Октомврийска празнична темичка

• 15 587
  • 285
  •   1
Отговори
# 180
Честит рожден ден на всички празнуващи дечковци тези дни, много слънчеви усмивки и щастливо детство!
Аз нещо не се свъртам в къщи, ама то е защото свеки края на месеца се пенсионирва и аз тренирам колко ще липсвам от вкъщи от другия месец Mr. Green.
Tи сигурна ли си в това, защото и моето свеки е веки пенси .. но аз си гледам детето и бачкам по нощите

# 181
Момичета, привет!

Първо да честитя рождения ден на днешните и на всички минали рожденници! Да растат здрави, весели и безгрижни!

И после да ви се оплача, че нас гадния, отвратителен вирус ни повтори, след близо 10 дена хрема и лекуване без антибиотици, Стела беше здрава 5 дни и после всичко отначало. Направо останах без сили от грижи и притеснения  Sad Сега и мен ме наболява гърлото, дано да закрепя положението. И така сега пак става една седмица с хрема, този път и гърло и почнахме антибиотик, от него пък получи разстройство и съвсем загуби апетит. Не знам какво е това чудо... разбирам, че ще боледува, ама така едно след друго не очаквах.. Сега много ще я пазя и няма да си празнуваме р.д.-то с дечица, че май точно така се разболяхме. А имах такива планове за голямо парти, а сега само с родата на ресторант ще отидем и то като се стабилизира детето. В тази връзка, за общия р.д. вече не сме толкова сигурни Sad

това е от нас, пазете сладките рожденици, че има много вируси  Heart Eyes

# 182
Веничка, те и възрастните разнасят вируси.. Като знам ние как пипнахме шарка, а не се събирахме изобщо с деца

# 183
Честит рожден ден на всички празнуващи дечковци тези дни, много слънчеви усмивки и щастливо детство!
Аз нещо не се свъртам в къщи, ама то е защото свеки края на месеца се пенсионирва и аз тренирам колко ще липсвам от вкъщи от другия месец Mr. Green.
Tи сигурна ли си в това, защото и моето свеки е веки пенси .. но аз си гледам детето и бачкам по нощите
Тя не, че ще ми гледа детето, а аз ще липсвам с него.Нямам намерение свеки да гледа малкия, а дори мисля по-рано да го пусна на ясла, а аз да почна работа, защото ако си стоя вкъщи ще трябва да се избием с нея Peace.

Последна редакция: вт, 09 окт 2007, 22:07 от Михаела Ив.

# 184
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ!
МНОГО ЗДРАВЕ И РАДОСТНИ МИГОВЕ!

newsm59  ura Tada  party006 Tada  costumed034 newsm18  bigdance2 newsm38  party002
Моята Симона е вече здравичка.   Hands ClapСпрях да и давам антибиотика и температурата,която беше първо много висока,а след това много ниска се пооправи.С пълна пара се готвим за 11! Simple SmileДори тренираме с пръстче да показваме 1!Докато беше болничка проходи и то доста стабилно,та си мисля дали да не направя на рожденния и ден и една питка и прощъпулник!? newsm78То и без това роднините ни са от далеч!?

# 185
Simona, аз точно от тази гледна точка съчетах РД и прощъпулник..
Михаил все по-рядко лази, пуска се без страх и с финес тупва на дупе като се заклати. Днес прояви желание да се храни сам с лъжицата.. дивана и дрехите му отидоха за пране. След това реши, че е супер интересно да пие от чаша.. добре, че сипах вода #Crazy ooooh!

# 186
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на малките слънчица Цеци,Борко и Косето! bdbaloniБъдете здрави и огрявайте сърцата на вашите мами и ги стопляйте винаги в трyдни моменти!Щастливо детство и палави игри!  bigdance2
Честито и на тези,които празнyваха вчера!Много здраве и късмет! baloni

# 187
Момичета, много ви благодаря за хубавите пожелания! Честит рожден ден и на Цеци и Косето, както и на всички рожденици от миналите дни! Ето и почерпката:

Днес цял ден не съм се спряла, приеха мама в болница и утре ще я оперират рано сутринта. Благуни дивя и сега го оставих при свеки за 2 дни, че да съм по-свободна. Диването си е притрило вратлето почти до кръв с лигавника и сега забраних лигавници поне за 3-4 дни, дано скоро му мине. Tired
Хубавата новина е, че от днес си имаме холна гарнитура... след 3 месеца чакане да я направят Twisted Evil. Но резултатът си струва Grinning.

# 188
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на малките слънчица Цеци,Благовест и Косето! bdbaloni  bigdance2
Много здраве и късмет! baloni

Евелинка, по тази причина ние не ползваме ... Ох нито шапки, нито лигавници търпи.. как ще я караме не знам ooooh! Tired

# 189
  • -
Честит рожден ден на Косето,Благо и Цеци!!!Бъдете много весели и щастливи,мили деца!Честито на празнувалите през изминалите дни
Ние сме добре.Мария почти се отби нацяло-цяло приключение и мъчение е да я накарам да суче и съвсем сериозно обмислям окончателно отбиване скоро...все пак 1г си е 1г Simple Smile иначе се храним на кухня,не харесваме тамошните десерти.На консултацията беше 10кг и 79см,тия дни ще я заведем на изследванията да видим наред ли е всичко.Все още не ходи сама,но и аз не я насилвам,изобщо не я стимулирам
Всички болни да оздравяват бързо Hug

# 190
Честит рожден ден на Цеци, Благо и Косето!

# 191
  • София
Честит рожден ден на наборите Цеци и Благо !( Кръц, къде си, драсни някой ред. Забрави ни.)

Момичета, много благодаря за пожеланията  newsm51. Гледам миналогодишните снимки и не мога да повярвам, колко са порастнали бебчетата ни. Спомних си изживяванията и трепетите, тревогите. Гледам как спи Косето и съм щастлива, че е жив и здрав и е до мен. Щастлива съм, че и аз съм добре и мога да му се радвам и да се грижа за него...
Благодаря, че Ви има ! Бъдете здрави и изживявайте пълноценно всеки миг прекаран с малките съкровища. Радвайте се на най- чистата и неподправена любов.
Ето и почерпката

# 192
  • София
Честит рожден ден на всички рожденници от вчера и днес!

newsm59 newsm38 newsm59

Здраве и щастливо детство им желая от все сърце! А на майките - да се радват на прекрасните си деца!!!
[/size]

За съжаление малката е с доста гадна хрема и малко температура. Миналият път баткото донесе вируса, но сега никой от нас не е болен. От къде го пипна незнам???? Големият започна боледуванията след втората година , когато тръгна на ясла, а малката много от рано ги пипна... Whistling ooooh!. Но ще се лекуваме, какво да правим.

Всички болнички да оздравяват бързо и всеки да е напълно здрав за празника си!

До скоро!

# 193
Честито и на днешните рожденници-живи и здрави да са.А на всички болни бързо оздравяване и повече усмивки.

# 194
Здравейте, мили момичета!

Честит рожден ден на малките ви слънчица   bouquet

Влизам във вашето малко царство, за да ви призова да помогнем на малкото слънчице Симона. Тя се нуждае от силата на този форум спешно - сега - веднага. Ако всеки отдели 10 или 20 лева за нея това ще означава живот.

http://www.save-darina.org/

Общи условия

Активация на акаунт