Октомврийска празнична темичка

• 15 574
  • 285
  •   1
Отговори
# 105
Честит рожден ден на Жаки, Митко, Марти, Елеонора,Белослава, Константин, Николай и Александра Hug Да са здрави и усмихнати  Hug

много рожденици днес  Mr. Green

За общия РД, кога и къде, всъщност там съм  Hug само ме уведомете за часа и мястото и подаръци ще купуваме ли или само ще се събираме  newsm78 аз пак не съм в час  Crazy

За Дивачева-Пламена, лудницата е пълна, все мрънка за нещо  Twisted Evil само на ръце или да я водиш да ходи, кви са тез зъби и къде ми остана моето дете  ooooh! вчера ми идеше да я ступам  Embarassed

спирам за сега  Hug

п.с. Коте, Зелето е стегнала багажа вече  Mr. Green

# 106
Честит рожден ден на всички мъници,които празнyват днес bdbaloni!Бъдете здрави,палави и щастливи!На мамите много yсмивки и щастливи мигове  bouquet

# 107
Ч.Р.Ден на всички рожденици днес-да са живи и зврави.

# 108
  • София
Честит Рожден Ден на всички рожденици днес! Много здраве, радост и безгрижно детство! Весел празник! 

# 109
Запо4вам с 4еститките,4е отдавна не съм го правила.
4ЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА АНЖЕЛИНА, ГЕОРГИ, АННА МАРИЯ, АНГЕЛ, ЛЪ4ЕЗАР, ФИЛИП, ДАНИЕЛА, РАЛИЦА, АЛЕКСАНДЪР, МАРТИН, ЖАКЛИН, ЕЛЕОНОРА, ДИМИТЪР И БЕЛОСЛАВА.ДА СА ВЕСЕЛИ И ЩАСТЛИВИ И ДА РАСТЪТ ЗДРАВИ4КИ ЗА РАДОСТ НА МАМА.

# 110

Любопитка и без да те питаме,вече те преброихме.Щеш,не щеш-там сте с Митко!  Mr. Green
newsm10

# 111
  • Варна

Любопитка и без да те питаме,вече те преброихме.Щеш,не щеш-там сте с Митко!  Mr. Green
newsm10
Това го писах пак аз , ама от компа на работа , оказа се че има някой друг регистриран , много чудно , и не съм видяла , гледай какво излезе . Ама като съм си блейка  Joy И сега не мога да го изтрия

Последна редакция: чт, 04 окт 2007, 14:34 от Любопитка

# 112
Здравейте едногодишни и почтиедногодишни момичета и момчета. Да сте живи и здрави и да радвате майките и татковците си  Tada
За жалост нямам много време да прочета какво сте писали, но добре, че dbs ме информира редовно. За партито съм гласувала за 4 часа, клубът е без значение, идваме където решите.  Hug
п.с. само да допълня, малко се прекръстих, iv4e съм  Wink

# 113
Привет и от мен на октомврийските сладурковци едногодишни!  bouquet
И ние сме на линия за купона, нека се срещнем идната седмица, примерно, за да направим резервацията и да купим подаръците.

# 114
Честит рожден ден на всички празнуващи днес .Много здраве и прекрасни детски могове им желая и от сърце да радват всички в къщи. Hug Hug Hug

# 115
  • Варна
Честито на празнуващите днес!
И вчера.
Embarassed

Да растат здрави, послушни и много умни дечица!

И специални целувки за Марти на Ма4о! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Ма4о, разписвай се, чат пат, че се забравихме. Wink

Лека нощ! smile3507

# 116
Честит рожден ден на  Мартин, на Жаки, на Елеонора, на Димитър и на Белослава!!!!!
Бъдете здрави мили дечица!

# 117

ЧЕСТИТО И НА ДНЕШНИТЕ РОЖДЕННИЦИ!!!
Да са здрави,весели, щастливи,умни и красиви!

Ние, да ви се похаваля,вчера имахме голям успех с гърнето-свършихме и едното и другото.Сега пак клечим там,с надеждата отново за успех.Много не и се стои там и за това трябва да я занимавам постоянно с нещо.Сега сме разхвърляли едни книжа,едно чудо:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=176087&photo=23
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=176087&photo=22

Последна редакция: пт, 05 окт 2007, 09:47 от matsa_gk

# 118
  • София
Ч.Р.Ден на всички рожденици днес-да са живи и здрави.

Аз мога да резервирам местата и сама или с Дбс, но ми трябва бройката и да уточним часа. А защо няма опция 17 ч.? Иначе съм за 16ч., но сме много на компютъра и не можах да изпреваря Косето да натисна  Blush.
Харт, има едни капки Naso heels. Не запушват носа и са хомеопатични. Пият се през устата във водичка. Питай JP-то.
Аир, много сте лъчезарни и чаровни.
Ася 75, аз захраних Дани с Пъстърва. Не е мазна и8 е много чиста риба. Косето не съм още, но с него закъсняхме със захранването.
Диди, при нас два са малко. Трябва за всеки  по един   typeuu.
Херка, не му мислете много, а заповядайте.
Флорес, големи подаръци за голямото момче  Party.
Мире, и да се ядосваш за мерките- файда никаква. Истината е, че децата са различни и това важи и за храненето. Знам колко нерви ти коства това и при мен е почти същото положение ( добре, че старта ни е голям и не личи). Аз се отказах и от кухнята- просто няма смисъл. Целият фризер ми е пълен с неядени пюрета и супи. Яде само десертите ( нишестета) и то половината. Реших, че 2,50 за нишестета ми е много  Crossing Arms.
matsa_gk, браво на Вики  Party.
Вили, нали има каки там да ги забавляват? Ще е хубаво да дойдете, но ти си знаеш  Hug.

Последна редакция: пт, 05 окт 2007, 11:21 от Lovi

# 119
Ч.Р.Ден и на празнуващите днес-да са живи,здрави и щастливи.

Общи условия

Активация на акаунт