Споделете 23

• 28 385
  • 1 343
  •   1
Отговори
# 900
Инклузивно:
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=4155452
Айде, завиждайте!  Mr. Green

# 901
Мен па ме кефят. Тия фръцли не разбират  Crossing Arms

# 902
Дона Флор, как можа бе! Срама нямат някои хора, ей!

# 903
да, на фона на показаните в темата, звучат като чисто заяждане Crazy... съвсем са си добре патъците, на живо съм ги виждала. имам само малка забележка относно аранжирането на ботушките, ама си я казах където трябва.

вчера свекървата изпрати шоколади и сапуни на децата. децата шоколад не ядат, ама майка им и колежката - да. ами, хапнахме ги, отдавна се предадох - не мога да издържам на изкушението и се отдадох на порока си. и то без угризения Whistling.

# 904
Чета отзивите след мача, който посети организирано форума на мъжа ми. Толкова детски емоции от големи мъже, на едно място, не бях виждала отдавна. Чак ми става мило  Laughing

# 905
А бе, къде е Мара?

# 906
дещо, как си днес? боли ли те още?
руски спирт се купува от аптеката.

и аз вчера забелязах, че липсва марето.

# 907
Зайкова, виж на къв мръсен комунистически балатум съм ги проснала! Mr. Green
По въпроса за фръцлите. Вчера реших да се правя на мацка и сложих едни токове 12 см. Но не прецених факта, че ще обикалям града като улава. Естествено ме боляха адски краката, в резултат на което, станах ужасно изнервена. Горкото дете го отнесе по едно време. Добре, че е прекрасен и ми прости заяждането на дребно. Мда- мацка от мен няма да излезе. Язък!...а имам данни! Mr. Green
Защо и моето дете не отказва шоколадените почерпки в полза на майка си?  Sad

# 908
Те мацките с високите токове се возят в коли, я си ходи с кецовете  Grinning

# 909
  • Пловдив
Не, в Красива мама покупки не показвам, там са на по-чалгарска вълна, само ботушите на Дона Флор се открояваха наскоро... Laughing
Я дай линк, че ме хвана любопитството, пък не ги намерих на първи прочит.
Малееее къв съм заплес. Видях ги. Ама защо лъжете Outta Joint , че са ботуши! Това са кецове Laughing

Последна редакция: чт, 04 окт 2007, 13:43 от Янтра

# 910
Спечелих значка от Кока - Кола, която не пих аз  Mr. Green

# 911
понеже в здравния подфорум не ми отговарят, да ви питам вас - трябва ни справка за извършени в Бг имунизации на един човек, за чужбина. Той здравен картон няма - някъде е останал по трасето през годините. Никога не е посещавал личния си лекар. Кой следва да му издаде такъв документ?
човекът може да отиде в местното ХЕИ, където ще му издадат такава справка. вадих за себе си преди 2 месеца.имам общо 4 здравни картона, всяко учебно заведение ми е издавало нов, неизвестно защо, но първия, най- важен, от детската градина, липсва...

буми - дано е така! Защото снощи гугъл ми намери оплакване на някаква дама, която са я отсвирили от РИОКОЗ/ХЕИ/. А личната лекарка посетих лично аз преди малко и тя се подсмихва и разправя, че сме живеели в Бг все пак и тя нищо не можела да направи, и изобщо откъде накъде щели да му искат такава справка. Мчи не е нейна работа откъде. Замалко щях да си помисля, че никога никъде в чужбина не са искали такива работи.

# 912
  • При хората, които обичам
Ха, кажи и на тая лекарка, да вземе да се стегне. И аз имам такъв паспорт, защото кандидатствах за работа в среда, в която може да се нараня. Тях ги интересуваше тетануса, де. Та докторката ми извади такъв паспорт. Но аз от дете си живея на едно и също място, просто ми намериха ученическия картон.

# 913
Ха, кажи и на тая лекарка, да вземе да се стегне.

и да й кажа, няма да стане по-умна. Проблемът е в липсващия/както на повечето хора, сменящи местожителството си/ картон.

# 914
дещо, как си днес? боли ли те още?
руски спирт се купува от аптеката.

и аз вчера забелязах, че липсва марето.

Боли си. Представете си ме сега - шушони на краката, чай, шал на врата, жилетка, шоколад. Навън като бях само на слънце го пекох. Една мам ми каза, че често ставало на нервна почва. Друга ми каза, че съм добре щото главата ми поне била изправена и наполвина я въртя, на нея и се случило да се събуди с глава почти опряна странично до работо и така ходила нри дни, понеже учеше в Натфиз - там си мислели, че върти етюди или се прави на интересна.  Joy
Ще посетя аптеката следобед. Мерси!!!

Общи условия

Активация на акаунт