това са дните през месеца, когато /ако всичко е наред/  ще ходя - 11,15,19 и 23 октомври.
от памперси имат нужда постоянно, играчки - трябва да могат да се почистват и да са безопасни, според мен добре е да имат светлини и звуци. ще търся начин да им осигуря малък ТВ и нещо, което да свири, може и видео, абе въобще някаква аудио-визуална техника, която да отмени поне малко човешкия контакт /доколкото въобще това е възможно/.

а вместо велурени не могат ли да ползват гланцови блокчета,  за децата едва ли има толкова голямо значение newsm78
това от мен,  hahaha че имам тук един петмесечен помощник на клавиатурата...

# 69
zdraveite mami ot Haskovo
nqkoq ot vas imali nqkva informaciq za novoto rodilno otdelenie
ceni,usloviq,lekari

predvaritelno blagodarq

# 70
  • под шипковия храст
ceni,usloviq,lekari

predvaritelno blagodarq
аз лично не ти го препоръчвам, но мнението ми е напълно субективно!
преди ок.пет месеца раждах в Пловдив, в Селена. на местните им нямам вяра  Peace

# 71
  • Хасково
ceni,usloviq,lekari

predvaritelno blagodarq
Привет и от мен на всички мами от Хасково  bouquet
d_haskovo, ходих преди около месец да огледам и да разпитам там. Общо взето ми хареса като
обстановка. Отношението на персонала, който ме посрещна също, но това не е най-важното. Лекарите са двама не знам дали е удобно да споменавам имена. А цените - 400лв. нормално раждане, 700-секцио. Носиш си само джапанки всичко друго оигуряват те.
Аз все още се двуомя къде ще раждам, но най-вероятно ще е там, защото нямам лекар, който бих могла да извикам за раждането в държавното АГ.
Най-добре е да отидеш на място и сама да прецениш. Успех и леко раждане!!!

# 72
  • Някъде там на юг...
Здравейте маминки!

Как сте днес?

Mitbul,

ама те гланцовите блокчета са съвсем отделна точка в списъка  Simple Smile Само ми е интересно как ли децата на тази възраст правят апликации Crazy

Аз съще не бих избрала да родя тук  Naughty Лично мнение. Не го налагам на никой Naughty

Лек ден на всички!

# 73
Здравейте  мами запо4нахте да се появявате.Относно раждането тук не препоръ4вам на никои който има възможност да бяга по дале4е от Хасково.В  Пловдив или София има много добри специалисти ли4но мнение имам две деца и те са раждани в София.Мitbul  ти доволна ли си от Селена  на една позната и предстои и се интересуваше може малко подробности на ли4ни да ми пуснеш.Ние отиваме да празнуваме рожденния ден  nbirthdayна нашия батко ве4е става на 7 години   bigdance2 . Лека ве4ер на вси4ки newsm10

# 74
  • Някъде там на юг...
Sisil76,

Честито Ви рожденник  Hug

Да расте здраво, весело и щастливо дете! Да слуша повече мама и тати!

Общи условия

Активация на акаунт