Февруарчета на ясла тръгват,неспокойни мами тихичко подсмърчат

• 14 435
  • 286
  •   1
Отговори
# 180
много късмет и скоро да сте пак заедно вси4ки   bouquet

# 181
mama nina, пожелавам ви от все сърце, това да е трудното начало на един прекрасен живот!   bouquet

# 182
Нина,всичко най-... и от нас! Успех и много късмет   bouquet

# 183
  • БГ
Нинче, лек път и много късмет във всичко, което ви предстои!

# 184
  • София
Нинче , много късмет и благополучие и от мен !  bouquet

# 185
Мама Нина, успех и дано раздялата е кратка и лесно поносима за всички ви! С вас сме и стискаме палци всичко да е наред!

А относно филма - направо ме разтресе... Такъв ужас май не съм виждала.

# 186
мама Нине аз сигурно се свлючвам късно,но лек път, успех, стискаме палци бързо да се адаптирате и много скоро да сте заедно щастливи цялото семейство   bouquet  bouquet  bouquet, скоро ще чакаме новини Heart Eyes,

# 187
 HugЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ИМЕНАРИТЕ, ДА НОСЯТ С ГОРДОСТ И ЗДРАВЕ ИМЕНАТА СИ!!! Hug

# 188
Набързо да се включа с една почерпка по случай 7г от нашата сватба
 cheers  Wine Glass  Popcorn  baloni

Включването на Мама Нина много ме трогна, спря ми дъха и в очите ми напират сълзи...  Дано всичко, което ги чака, си заслужава тези изпитания и най-вече раздялата с дечицата! Прегръщам ВИ от сърце и с нетърпение ще чакам новинка около вас!!!   bouquet 

Лека нощ на всички!

# 189
Честито дипломиране на Боци!
Честит рожден ден на Атракция!
Добре дошла на Еликс!
Успех, късмет и попътен вятър на Нина!
Честита годишнина на Рибката!
Ако съм пропуснала някое събитие моля за извинение   bouquet
Моите дечурлига преболедуваха, но сега всичко е наред - все пак не се наложи да пият антибиотици. Още няма училище - вече започна да ми писва...

# 190
  • Пловдив
Добро утро, момичета! Днес май съм първа, ето по кафенце Coffee  food010
Досега ви четох, много сте изписали...
За мама Нина, късно се включвам, но...дано всичко мине по вода и аз за малко да се разплача, не бих се разделила с дечко за толкова дълго и на такова голямо разстояние. Cry
Рибката, честита годишнина! Още много години хубав семеен живот!
При нас всичко е наред, застудяването се отрази добре на малката, спи до по-късно сутрин  Grinning
Лошото е, че после се обърква малко режима, закъсняваме със следобедния сън, а вчера направо го пропуснахме, защото до 14 часа ми се опъваше и не искаше да заспи, после татито я мъчи до 14:30 и се отказахме. Вечерта без проблеми изкара до 9 и после пак не искаше да заспи  Shocked а аз си мислех, че няма да издържи.

# 191
Добро утро и от нас,
Кате благодаря за кафето  Heart Eyes
Рибче, Честит празник още по 100 щастливи, емоционални и изпълнени с любов и разбирателство години!!!

# 192
много ми стана мъчно Cry за мама Нине, дано вратите на новия живот се отворят щастливо и благоприятно за цялото семейство,
Скъпата радвам се ,че дечицата са добре ,жалко сигурно доста ти е натоварено,
Стефи, нямаме информация как е малчо?
днес е доста студено и ветровито ,но за малко ще изкарам  халата има такава енергия като за десетима  smile3540 nuts, аз сега си почивам и пия кафенце, вече съм спокойна  нали плана е изпълнен  Mr. Green Grinning Joy
спорен и усмихнат ден   bouquet

# 193
 kaffeetrmker_2   Сядам и аз сега с кафенцето  Mr. Green  Днес ще е мързелив ден, децата ги пратих на детска и късно се излюпих от леглото.

Благодаря ви за пожеланията! Вчера беше много глезунски ден  1dating   /това си го представете в леглото  Flutter  , сложихме масичка на спалнята и си сложихме чашите с уиски и кола, малко солетки/. Децата спяха на обяд, а ние се излежавахме с голяяяямо удоволствие  luvbed

Ботци, да знаеш, че ме окуражи за ученето  Mr. Green  От днес започвам учене, че съм в сесия и определено ще ходя на всичко, което ми попадне като дата за изпит. И без това нямам вече много време, януари започва новата ни учебна година /за задочниците в МЕИ е тогава/. Трябва да съм взела повечето изпити, че да ми е по-леко, а и работа ще се почва по-натам и ще ми дойде нанагорно  ooooh!

Целувчици на всички!

# 194
Рибката, пожелавам ви дълги години на семейно щастие   bouquet   bouquet   bouquet
(И повечко време само за вас двамата, да се радвате един на друг и мъжът ти да вижда повече жената в теб, не само майката).
Бях обещала снимки на коремче, но фотоапаратът ми е енергиен вампир  Shocked "Изяжда" батериите преди да направя даже една снимка  Rolling Eyes
Скъпата, далеч от болести вече  fingerscrossed  fingerscrossed  fingerscrossed

Общи условия

Активация на акаунт