Магазини за дървени играчки

• 141 390
  • 764
  •   1
Отговори
# 180
primavera, мерси за линковете.
ето тези кубчета имаме : http://www.tickety-boo.co.uk/acatalog/10_Funny_Cubes.html#a883

# 181
не можах да изчета всички мнения, та не знам дали е даден вече този магазин, но има един до ХХ ДКЦ, в редицата на Цибалаб, точно основно, ако не и само за дървени играчки. Скъпички са, но са страхотни!

# 182
  • в гората
Само да кажа, че магазинчето в Борово до Коледа ще работи и в събота. Миналата събота пазарувах от там...
А някой да е виждал такива дървени пици някъде тук http://www.amazon.com/Melissa-and-Doug-Pizza-Party/dp/B0000658L4 ?

# 183
обещах да погледна работното време на магазинчето зад 20-та поликлиника.
е, погледнах го - от 10.30 до 13.30 и от 15.30 до 18.30.
ноооо, когато минах в 12.20 беше заключено, така че пазаруването от него си остава късмет явно. Rolling Eyes

# 184
ноооо, когато минах в 12.20 беше заключено, така че пазаруването от него си остава късмет явно. Rolling Eyes

да, май е така, но жената е страшно любезна и според мен си заслужава Simple Smile

# 185
съгласна съм, Шанс, и на мен ми е симпатична, но като се има предвид, че не съм съвсем близо, малко се дразня като отида и видя, че е затворено и няма никаква бележка.
честно казано ми е обидно като клиент, защото имам чувството, че не се цени времето ми.

иначе магазинчето е страхотно.

# 186
но като се има предвид, че не съм съвсем близо, малко се дразня като отида и видя, че е затворено и няма никаква бележка.
честно казано ми е обидно като клиент, защото имам чувството, че не се цени времето ми.

иначе магазинчето е страхотно.

Абсолютно е така. Аз затова от време на време съм оставяла бележки на такива "нерегламентирано и извън определеното за почивка време" заключени врати на магазини  Mr. Green не че нещо е последвало от това, но поне капчица лично удовлетворение  Whistling

# 187

Много благодаря!  bouquet

Дано наистина да работи вече и в събота, а ако има и доставка да вкъщи, ще бъде супер.

Аз междувременно си пуснах поръчка от mytoys.de - поръчах си дървен куб и един замък от кубчета на Hаba, нали ми ги препоръчахте. Сега ги чакам. Определено вече ми е по-лесно онлайн да пазарувам, отколкото да отида някъде в София. Sad Дано да има и тук повече е-магазини, че с този трафик е невъзможно да се отиде някъде по-далечко в София, а както казват и за работното време, направо не бих се навила. Та свиркайте, ако научите нещо за това магазинче.
Пак благодаря и за инфото за магазина, и за препоръката за Haba.

# 188
Здравейте всички,

аз прочетох последните няколко страници на темата, а също и първите няколко, но не намирам каквото търся. Търся куклен театър за вкъщи, с кукли на конци (марионетки). В няколко магазина намерих плетени кукли за ръка, включително тука в темата има в дадени от майките адреси на интернет магазини. Но никъде не откривам сцената за куклен театър  Sad Честно казано, не ми се занимава това вкъщи да го правя, а и не съм от най-сръчните в ръцете.  Simple Smile Помагайте, моля, ако някой някъде е виждал да се продава! Благодаря предварително.
май Simple Smile аз ти писах на лични за доставката ми от www.preissturz.at.

# 189
  • София
 Little wingels само такъв театър съм виждала. Дано ти свърши работа

# 190

Да, и ние имаме този театър на "Руди". Има го и в Хиполенд за 21 лв., а си е доста голям. Как да не се изкуши човек за такава цена? Simple Smile

Благодаря за информацията за www.preissturz.atLittle wingels!   bouquet

# 191
Момичета, благодаря ви много!   bouquet  Наистина, май Simple Smile как да не се изкуши човек за такава цена?!  Laughing Аз си го представях по-елегантен, по-изискан, каквито съм виждала по филмите, но и този ще ни свърши чудесно работа. Благодаря ви още веднъж!  Hug

# 192
 Знае  ли  някой  адрес  или  телефон  на  магазин за  дървени  играчки  в  Пловдив.  Предварително  благодаря .   Laughing

# 193
Момичета, благодаря ви много!   bouquet  Наистина, май Simple Smile как да не се изкуши човек за такава цена?!  Laughing Аз си го представях по-елегантен, по-изискан, каквито съм виждала по филмите, но и този ще ни свърши чудесно работа. Благодаря ви още веднъж!  Hug

сетих се още един вариант - в Комсед има един по-малък като куфарче. Плюшен е и с кукли за пръстите. Беше около 30 лв.

Има и книжки с "Трите прасенца" и "Котаракът в чизми" - също са театър с кукли за пръстите.

# 194

да ви попитам, този не е ли много паянтов?
аз съм го виждала, има го и в Джъмбо, но ми се струва прекалено...хм..как да кажа...нестабилен.

ние куклен театър в къщи си правим като опънем едно въженце от жирафа го дървото и му метнем отгоре един чаршаф.
но този вариант не става за марионетки.

Общи условия

Активация на акаунт