Започнаха градинските неволи, но ДЕКЕМВРИЙЧЕТАТА са готови

• 19 196
  • 288
  •   1
Отговори
# 240
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Добре е, нямам време дори да се обадя в къщи

# 241
  • на езерото
  Не се притеснявай те , ще намерим в събота със сигурност,но  много Ви благодаря за загрижеността Hug
 Извинявай те ако звуча драматично, едва ли я тормозят може би е начин да ги възпитават, политика на училището или просто тя е прехвърляла химикала от едната в другата ръка и те са и направили забележка и са и показали дясната ръка  ThinkingИ аз не знам, но ми изглеждат разбрани и се надявам да оправим това недоразумение.
  Фастъче, явно стават страни неща и тук защото една от мамите живеещи във Франция тук във форума съобщава за Краста в яслата и сега всички под карантина и тн.

# 242
  • 42.016399,23.101179
С малко закъснение, честит рожден ден на Ванилийкаи от мен!
Бъди  здрава, щастлива, и много обичана!!!
   ura
pinka и аз се учудих много за разказа ти за Франция. Аз съм левичар и още помня как като марка "другарките" в училище ми се караха защо пиша с лявата ръка. Наистина е голям тормоз за детето така че навсяка цена говори с учителката и.
fastuche и на Вики буквичката "В" и "Р" и бяха най-трудните, сега обаче "Р"-то, го слага навсякъде дори и там където не трябва. Много се радвам че ангината ви  премина с двете гранулки. Laughing
Аз снощи се върнах късно от София, митинга беше много впечатляващ и ми хареса, защото се освободих от отрцателните емоции трупани тук вече 3 седмици. А преди да тръгна, попитах Вики какво да и донеса от там и тя ми отговори че иска БРАТЧЕ. LaughingГолямо сърдене беше докато и обяснявах че братчетата не се продават. Embarassed

# 243
  • у дома
Marci, сериозно ли Вики произнася правилно "Р". Браво на девойката  Peace Hug

А вие що чакате още, ми направете му едно братче на детето, ааа ..  Laughing Flutter

Стачката май няма изгледи скоро да свърши, поне докато не падне правителството..  newsm78

# 244
  • Sofia
Аман с тия стачки Twisted Evil Английските пощи стачкуват,чакам 5 колета и не мога да ги получа.Българските учители стачкуват,детето ми седи в къщи и ме побърква .
Мъжо ми се обади сега и каза,че е купил едно прасе и сега трябва да ходя фризер да купувам Crazy

# 245
  • у дома
Чоча, давай Вики при Катето в гарджето, докато мине стачката.  Mr. Green
Прасето не е ли живо?  Crazy

# 246
  • Sofia
не е живо и няма къде да го прибера Laughing Ние бяхме в Ситито,ама ти цял ден ли я оставяш

# 247
ох, много ни наваля преди малко, но се надявам да дойда довечера, и то навреме!

Фъстъче, Савко казваше на водата първо "дуа", а после, когато реши да надобрее, взе също да казва "уда"; и той има проблеми с "в", така че, макар да казва вече "с" добре, все още повечето хора не разбират как се казва Simple Smile

току-що чух за някакво предаване за майки (май главно на съвсем малки дечица) ново по бтв "в часа на мама" май всеки ден следобяд от 15, 30...

# 248

Честит Празник Марси!
Много здраве, щастие и слънчеви усмивки ти желая!
Весело изкарване на купона!

# 249
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, МАРСИ!

Нека всички врати са отворени пред теб,
 а на затворените да намериш ключа!
Желая ти здраве, усмивки, любов!

Поздрав: http://www.vbox7.com/play:b4fb1395  Joy

Къде се затрихте днеска всички? Реанимирате ...

# 250
Олеее, от коя рожденичка да започна! ooooh!
    bouquetМарцинко, честито порастване, мила!  bouquet
Жива и здрава, много обичана у дома, а на работа - признание ти желая
!

