Нашите любими торти... глазури, покрития и фигурки за тях 11

  • 41 432
  • 316
  •   1
Отговори
# 90
  • Мнения: 7 144
Румяна, много сполучлив пръв опит. Представям си следващите какви ще са  Hug, само така!
Покритието готово ли е или ти го прави? Какво е?

krasi stz , а твоята тортичка пък изглежда ужасно апетитно. Браво!

# 91
  • София/Сливен
  • Мнения: 1 194
Мерси много, добре че се усетих навреме да попитам ooooh!, предполагам че ще пробвам с Филаделфия, защото това маскарпоне нещо не го видях по рафтовете в Била, пък тя ми е най-удобна за пазаруване.

Има в Хит, в Била и аз не съм го виждала.

# 92
  • Мнения: 678
Аз си поръчах разни нещица от този сайт до България и ги получих за много кратко време. http://www.design-a-cake.co.uk/
И аз си харесах много неща от сайта.Колко е доставката до България и доволна ли си?

# 93
  • Мнения: 6 105
Румяна тортата е много красива и украсата не е съвсем елеменарна.... Peace

# 94
  • Мнения: 378
Благодаря ви, момичета!!!   bouquet  Hug

Krasi stz, използвах бял фондан, с който покрих тортата и който съответно оцветих за звездичките. Твоята тортичка наистина изглежда мнооооого апетитно. Това тортата с рулата ли е?

Зори, фондана не съм го правила. Купен е. Като за първи опит не посмях да го направя. Първо исках да видя как се борави с него...

Tandoori, има ли някакъв трик при разбиването на масления крем?  Много трудно се разбива маслото с млякото. Опръсках всичко наоколо, въпреки че ползвах дълбока купа.

Пожелавам ви спорен ден. Аз отивам да спинкам. Лека нощ.

# 95
  • Мнения: 729
Ей, момичета страхотни сте! Аз се позагубих за доста време, но и за миг не съм спирала да ви наглеждам красотите!

Ето тази тортичка с рула направих за свекъра, /благодарности на Корнишонка, която тормозих по нощите за помощ  Hug/
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=4139234

Хич ме няма по надписите, но се разбира повода! Wink

Пак ми стана ръбава, но се изяде с удоволствие! Laughing

Последна редакция: вт, 02 окт 2007, 12:31 от emsy

# 96
  • Мнения: 305
Прекрасни са ви тортите,момичета.Ще ви следя,и след месец ще пробвам и аз   bouquet

# 97
  • Мнения: 2 818
Един бърз въпрос, че не мога да го намеря къде го пише  Rolling Eyes

След като се сложи чаршафа и украсата с какво се правеше лъскаво да е? Мед и вода, ама в какво съотношение?

# 98
  • Бг-мама
  • Мнения: 2 329
ми като 2-3 лъжици мед и една чашка вода , общо взето на око  Hug

# 99
  • Мнения: 1 698
Съни, аз съм правила Муса на Танита, стана страхотен. Използвах един Млечен пастет, на Хелиос май беше. Стана идеално.  Flutter При нас по-трудно се намират Филаделфия и т.н, та реших да експериментирам и не сбърках.  Laughing

# 100
  • Мнения: 6 105
Емси прекрасна е станала тортата ти. Много лъщи тази твоята торта- с какво си я направила?

# 101
  • Мнения: 7 091

Tandoori, има ли някакъв трик при разбиването на масления крем?  Много трудно се разбива маслото с млякото. Опръсках всичко наоколо, въпреки че ползвах дълбока купа.


Ами маслото, което слагаш размекнато ли е?  newsm78 В смисъл ако се опитваш да сложиш направо студено масло и да го разбиваш с миксера, наистина може да опръскаш всичко наоколо, но ако е размекнато и го смесиш с млякото не пръска.  newsm78
Аз смесвам маслото с млякото и т.н. и после с цедка добавям пудрата захар.  Peace

# 102
  • Мнения: 1 878
Тортата ми е готова - тази с рулата и пълнеж Муса на Танита, сега е в хладилника да отлежи, същото и с Млечния марципан, обачеее сега като го пипнах - той стегнал на камък  Confused - това нормално ли е  newsm78 , трябва утре да го разточвам на чаршаф и не знам как ще стане  Embarassed

# 103
  • Czech Republic
  • Мнения: 2 791
Тортата ми е готова - тази с рулата и пълнеж Муса на Танита, сега е в хладилника да отлежи, същото и с Млечния марципан, обачеее сега като го пипнах - той стегнал на камък  Confused - това нормално ли е  newsm78 , трябва утре да го разточвам на чаршаф и не знам как ще стане  Embarassed

Ами нормално е, нали затова пише в рецептата да се пусне в микровълновата на 1-2 секунди на най-висока степен - така си възвръща консистенцията.

# 104
  • Мнения: 1 878
Мда, сега го прочетох, но като съм я сваляла преди рецептатат го е нямало пояснението и затова така. Мерси за успокоението  Hug Междувпрочем и марципана и  крема на вкус са невероятни, едвам ги опазих от утрешния рожденник   Mr. Green

Утре ще снимам и докладвам за постигнатия резултат

Общи условия

Активация на акаунт