Флуориране на водата

• 41 983
  • 817
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Хора, нищо хубаво не ни чака, ако не се размърдаме СЕГА И МАКСИМАЛНО! Гълъбов е говорил с юрист и юристът също е притеснен, защото щяло много лесно да мине потвърждаванено на Програмата за флуориране.

Гълъбов ще участва при Светослава Тадаръкова ББТ може би утре вечер от21 ч. или в следващото й предаване.
Той ще търси днес Миглена Ангелова , познават се от предавания. Също има връзка с Нац. Радио, но още контакти по радиата не са излишни.
Казвайте има ли някой за връзка с Милен Цветков и Коритаров?

Предлагам ВЕДНАГА ДА ПУСНЕТЕ ПЕТИЦИЯТА и после да допълвате новите организации, които я подкрепят. Доколкото съм чела условията на сайта, това е възможно.

Асоциацията на лекарите-хомеопати я пишете (може и на първо място, щото нали са доктори), по тел д-р Пачова потвърди веднага!

# 256
Предлагам ВЕДНАГА ДА ПУСНЕТЕ ПЕТИЦИЯТА и после да допълвате новите организации, които я подкрепят. Доколкото съм чела условията на сайта, това е възможно.
Ако наистина  може да се допълва списъка с организациите, подкрепящи петицията, тогава е най-добре да я пуснем. Аз съм останала с впечатление, че не може да се променя вече публикувана петиция. Дуци, проверете точните условия на сайта с петициите и действайте, ако наистина е така.

Родителите на деца с увреждания още нямат учредена организация, питах Йосарян.
Писах на ДБМ и клуб "Пълна къща" за евентуална подкрепа.
Биляна, какво става със зелените природозащитни организации?

# 257
  • София
   От СНБМ веднъж имахме проблем с една петиция и нямахме възможност да я променяме след като вече веднъж е публикувана.
   Подкрепям обаче че събраните досега организации са достатъчно и е по-важно да наберем гласове и да информираме. Никой няма да ни обърне много повече внимание, ако фигурират още една две организации .

# 258
  • София
Имаме подкрепата на :
Сдружение АГРОЛИНК - председател д-р Светла Николова

Ще имаме може би и на Студентския клуб по екология към Софийския университет, говорих, сега ще им пращам Петицията.

утре евентуално и на WWF Дунавско-Карпатска програма България, тогава се връща шефката.

Обадете ми се на лични и дайте телефони!!! Спешно!

# 259
  • София
Говорих с Главния редактор на Часът на Милен Цветков, ще му пратя Петицията, ще поканят може би в нач. на седмицата.Веднага разбра човекът за какво става въпрос

Говорих и с редактор на Тази сутрин BTV, ще пратя мейл, ще обсъдят и ще ни отговорят/поканят.

Последна редакция: чт, 13 дек 2007, 14:15 от bilyanam

# 260
  • София
Ето отговорът на доцентката, публикувам направо писмото:

Privet,
razbira se, che sam saglasna s petitsiata. Kak izobshto moge da se dopusne podobno neshto? Niakoi nai veroiatno se opitva da realizira bezsmislena deinost  ili pari. Izobshto ne e sigurno, che e neobhodimo, da ne govorim kolko e spechifichno i kak moge v piteinata voda - ostavat horata bez izbor. Da si pusnat butilki i tam da praviat kakvoto iskat. Nie sme balkansti, orientaltsi - vav Skopje, Makedonia ima mineralna voda obogatena sas Se pod forma na NaSeO2 - v chii bolen mozak se e rodila tazi ideia. Taka, che az sam za! Shte prepratia pismoto. Ima dori po dobar variant - sigurno i Georgi Georgiev te pomni i moge da zakachi pismoto ili petitsiata na site na fakulteta - dobre e da go ima kato mnenie ot institutsia.
Pozdravi, Irina

Сега ще проверя в bgpetition какви са условията.

Последна редакция: чт, 13 дек 2007, 20:35 от dutci

# 261
  • София
Ей на това му се вика Доцент!!! Браво!

# 262
  • София
Проверих условията в bgpetition, ето какво пише:
"Веднъж записана петицията не може да се редактира! Помислете, как ще се почувствате, ако някой промени документ, който сте подписали.

Подгответе си предварително всички данни, които ще попълните във формата. Стотици или хиляди хора ще прочетат петицията, затова и отделете повече време, преди да я запишете."

Т.е., ако сега я публикуваме, не можем да добавяме други организации и институции.

# 263
  • София
Забравих да напиша, че Ирина е и заместник-декан на Химическия по научноизследователска дейност, международна
дейност и докторантури, така че тя може да ни помогне...но има проблем, там хубавите неща стават бавно. Освен това тя много пътува и не знам дали може да разчитаме на нея за интервюта...но поне да раздвижи системата там в наша полза.

# 264
Момичета, в Пълна къща получихме поканата да се присъединим към организациите, които подкрепят петицията. Трябва ни малко време, за да формулираме позицията си. Има ли срок, в който да отговорим?

# 265
  • София
Задължително пишете и на За земята, те вече са достатъчно известни и имат контактите на всички природозащитни организации. Мисля, че би трябвало това за флуорирането да го вземат присърце.

Взеха го! Оги Ковачев вече е разпратил навсякъде по зелените-  където звънна, казват, че са го чели и потвърждават!

Имаме подкрепата на :
Екологично сдружение "ЗА ЗЕМЯТА"

# 266
Задръжте малко с БГПЕТИШЪН.
Току що поръчах домейн и хостинг за целта.
Предполагам, че до ден или два сайта ще е в действие и петицията ще бъде там.
 bowuu bowuu bowuu bowuu

# 267
Актуализиран списък с подкрепящите петицията организации до сега:

СНБМ
Група "Естествено"
Зелената партия
Асоциацията на лекарите-хомеопати в България
Горичка
Сдружение АГРОЛИНК
Екологично сдружение "ЗА ЗЕМЯТА"
 Grinning

Кабо Алма, няма срок. Колкото по-скоро, толкова по-добре  Hug. Все пак искаме да пуснем петицията тези дни.
Биляна, предай специални благодарности на Оги Ковачев!
Дуци, много се радвам, че от химическия факултет откликват. Гласът на учените трябва да се чуе по някакъв начин. 

# 268
  • София
Цигарке, излъчваме те да представяш петицията пред медиите. Приемаш ли (разбрах, че костюм имаш)?
Колелото се е търкулнало вече и ако ти не си съгласен, може би Аила? -Гълъбов не знам дали ще може да огрее навсякъде. Ето утре при Тадаръкова пропада, щото нямаме човек! А тя самата е с нас!

# 269
Само с костюм не става, трябва и акъл....  Sad

Общи условия

Активация на акаунт