Споделете 23

• 28 385
  • 1 343
  •   1
Отговори
# 945
И да ви се похваля, че изведнъж се озовах с нова кола. Обаче е автоматик, и трябва да се уча да карам отново.
или да си вържа левия крак за страничното огледало.

напротив, много е хубаво, да живеят автоматичните коли! Моят проблем, е че карам по английско, и левият крак няма как да бъде вързан за огледалото, защото кормилото е от "грешната" страна Mr. Green Дето май хич не е грешна, между другото, англичаните не са глупави хора. Ама това е друга тема.

И споделям, че ми остава една седмица до термин, и вече хващам гората. Изперках, хора, не съм вече умна жена. От няколко дни не мога едно изречение да свържа, стигам до средата и забравям. Мъжът ми каза, че на изречения без жокер не отговаря. Т.е. "подай ми, моля те, клещите" (сочейки ножицата и държейки конец, е добре). "Донеси ми, ъ-ъ-ъ-ъ-ъ, как се казваше" - не е добре...

# 946
  • София
Споделям - много, много съм щастлива - днес ми се роди племенник.
Голям мъж - 3600 и 52 см. Ще се казва Тома. И майката и бебо са добре. Сестра ми каза, че е готова да роди още 5, ако толкова било лесно раждането - какво ли е очаквала  Laughing

# 947
Етиа,честито!Да е жив и здрав да ви радва всички Simple Smile

# 948
Браво, Етиа. Честито. Здраве им пожелавам. Grinning

# 949
Споделям - много, много съм щастлива - днес ми се роди племенник.
Голям мъж - 3600 и 52 см. Ще се казва Тома. И майката и бебо са добре. Сестра ми каза, че е готова да роди още 5, ако толкова било лесно раждането - какво ли е очаквала  Laughing
  Честито, честито и този племенник го дочакахме Simple Smile

# 950
Откакто навремето имахме червена лада си мечтая за червен хавтомобил.

Аз толкова дълго карах червена кола, че накрая ми писна. Сега карам пастелно зелена. Успокоявам си нервите. Mr. Green

# 951
Честито, Етиа, да е жив и здрав и много да ви радва   bouquet

# 952
Бебетата ме умиляват. Май трябва да си родя още едно.
 Честито Етиа!
Анджи, какъв е замисълът на лентичката ти? Цял ден ме тормози този фундаментален въпрос. Ама мозък блондински, няма толкова вътък...Сподели, моля те, че да спя спокойно.

# 953
Не знам, няма замисъл, доста късно забелязах, че слоганите се сменят  Joy

# 954
Етиа, честито!
Проверете му дупето, дали е синьо...

Дали съм казвала, че когато искаш насила да си кул, ръсиш простотии?

# 955
Ох, за Яна ще е толкоз добре да си има вече братче или сестриче, пък на мен не ми се бременее и ражда в момента.

Честито племенниче!

# 956
Наздраве хора! Пия много вкусен ликьор от вишни. чуден

# 957
Наздраве. Мъжът ми ми сипа малко водка. Добре ми действа на нервите. Simple Smile

# 958
Джането се е нбаучила да публикува собствени снимки. Алелуя. Дали няма  най-накрая да видим миската?

# 959

Честито, лельо Етиа! Честито леля, Етиа! Тома е чудесно име.

Общи условия

Активация на акаунт