Звездни компромати - 15 част!!!

• 52 096
  • 471
  •   1
Отговори
# 450
# 451
  • София
ТазВероника май е позабременяла,сигурно затва мъжът й купува къща. newsm78
Кво шкембенце е заформила

Naughty  За Вероника бъркаш щатите ама от всякъде за всяка дума в изречението.
Виж сега,Вероника не ми е лична приятелка за да знам на 100% дали е бременна и дали си купуват къща.На снимките е бая наедряла всъщност,поне така изглежда,а з акъщата четох в едно списание,така че не ми пречи нищо да го кажа.Въпреки че дори да бъркам и пожелавам това объркване да й се случи.
Шушоно знам аз че животът й не никак безоблачен и че всяка втора нейна песен ми се струва че е послание към мъжът й.Аха.. Wink

# 452
Специално това издание на предаването по Планета го гледах (откъдето е снимката) и мога да кажа със сигурност че е бременна.Сега да не се нахвърли някой  Stop.Просто и по държанието и по постоянното сменяне на позата и личеше че не и е удобно да стои така smile3503 smile3503.Оттам си правя изводите не от другаде...

# 453
Просто и по държанието и по постоянното сменяне на позата и личеше че не и е удобно да стои така

И аз по цял ден се въртя на стола, понеже надебелях и корема ми пречи, но това нищо не значи  Crazy

# 454
ТазВероника май е позабременяла,сигурно затва мъжът й купува къща. newsm78
Кво шкембенце е заформила

Naughty  За Вероника бъркаш щатите ама от всякъде за всяка дума в изречението.
Виж сега,Вероника не ми е лична приятелка за да знам на 100% дали е бременна и дали си купуват къща.На снимките е бая наедряла всъщност,поне така изглежда,а з акъщата четох в едно списание,така че не ми пречи нищо да го кажа.Въпреки че дори да бъркам и пожелавам това объркване да й се случи.
Шушоно знам аз че животът й не никак безоблачен и че всяка втора нейна песен ми се струва че е послание към мъжът й.Аха.. Wink
карчева не се шашкай душо!дай един компромат пак!страшна си! Hug

# 455
Специално това издание на предаването по Планета го гледах (откъдето е снимката) и мога да кажа със сигурност че е бременна.Сега да не се нахвърли някой  Stop.Просто и по държанието и по постоянното сменяне на позата и личеше че не и е удобно да стои така smile3503 smile3503.Оттам си правя изводите не от другаде...

Значи само си гледала без да слушаш.Питаха я за "бебе манията " във фолка и тя каза,че засега не е от тях,дай боже....
  bouquet

# 456
# 457
# 458
# 459
ей,таз галена за публичен дом най-става! Laughing

# 460
  • София
Орландо Блум

снимки от The Sex and the City movie, още и още, нещо май ще има "булката-беглец"  Thinking

Лурдес празнува рожден ден с мама Мадона

Анджи в нов филм

Дженифър Лав Хюит май има нови придобивки   Thinking

Последна редакция: ср, 17 окт 2007, 16:43 от Amidala

# 461
# 462

Това момиче наистина ли има фотошоп - украска?

# 463

какво леке има на дънките......... и всичките са с връхни дрехи и боси  newsm78

# 464
Тук така си ходят  Laughing
Ето вчера когато водих малката на градина,една англичанка
беше със спортно горнище с качулка и с летни чехли(тип флип-флоп).

Общи условия

Активация на акаунт