Февруарчета на ясла тръгват,неспокойни мами тихичко подсмърчат

• 14 435
  • 286
  •   1
Отговори
# 210
Краси, мила, не си ти виновна! Аз Рони също съм я хващала в последната секунда с клечката в ухото преди да влезе в дупчицата  ooooh!   Важно е да се следи за възпаление сега щом не усещаш промяна в слуха. Не съм спец, та да не изказвам голяма компетенция  Mr. Green  , но мъж ми е страдал от това като дете /вследствие на възпалението в ухото се е спукало тъпанчето/. Хубавото в случая е, че Мони не го боли нищо, явно наистина е травмирано тъпанчето /щом и кръвчица е прокапала/. Ох,  ooooh!  , стига, че да не те донаплашвам сега  Crazy  Следи го днес как е и стискам палци да е малкото дяволче  Heart Eyes

А сега ще взема да пусна някоя снимчица вече, че срам ме хвана, толкова време не съм качвала нови снимки. То и от морето насам не сме се снимали, само на "първия учебен ден" на момичетата  Laughing 

# 211
# 212
Рибката, много са порастнали кукличките ти, да са ти здрави и усмихнати   bouquet   bouquet   bouquet
Аница , мъчно ми стана след разказа ти  Sad Явно детенце е много чувствително и тежко преживява нещата. Затова съм против яслите по принцип. Иначе Коки ходи няколко пъти на частна ясла, но там са 8-9 деца в група с 3учителки. А е ревнал, а са скочили да му покажат интересна играчка, да го гушнат, водичка да му дадат...А държавната - кого по-първо...
krasykm06 , случват се такива работи. Каката много обичаше да си слага по една клечка във всяко ухо и всяка ноздра и така тичаше - като извънземно със стърчащи отвсякъде клечки. Колко пъти ми е спирало сърцето да не падне и да се набучи....
Малкият има само от бебешките клечки с ограничител и много обича да му бъркам по ушетата - чак примижва от кеф  Laughing Те са по-безопасни  Peace
Иначе вече прави изречения, започна да се отпуска и пред други хора да говори. Иначе се чувствах като глупачка, казвайки че детето много говори, а той да мълчи като рибка  Laughing
Научил се е да казва "Дай пари"  Sunglasses Знае къде ми е портфейла, а на баща си директно бърка по джобовете. Бяхме седнали в ресторант по-миналата неделя в СофияСитиСентър, а пред него имаше 2атракциона от тези, влакчета със монетите. Е, това дете през 5минути идваше и викаше "Дай паЛи", взимаше левчето, покатерваше се на влакчето, пускаше си монетата и се заливаше от смях. В движение се качваха и други деца, после и техните родители пускаха монети и така час и нещо...Как не му се зави свят  Laughing
Днес съм на Отворени врати в Токуда - ще ни показват родилното, стаите, бебешкото отделение...

# 213
Привет сладки
хайде на кафенце
Рибче имаш си две страхотни сладки ,чаровни и пораснали дами, да са ви живи и здрави Hug, ама и ти каква си запалянка Laughing Heart Eyes,
да се похваля  newsm44 newsm44 newsm44 Боби спа без памперс и се събуди отново сух,дано продължим само така,
Краси на 14,10 е Петков ден,как е Мони?
времето днес е по-добре ,поне няма вятър ,пия кафето и на разходка,
лек ден  bouquet

