Магазини за дървени играчки

• 141 357
  • 764
  •   1
Отговори
# 315
Е, аз така или иначе си пиша по този форум. Не рекламирам нищо, хората наистина си разбират от работата. Не знам какви глупости говориш и няма да ти чета буламачите, ама ще е хубаво да не се правиш на олигофрен по този форум. Всичко най-добро.

Поздрави,
Иван Огнянов
Хм ,като си пи6е6 по този форум ,за6то тогава не си регистриран като вси4ки нас....Обидите ти 6те ги подмина с голяма усмивка , а за ло6ата самореклама , която 6те има обратен ефект за самата фирма производител е друго не6то...но каквото повикало такова се обадило. Peace
Е, за всички е ясно кой е олигофрена.  Mr. Green
Много е грозно от твоя страна да нахълтваш в темата, да правиш очевидна реклама , а за капак и да обиждаш. 
Какво може да те е накарало, освен желанието за реклама,  като мъж да влизаш в женски сайт за майчинство изобщо ми е непонятно. 
Напълно подкрепям с две ръце!!!! Peace

# 316
Е, аз така или иначе си пиша по този форум. Не рекламирам нищо, хората наистина си разбират от работата. Не знам какви глупости говориш и няма да ти чета буламачите, ама ще е хубаво да не се правиш на олигофрен по този форум. Всичко най-добро.

Поздрави,
Иван Огнянов
Много грозно, г-н Огнянов, много грозно!! Naughty С подобни изказвания освен да привлечете вниманието на модераторите, друго няма да постигнете. Всички разбрахме, че правите ЯВНА ОЧЕВАДНА реклама, спрете дотук, защото не сте добре дошъл да обиждате майки във форум на майки. Вече си навлякохте гнева на майките. Надявам се да сте ме разбрал.  Naughty

# 317
Мами, я ми кажете , има ли на БГ пазара някакви образователни игри дървени - освен пъзелите ...трябва ми не6то такова ,а не се се6там...

# 318
  • софия
Мами, я ми кажете , има ли на БГ пазара някакви образователни игри дървени - освен пъзелите ...трябва ми не6то такова ,а не се се6там...
Аз се сещам за дървено домино с животни и цифри. За моето зверче, то е образователно, но тя е на 2,5 г.

# 319
Да, домината ги знам .Трябва ми не6то за по-големи деца ,образователно...от 7 нагоре.

# 320
  • у дома
Ние имаме една дървена игра на театър Пан -първата част е Събиране и изваждане,а втората  Умножение и деление,ние имаме само първата...Не е нещо върха,но определено е образователна,шестгодишния ми син сам се оправя с пъравта част,има различни игри с числа за смятане и подреждане,както и упътване на български език...
Ако искаш дай ми имейл на лични ,ще ти я снимам и пратя да видиш как изглежда...

# 321
колко образователно?
днес в местното евтинджоско магазинче видях дъска с фигурки като микадо, само не са магнитни. за крупната сума от 3 лв. е, не е много голяма дъската, ама все пак.....
има и една друга дъска с нанизани цилиндърчета, на които от едната страна има написано някакво умножително действие, а от другата - резултата. въртиш цилиндърчето и виждаш пр. 2х2, въртиш още малко - 4 и така цялата таблица, но разбъркана.
струва 18 лв.

# 322
Да, домината ги знам .Трябва ми не6то за по-големи деца ,образователно...от 7 нагоре.

В магазините на Genezis са пуснали една френска марка Djeco (в двата мола, на Стамболийски). Има ги и в магазина за екологични играчки зад 20-та поликлиника. Те имат интересни занимателни игри, които са малко "arts & crafts" така да се каже. Например - рисуване с пясък, рисуване с печатчета, витражи за прозорци и т.н.

Сетих се, че и на този сайт www.littleowl.bg ги има, а има и други още по-интересни занимателни игри - "направи си вулкан", комплект за фокуси, оригами, да си направиш слънчева система, да си изкопаеш динозавър, екологична батерия, ветрогенератор и др. Абе, направо ми се прииска аз да се занимавам. Има и много други еко играчки за всякакви възрасти.

Последна редакция: пн, 19 яну 2009, 15:12 от Grace'

# 323
Пускам ви един линк за един фото конкурс свързан с дървените игра4ки и децата !!!!
Преди малко го открих...организиран е от една бг фирма КрокиТойс за дървени игра4ки ,така 4е мисля 4е тук е мястото да споделя...аз ли4но мисля да у4аствам .. Peace
http://photo-portal.bg/forum/showthread.php?p=2095

# 324
А кое е магазинчето във Варна?
Ами то4но сре6ту сладкарница Неделя , до магазин Бебита мисля...на Македония 19 се намира.Магазин4ето е малко ,но пък има доста голям избор.Децата останаха много доволни.
 Laughing
Много добро магазинчето.. препоръчвам го.. аз си харесах 2-3 играчки.. планирам скоро да си ги купим..

# 325
Пускам ви един линк за един фото конкурс свързан с дървените игра4ки и децата !!!!
Преди малко го открих...организиран е от една бг фирма КрокиТойс за дървени игра4ки ,така 4е мисля 4е тук е мястото да споделя...аз ли4но мисля да у4аствам .. Peace

ммм....интересно! И аз проявявам интерес, особено към наградата Laughing.
Виждам че вече има една качена- летвата е вдигната! При това с Фотошоп!

# 326

ммм....интересно! И аз проявявам интерес, особено към наградата Laughing.
Виждам че вече има една качена- летвата е вдигната! При това с Фотошоп!
А ,бърка6 мисля...на мен ми се стори ,4е на снимката пи6е проба ...или не6то за показ , в смисъл да се знае за какво става на въпрос....а и мисля, 4е 6ефа на Кроки няма да избере такава снимка...пък знам ли ,за мен конкурса не е за фотомайсторство ,а по скоро за реклама на дървените игра4ки...аз 6те се пробвам пък...и на мен наградата ми харесва... Whistling Laughing

# 327
хубави дървени играчки има в цум на 3ти етаж, няма разнообразие но пък има много сладки влакчета  от по няколко части, които се превръщат и в нещо друго и т.н. за деца над 3 години са Simple Smile имаше и дървени пъзели

# 328
  • France
Радвам се, че има толкова много почитатели на дървените играчки! Приветствам ви за избора!
Повода да се включа в темата е, някои коментари, че има скъпи модели.
Аз, като производител и на дървени играчки, ще споделя, че направата само на една играчка изисква не само машинен ресурс, който е изключително скъп, но и ръчен труд.
Производителите в Бг разчитат не на родния пазар, а на външния. И повярвайте ми, цените тук са дори ниски, за качеството, което се предлага. Не забравяйте китайската конкуренция, която е "убийствена".
Колкото и изтъркано да звучи, но, купувайте българското! Предпочитайте дървените играчки, с които ще играят и внуците ви.

# 329
Радвам се, че има толкова много почитатели на дървените играчки! Приветствам ви за избора!
Повода да се включа в темата е, някои коментари, че има скъпи модели.
Аз, като производител и на дървени играчки, ще споделя, че направата само на една играчка изисква не само машинен ресурс, който е изключително скъп, но и ръчен труд.
Производителите в Бг разчитат не на родния пазар, а на външния. И повярвайте ми, цените тук са дори ниски, за качеството, което се предлага. Не забравяйте китайската конкуренция, която е "убийствена".
Колкото и изтъркано да звучи, но, купувайте българското! Предпочитайте дървените играчки, с които ще играят и внуците ви.
И бихте ли ни казали , на кои игра4ки сте производител ? На коя фирма и къде можем да ги намерим в БГ?

Общи условия

Активация на акаунт