Звездни компромати - 15 част!!!

• 52 060
  • 471
  •   1
Отговори
# 195
# 196
С това пуловерче на селянин ми прилича.Много обикновена физиономия.

# 197
  • София
Гледам, че никой не го иска........... Аз ще го взема Mr. Green
Може и само по селското пуловерче Wink   Mr. Green
Пък ако трябва и Дненифър бих я взела...и нея я харесвам Joy

# 198
  • Ямбол
Chanel а тук не ти ли харесва ?  Mr. Green

# 199
# 200
Ц, не е фотошоп, а кофти импланти на тяло кожа и кости. Как да застанат по друг начин? Да беше си оставила малко мръвка по себе си и старите и цици не са крайно лоши, предвид това, че е родила 3 деца.

# 201
Еййй, много ми е противна тая Бекъмка! Кожа и кости /и те грозни/ е и с тия неестествени бомби.... Три косъма има на главата си, излъчването й е такова едно надменно /все едно "вижте ме колко съм недостижима и прелестна, селяци такива".....чак усещам злобата й! Назнам що така ме дразни това момиче...

# 202
# 203
# 204
  • ВАРНА
Еййй, много ми е противна тая Бекъмка! Кожа и кости /и те грозни/ е и с тия неестествени бомби.... Три косъма има на главата си, излъчването й е такова едно надменно /все едно "вижте ме колко съм недостижима и прелестна, селяци такива".....чак усещам злобата й! Назнам що така ме дразни това момиче...

и мен, и мен  Sick

# 205
НА ВСИ4ко отгоре не е и никак красива - Бекъмката де

# 206
Ами, да ви кажа честно и мъжкия Бекъм не ми допада. /Малеййй, сега ще ме изяде някой!/

# 207
Не първа красавица, но за дрехи, прически и тн. е уникална просто. Много ме кефи.

# 208
Не първа красавица, но за дрехи, прически и тн. е уникална просто. Много ме кефи.
Нема що! Уникална... Sick Не съм фен на "стила" и да ти кажа с толко кинти може би можеше и уникална да стане, ама то и акъл е нужен за тая работа. Пък и парцалките  поне да и стояха добре, а те на закачалката в магазина може и повече излъчване да имат! Прическа... имаше един виц: "Един човек с два косъма на главата отишъл на фризьор и помолил да му направят прическа. Фризьора се опулил Shocked ама нали е клиент и трябва да е любезен Rolling Eyes започнал да го реши. И, ау, единия косъм се откъснал! Клиента се намръщил Close ама какво да прави обърнал се към фризьора и ядосано му казал: "Некадърник! Сега ще трябва да си ходя рошав."" Та и на Бекъмова трите косъма са просто супер прическа! Добре, че има изкуствени коси вече всякакви. Peace

# 209
Кристал. злобничка си относно другите жени ... и в други теми го забелязахме Confused
Незнам защо, но ти вероятно знаеш Peace

Общи условия

Активация на акаунт