Честит рожден ден и на захарната Ванилка - сладък живот за теб и обичните!  bouquet
Честито и на Раичката, дано все от хубости да ни забравя!  bouquet
Аз се позатрих тия дни, а вие сте се утрепали да се раждате! hahaha Радвам се за успехите на "новите технологии", с които кака Смайли ви заразява. Одобрявам, само не одобрявам, че тая жена стои само в София. Що не вземете да я пратите по-североизточно. Wink Точно тази седмица щеше да ми дойде баш добре. Много неприятности си имах и едно вълшебно зрънце щеше да ми е от голяяяма полза. Дилката в сряда през нощта ми направи нещо, което мога да нарека само нервна криза. Беше кошмарно, имах чувството, че няма да мога да я овладея. Е, оттървахме се някак. Praynig Предишните и следващите дни и нощи също не ми бяха от най-веселите... И от тях се оттървахме, де Wink
Водата в нашата детска е от машина, зареждат я с изворна или с онази, пречистената. Колко често пият обаче, не знам. Знам, че уж Диля все яла, спала и пила, пък като я взема веднага се мята на шишето и на хапването. Laughing Иначе съвсем добре се адаптира вече. Има едно гадже, една, две резерви и един ухажор - до там ги изброих.  hahaha С момиченцата нещо не мели още, даже не знаят как се казва - викат й "кукличката" hahaha Записах я на народни танци, почват сега, във вторник. А този вторник имахме театро. Познайте кое? Ами точно онова, което вие гледахте предната седмица. На мен ми бяха казали, че ще е Варненска постановка, та очаквах нещо друго, ама не. Диля никак не беше очарована. newsm78
Ъ, текстът ми що излезе на средата? Мързи ме да го оправям. Хайде, до утре. И снимки да не забравите, калпазанки такива! Hug
Дечицата да оздравят! Praynig

Последна редакция: нд, 14 окт 2007, 14:24 от Lyusil

# 251
  • София
Със закъснение, но от сърце

ЧРД, Марси  bouquet Grinning

# 252
  • у дома
Марци, честито и от мен! Жива и здрава и много обичана бъди, най-слънчева мама и съпруга!   bouquet  bouquet  bouquet

Чоча, да за по цял ден я оставям и не ще да си ходи вечер. Crazy
Там не е супер място, но нямам избор.  Tired
 А при нас нещата са пак в изходно положение - снощи дадохме още една доза от хомеопатичното лекарство, но днес гледам, че Катето пак има налепи по сливиците. И кашля лошо.
Чувам подмятания, че ако бяхме почнали с антибиотика това нямаше да се случи  Sad
Чамурлийска не отговаря на обаждания в събота и неделя  newsm78 - телефонът е изключен.
Не знам какво да правя ..  чудя се да давам ли още хомеопатия или да изчакам утре педито да я прегледа - ще ме направи на пух и прах като си призная как не съм я лекувала с антибиотик цяла седмица.

Как мина срещата, има ли снимки?

# 253
  • на езерото
   Честит Рожден Ден , Марци  bouquet ( на патерици)
  Пожелавам ти, много здраве, семейно щастие и най-накрая заслуженото повишение на заплатите Heart Eyes
  Смайли, поздрава е трепач, много му се радвах на това чудо hahaha
  Ей купонджийки дайте малко снимков материал, обадете как мина купона де Crossing Arms Mr. Green
 Фастъче Cry много ми е мъчно за вас, дано оправите нещата.Настина е гадничко така между два стола, дерзай и дано всичко е както трябва утре Hug
 Ние разбира се пак сме с температура от събота сутрин ooooh!, направо съм се хванала за главата то бива грипове то бива чудо ама това не бива Cry
Давам и витамини, обличам я съобразно времето, давам пълноценна и разнообразна храна и хоп всяка седмица от както тръгнахме на училище сме болни Embarassed Вече се мисля за некадърна майка  Tired

# 254
  • София
Сърдечни поздрави на всички, които са празнували!! Само се индикирам, че вече съм тук. Не успях да прочета всичко, но утре ще наваксам.

Общи условия

Активация на акаунт