Споделете 23

• 28 385
  • 1 343
  •   1
Отговори
# 495
Сметките ми винаги се оказват грешни, когато ги сравня с верните отговори, публикувани от статистиката и правителството...  Blush Blush Blush
То и аз, като видна ССФ много, много не ям хляб, но не е само той, за жалост, не е само той...  #Cussing out
Гледах официалната сводка към медиите на НСИ, та според нея официалната инфлация  за периода 08.2006г.-08.2007г. е 12%, написано никъде не съм го видяла, пък говорим за свобода на словото.

Де Ваня, честита рожденичка  Laughing

# 496

Едно deja vu почвам да получавам, обаче ще мисля положително, 'щото иначе отсега трябва да лягам и да умирам.

Аха, "За Бога братя..."

# 497
Де Ваня, честита ти рожденничка! Да е жива и здрава, и много усмихната!

# 498

Едно deja vu почвам да получавам, обаче ще мисля положително, 'щото иначе отсега трябва да лягам и да умирам.

Аха, "За Бога братя..."

Или за "Кой не скача е...". Какъв всъщност не е? Какъв е в момента цветът на политическата мафия?  newsm78
 Лайняно кафяв?  Thinking

Цитат
Но има ли значение, когато
си сред споделящите в Сподели
и радостта е двойно по-богата,
а мъката наполовин горчи.

Hug  bouquet

# 499
Споделям, че много съм задобряла в шопинга. За 5 мин. прегледах, пробвах и купих дънки. А това никога не ми се е случвало.  Mr. Green Нека да посмее съпругът да ме нарече капризна!

# 500

Хъъъ! По-добре да нямаш пари, отколкото вечер в тишината да чуваш
как инфлацията ги гризе. Като дървояд в черчевето на вратата.
Като мишка под дюшемето на стара къща.

# 501
  • България-Швейцария
Хех, не съм съгласна Wink
Те нека са в достатъчно количество и да си седят в швейцарската банка, пък инфлацията Whistling
Виж, ако са в нашенска, определено чувам дървояда.

# 502
То ако е само дървояд, бива. Ама да не вземе да рупа като морско свинче магданоз, че тогава ще я втасаме!  ooooh!

Ох! Преди малко говорих с учителката ми по БЕЛ от прогимназията. Толкова е грохнала и съсипана горката... Прекрасен човек беше, но... Времето не прощава.  Tired
 Щяла да се кандидатира за общински съветник.  Shocked В нечия листа гледах и една студентка... Боже, боже, това ли са най-мъдрите люде у наше село? Старици и студентки...  Whistling
Местните политически мутри така са омесени и така са се окопали във всички партии, че и марсианец да ни стане кмет, все тая. Изобщо не мисля да гласувам. Парите все в едни и същи ръце ще идат, независимо от чия партия ще се води бъдещият кмет.

Последна редакция: вт, 02 окт 2007, 13:34 от Как`Сийка

# 503
Хихи- много на място се включих с предния пост. Вие обсъждате инфлацията, а аз като последна фукла за шопинг говоря. Joy
Снобария до шия!

# 504
  • София
Нали темата е "Споделете" все пак - сега ти се приисква, сега споделяш Grinning

# 505
Дона Флор и нейните двама мъже, споделям ти, че така се пазят пари от инфлация.  Wink

Снощи съм била питала как е завършило българското дерби на Албиона.  Crazy
Сутринта си мислех, че съм сънувала резултата.

# 506
Няма нищо. И моята вълчица се грижи да нямаме спестявания, т.е. инфлацията да ми яде оная работа.
Обаче друго ме притеснява. При предишния марш на инфлацията курса на лева спрямо другите падаше, и то яко. И това беше логично.
А сега си стои бетонирано към еврото, а курса на долара спрямо лева даже пада. Означава ли това, че има същия процент инфлация на еврото, и по-голяма от лева инфлация на долара.

# 507
Не, Волф, не означава. Каквото и да означава въпросът ти.

# 508
   Де Ваня честит ви празник  bouquet Да ти е здрава и все така усмихната рожденничката Hug

Опитвам се от сто дена да похваля снимките на Дещо от морето и все не успявам ooooh! Деси,вълшебни са Flutter

Споделям, че повече от месец съм без шоколад, но в името на хомеопатичните резултати съм мобилизирана Crazy

Дона Флор, завидни постижения бележите в шопингуването, наистина Mr. Green

# 509
Споделям, че се опитах да популяризирам подписката за дома в Могилино в един друг форум. За мой ужас вместо разбиране срещнах обвинения в лицемерие, поднасяне на украсена и невярна информация, та дори и крайни препоръки за евтаназия за децата, родени с увреждания...Не знам как да опиша чувствата, които ме обзеха - гняв, срам...чудя се някои хора как сами се понасят!

Общи условия

Активация на акаунт