# 214
  • Пловдив
Привет и от мен!  Hug
Боци мерси за кафенцето, току що допих моето  Laughing Приятна разходка!
Краси, мисля че не е фатално до утре да изчакате, то вече е станало каквото е станало. Обикновено за 2-3 дена заздравява при възрастен, предполагам, че при деца още по-бързо, особено като няма инфекция. Въпросът е, ако въобще е спукано, да не влезе мръсотийка, водичка от къпането и т.н. вътре и да направи инфекция в последствие. Ако не дай се боже е станало така, докторът в сряда ще го види и ще вземе мерки. А пък ако си е заздравяло вече, нищо няма да му правят. Намаления слух се получава от това, че остава белег върху тъпанчето като от всяка друга рана, която не е специално лекувана, залепена и т.н. Съответно белега намалява еластичността на тъпанчето и така се намалява слуха. Ако беше отишла веднага, можеха да го залепят, да го промият или да го намажат с нещо, знам ли какво точно правят. Мен ме караха да лежа настрани и то с гръб към доктора, нищо не видях. Само чувах свистенето на помпата - много е страшно, но понякога се налага да изтърпим и такива неща  Confused Успех, няма нищо! Ще чакам да пишеш  Peace
Аз качвам нашите снимки тук http://good-times.webshots.com/album/560496382hyNsHi
Нашата Руми от 3-4 дена почна също да прави изречения от рода на "Руми мляко пий", "Пуф-паф пъчин, тата паи" т.е. Влакчето е счупено, тати да го поправи (тати прави). Само ние си я разбираме какви ги бърбори, даже понякога като е научила нови думички и аз се затруднявам, но така ще е...

# 215
къде се покрихте всички   Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms,
доста скучничко  Mr. Green Shocked smile3503
кои ще се появи първи smile3508

# 216
  • София
Аз    newsm53

Черпя без повод.Днес от кафе,направо на винце преминаваме  Laughing
Наздраве!  newsm24

# 217
ииииииииии най на края , НАЗДРАВЕ!
 newsm03 newsm51

# 218
Ели както съм само с малчо почерпката ми дойде добре,
 спокойно нощ банда sleepuu smile3524
и утре повече мамчета на линия Heart Eyes

# 219
Все пак ще ходим на ясла, но само до обяд. Обадиха се да отида в петък за среща с главната сестра.
На всички болничики - бързо оздравяване! Hug

# 220
Ехоо, привет и от мен!
Нямаше ме следобеда, бях мнооого заета  Mr. Green  Ходих на изпит и .... го взеееееехххх  newsm44  Е, един от многото, но трябва да ги елиминирам  Sick
Целувчици и от мен, ще взема и аз да се почерпя с нещо  Joy

# 221
Рибче искрено се радвам за успеха  Hug,с пълна пара напред и ще му се види края  bouquet

# 222
  • София
Здравейте и от нас!
 Честито на всички, чиито поводи за празници съм пропуснала.

Рибке, честито вземане на изпита. Малко по малко и ще им се види края.

Аница - как е минало днес в яслата?

Ние най - после се прибрахме. Рая беше 4 седмици в Стара Загора при нашите. Аз бях с нея само първата и последната седмица. Не можах да се обадя на Черешка да се видим, защото Рая миналата седмица се разболя. Е, само хрема и зачервено гърло, но все пак... Хремата още си я влачи, поне гърлото се оправи. Докато не е нямало при нея е изкарала и повръщането с разстройство, но и то е преминало.
 Рая бърбори още повече. Повтаря цели изрази от песнички, и постоянно си тананика някоя. Още с отварянето на очите казва "Моля, мишока Зо(р)о пускам". Сега тази песен й е фаворит. "мила моя мамо" я знае почти цялата, и когато си отидох в Стара Загора първите дни само нея ми пееше.

Пожелавам ви спокойна нощ. 

# 223
Привет,мами!
Пиша ви от Америка,пристигнахме благополучно,самия полет беше страхотен.Тук е просто невероятно,немога да ви опиша в какъв шок съм....толкова много имам за разказване,а тук съм само от 2дни.Днес ходихме в Манхатън,немога да ви опиша каква красота е през нощта,имам много снимки,но сега немога да ги изпратя...Все още не съм започнала работа,очаква се това да стане другата седмица...тогава ще ви пиша подробно.Всичко е толкова различно,тук сякаш е друг свят,други и много странни правила има.
Това е засега,когато мога пак ще пиша.....

# 224
Добро утро мами и бебоци,
мамо Нине привет  Hug Hug Hug, много се зарадвах на постта ти, направо настръхнах от вълнение, стискам палци за работата   bouquet Peace  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт