Магазини за дървени играчки

• 141 312
  • 764
  •   1
Отговори
# 360
  • София (Възраждане)
Видях кончето в магазина на Гургулят 19. Имат сайт, но на живо има повече неща май. Поне двете дървени пъзелчета , които купих, на сайта ги няма.
Кончето е чудесно, детето ми го наигра при едно гостуване.
Работното време на магазина е потресаващо удобно за клиента (след страданията свързани с работното време на магазин Пино, който в 9 от 10 посещения не работи, и то в предварително провереното и уговорено време....)
Та на Гургулят работят и в събота до 18 ч, а в неделя може би до 14 ч.

Дали става въпрос за ето това конче?: http://www.puzzlebg.com/index.php?page=shop.product_details& … art&Itemid=26
А някой знае ли цена?

# 361
  • София
Да , това е. Не знам цена.

# 362
Видях кончето в магазина на Гургулят 19. Имат сайт, но на живо има повече неща май. Поне двете дървени пъзелчета , които купих, на сайта ги няма.
Кончето е чудесно, детето ми го наигра при едно гостуване.
Работното време на магазина е потресаващо удобно за клиента (след страданията свързани с работното време на магазин Пино, който в 9 от 10 посещения не работи, и то в предварително провереното и уговорено време....)
Та на Гургулят работят и в събота до 18 ч, а в неделя може би до 14 ч.

Дали става въпрос за ето това конче?: http://www.puzzlebg.com/index.php?page=shop.product_details& … art&Itemid=26
А някой знае ли цена?
Цената е 58 лв. онзи ден бях в магазина!

# 363
  • София (Възраждане)
Благодаря, Еуфория!
А ти купи ли конче?

# 364
Ами не,подариха ни същото,но ползвано.На една приятелка на детенцето е било.Така си го държали в шкафа,че не го ползва вече.Като разбра,че искам да купувам ми каза за тяхното..тъкмо се чудела как да е отърве!!!  Grinning  Peace
И да добавя....Кончето е доста здраво и мен издържа  Laughing

# 365
  • София
Благодарение на тази темичка и вас, и ние днес минахме през магазинчето на Гургулят. Взехме си страхотни пъзели и цяла вечер малката е като хипнотизирана Simple Smile Обслужването също е на ниво - жената, която днес беше там ме насочи към подходящи неща за възрастта на Рая...самата аз нямах търпение да се приберем вкъщи и да ги отворим Simple Smile

# 366
  • София
И аз бях там вчера  Simple Smile Наистина обслужването е на ниво!
Имат дървени яйца, идеално гладки, но без друга обработка. Ех, да знаех по-рано... Но пак си купихме.

# 367
В магазинчето близо до 20-та поликлиника (на Дойран) има страхотни. На ул. Княгиня Елеонора (или Царица - не съм сигурна). Но трябва да се провери работното му време - малко е плаващо Wink.

Днес бях там и за моя изненада магазинът работеше по обяд. Собственичката има помощник вече и отваря към 11 и затваря в 7, без обедна почивка...   

# 368
В магазинчето близо до 20-та поликлиника (на Дойран) има страхотни. На ул. Княгиня Елеонора (или Царица - не съм сигурна). Но трябва да се провери работното му време - малко е плаващо Wink.

Днес бях там и за моя изненада магазинът работеше по обяд. Собственичката има помощник вече и отваря към 11 и затваря в 7, без обедна почивка...   
Е,дайте линкове,моля ви.Търся магазин подходящ за пазаруване с деца. Simple Smile

# 369

Е,дайте линкове,моля ви.Търся магазин подходящ за пазаруване с деца. Simple Smile

Няма такъв  Grinning

# 370
  • София (Възраждане)
Ами не,подариха ни същото,но ползвано.На една приятелка на детенцето е било.Така си го държали в шкафа,че не го ползва вече.Като разбра,че искам да купувам ми каза за тяхното..тъкмо се чудела как да е отърве!!!  Grinning  Peace
И да добавя....Кончето е доста здраво и мен издържа  Laughing

Eуфория, дали е удобно да те помоля да измериш колко е разстоянието от пода до седалката на вашето конче? Благодаря ти  bouquet

# 371
  • София

Няма такъв  Grinning

Напротив, има такъв, точно магазинчето до 20-та п-ка. Почти всичко може да се пипне и да си поиграе детето и ако се забавлява само с една играчка, накрая може да си тръгнете именно с нея+това, което вие сте избрали  Simple Smile
Друг е въпроса, дали ми е по джоба този начин на избиране на играчки... Но там всичко е хубаво, грешка няма да стане...

# 372
  • София
Да, магазина до 20 п-ка е много хубав, също и Пъзел на Гургулят.
И двата магазина ми харесват не само, но и заради собственичките  Heart Eyes - и двете са много приятни жени, които могат да обяснят защо да си купите някоя играчка и дали е подходяща за възрастта или не, а децата могат да ровят и пипат каквото им падне, проблеми няма.
Всъщност аз май пазарувам играчки основно в тези 2 магазина.

# 373
Еми добре де-дайте някакъв линк или адрес на тия вълшебни магазини.Че аз не съм от тука понякога. Wink
Иначе единствения магазин,в който Калина беше приета като нормално явление беше Кроки (едно апартаментче на Христо Смирненски),където точно така си поигра с играчките,както и с децата на собственичката и си тръгнахме с каквото си беше харесала.Даже и подаръци получи.Само да допълня,че в магазинчето им има много повече играчки от тези на сайта,защото внасят от Германия и то хем на прилични цени,хем наистина много яки неща.Ако някой има желание можем да организираме съвместно ходене по дървените магазини - осигурявам транспорт.
А да питам за Пъзел специално-харесах си някои неща на Le Coin Des Enfants на тяхния сайт (закачалка,метър за височина,дървени бижута,ксилофон)-дали ги има непрекъснато или трябва да направя нещо като заявка?

# 374
  • София
Пъзел е на Гургулят - предполагам, че има адрес на сайта. В повечето случаи нещата на сайта ги има в магазина - но можеш и да звъннеш и да питаш преди това за всеки случай.
Този близо до 20 п-ка е на ул. Княгиня Елеонора, но май нямат сайт. От Дойран точно преди поликлиниката свиваш по уличката вдясно /това ако се движиш в посока към Т. Каблешков/, и държиш само дясно като посока, защото уличката се разклонява на дясно и ляво. Като повървиш малко, ще стигнеш до сравнително нов блок, магазина е на партера. Но е с много променливо работно време, следобяд работи от 15 или 15.30 до 16.30, и то не винаги си спазва точно раб. вр., а събота и неделя не работи.

Общи условия

Активация на акаунт