Сега и мен ме наболява гърлото, дано да закрепя положението. И така сега пак става една седмица с хрема, този път и гърло и почнахме антибиотик, от него пък получи разстройство и съвсем загуби апетит. Не знам какво е това чудо... разбирам, че ще боледува, ама така едно след друго не очаквах.. Сега много ще я пазя и няма да си празнуваме р.д.-то с дечица, че май точно така се разболяхме. А имах такива планове за голямо парти, а сега само с родата на ресторант ще отидем и то като се стабилизира детето. В тази връзка, за общия р.д. вече не сме толкова сигурни
.

Спрях да и давам антибиотика и температурата,която беше първо много висока,а след това много ниска се пооправи.С пълна пара се готвим за 11!
Дори тренираме с пръстче да показваме 1!Докато беше болничка проходи и то доста стабилно,та си мисля дали да не направя на рожденния и ден и една питка и прощъпулник!?
То и без това роднините ни са от далеч!?

.
иначе се храним на кухня,не харесваме тамошните десерти.На консултацията беше 10кг и 79см,тия дни ще я заведем на изследванията да видим наред ли е всичко.Все още не ходи сама,но и аз не я насилвам,изобщо не я стимулирам
. Гледам миналогодишните снимки и не мога да повярвам, колко са порастнали бебчетата ни. Спомних си изживяванията и трепетите, тревогите. Гледам как спи Косето и съм щастлива, че е жив и здрав и е до мен. Щастлива съм, че и аз съм добре и мога да му се радвам и да се грижа за него...

. Но ще се лекуваме, какво да правим.
Препоръчани теми