Флуориране на водата

• 41 988
  • 817
  •   1
Отговори
# 240
С горичка се свързах още миналата седмица. Още нямам становище от тях.

Биляна, благодаря!  Hug
Тъй като под петицията официално ще стоят имена на организации, мисля че е по-добре просто да се впише асоциацията на лекарите-хомеопати в България, а д-р Пачова ще има възожността да се подпише лично после като публикуваме петицията. Предполагам няма да има нищо против?

Пък ако Атанас Гълъбов се окаже прав, току виж отпаднала нуждата от тази петиция Simple Smile.

# 241
  • София
Предлагам да се свържем с учени от  БАН, СУ ... химици, физици... Те не са стоматолози с промито мислене. Макар че намерих и стоматоложка, която ще подкрепи.

# 242
Да, подкрепата на някои изтъкнати учени няма да е излишна. Дуци спомена, че ще се свърже със свои бивши преподаватели от химическия факултет на СУ. Всякакви други "връзки" са добре дошли.

# 243
  • София
Говорих с д-р Гълъбов, засега няма връзка с журналистката. Няма информация.

# 244
Имаме официалната подкрепа и на Горичка вече Simple Smile.

Списъкът придоби хубав вид:
СНБМ
Група "Естествено"
Зелената партия
Асоциацията на лекарите-хомеопати в България
Горичка

Биляна, чакаме вести от твоя човек за евентуална подкрепа от менса и другите зелени организации. И сме готови за публикуване Simple Smile.

# 245
  • София
  Грасем ние от СНБМ имаме доста голям списък с медии и електронните им пощи. Ако искате може да го предоставим и да оспамим добре всички. За целта обсъждахме обаче че е хубаво да сме пуснали подписката и да имаме някакъв вариант на отворено писмо  Peace

# 246
  • София
Здравейте, момичета! Извинявам се, че толкова късно се включвам, но снощи нямах и интернет. Поздравления на всички, много работа сте свършили Laughing
Андреа, ще изчакаме колкото е нужно, наистина е хубаво да се включат още организации. Аз тази вечер ще пиша имейл на една доцентка по химия...дано ни подкрепи.

# 247
  Грасем ние от СНБМ имаме доста голям списък с медии и електронните им пощи. Ако искате може да го предоставим и да оспамим добре всички. За целта обсъждахме обаче че е хубаво да сме пуснали подписката и да имаме някакъв вариант на отворено писмо  Peace

Айла, това е ОК, но кой да напише отвореното писмо? Аз идея си нямам как се пише такова нещо. Мислех си, че ако сигнализираме някоя медия, те ще искат сами да си направят разследване и да съберат информация.
Дуци, аз мога да помогна финансово за платените банери или за друго, ако се изискват средства. Ако искаш, напиши ми на лични да се разбрем.

# 248
  • София
Още няма инф. от д-р Гълъбов, но той прочете текста и го одобри 100%!!!!!!!! Това е супер важно според мен.
Дори и печалбарите сега се откажат сами , утре пак ще им хрумне... Така че Петицията трябва да е факт и да ги притиска!
От Менса не случих на съмишленик.
Чакам от други химично-физични посоки...

А как реално сте получили потвърждението от Зелената партия, Горичка...Необходимо ли е да не е по интернет? Какво да правя още за подвърждението от лекарите-хомеопати?

ПП  Гълъбов е възхитен от вас и активността ви!

Той е участвал много пъти в Искрено и лично и е правил много опити за срещи в последните месеци с медиите и депутати. Ако искате директно се свържете с него за да ви преведе по "по-меки"пътеки...

Последна редакция: ср, 12 дек 2007, 13:03 от bilyanam

# 249
Задължително пишете и на За земята, те вече са достатъчно известни и имат контактите на всички природозащитни организации. Те са и основните, които се борят срещу генно-модифицираните организми и се опитват масово да информират обществото. Мисля, че би трябвало това за флуорирането да го вземат присърце.
пишете и на другите организации от форума, все пак касае здравето на децата - Движение на българските майки, клуб Пълна къща, родители на деца с увреждания. Търсете максимална родителска подкрепа. И отделно такава на професионалисти.

Онвореното писмо просто е нещо като резюме на петицията, защото тя ми се струва дългичка, но не знам...

# 250
Също така - след пускането на петицията и евентуалното Отворено писмо към институции и медии - Трябва да сте в бойна готовност с поне двама-трима човека, които да дават интервюта, защото най-вероятно ще ви потърсят за такива. И за целта тези, които ще говорят трябва много добре да си наизустят всички аргументи против флуорирането, защото като ви изскочат насреща някви стоматолози и почнат да ви говорят с терминология. Трябва да умеете да ги прекъсвате, да сте дипломатични и да успеете за кратко време да кажете основните аргументи против и защо е вредно. хубаво е да привлечете подкепа на професионалисти и професори, но наистина да има и такива, които да са готови да се изказват с вас пред медиите.

# 251
Чакам от други химично-физични посоки...

А как реално сте получили потвърждението от Зелената партия, Горичка...Необходимо ли е да не е по интернет? Какво да правя още за подвърждението от лекарите-хомеопати?

Ами писах им писма и бележки и те ми отговориха, че подкрепят напълно петицията. За хомеопатите - просто кажи на Пачова, че ще впишем името на асоциацията им сред организациите, официално подкрепящи петицията. До колкото разбирам няма да има нищо против. Но трябва да знае.

От кого още чакаш информация? Беше споменала, че твоят човек ще се свърже със сдружения за опазване на бълг.природа, За Земята , Агролинк?

пишете и на другите организации от форума, все пак касае здравето на децата - Движение на българските майки, клуб Пълна къща, родители на деца с увреждания. Търсете максимална родителска подкрепа.

Съвсем се обърках от организации из форумите Simple Smile. Ако може да ми дадете точни никове за връзка с тези сдружения, ще съм ви благодарна.

Аз лично не съм медийна личност и ще се въздържа от отворени писма и интервюта.

# 252
  • София
Здравейте! Вече си имам нов екран на лаптопа и съм на линия.
Нямам още отговор от доцентката по химия, но мисля да почакам още малко. Другото, което си мисля, е че тя дори и да се съгласи да подкрепи петицията, то тя ще се разпише от свое име, а не от името на Химическия факултет. Не знам дали върши това някаква работа, но поне ще се разбере за флуорирането из химическите среди, защото съм почти убедена, че те не са разбрали за тази програма.
Относно отвореното писмо до медиите - мисля, че мъжа ми би се съгласил да го напише, когато му дойде времето, но той също няма опит с медийни изяви. Според мен ще бъде добре, ако Атанас Гълъбов се съгласи да ни помогне точно с даването на интервю.

# 253
Да, ама трябва да е много умерен и без никакви теории и конспирации, че никой няма да му обърне внимание. Не знам дали е подходящият човек от тази гледна точка.

# 254

Съвсем се обърках от организации из форумите Simple Smile. Ако може да ми дадете точни никове за връзка с тези сдружения, ще съм ви благодарна.

Аз лично не съм медийна личност и ще се въздържа от отворени писма и интервюта.

lavender (Росица Букова) е председател на ДБМ
Кабо алма (Цвета Брестничка) е председател на Пълна Къща - клуб на многодетните родители

за родителите на деца с увреждания не съм сигурна, защото те наскоро май си направиха няколко различни асоциации Peace

Общи условия

Активация на акаунт