Октомврийска празнична темичка

• 15 581
  • 285
  •   1
Отговори
# 210
Честит рожден ден на моята дъщеричка Симона и на другите астрални близначета!
С пожелания за много здраве и сбъднати мечти!
 newsm59 newsm38  bigdance2  Party Time Tada  ura  party002 bdbaloni hbday happy bd baloni baloni
Да ви се похваля в списание "БЕБЕ",което излезе днес има публикувана снимка на малката ни принцеска Симона. smile3509 newsm44
За една година ни публикуват снимки за трети път.
Каква по-голяма гордост за един родител!?
newsm10

# 211
  • Откъм Варната
МОЯТА ДЪЩЕРИЧКА СИМОНА ДНЕС СЪЩО ИМА РОЖДЕН ДЕН!
 smile3518
ТОВА И Е ПЪРВИЯТ РОЖДЕН ДЕН!
КАКВО ДА НАПРАВЯ,ЧЕ НА ПЪРВАТА СТРАНИЦА СМЕ НАЙ-ОТДОЛУ!? newsm11

Честит рожден ден и на Симона

Но моля те недей да крещиш из форума

# 212
Честит рожден ден на Стели,Симона,Кристиян и Дани да са живи и здрави и нека радват сърцата на мама и на тати. Hug Hug Hug
Малкия и той пак се разсуполиви и леко кашля мисля ако не се оправи понеже давам капки за носа и сиропче за кашлица да го водя все пак да го прегледа доки.На всичкото отгоре и мен ме дере една кашлица и едно гърло какво е това чудо не знам.И ние уж не излизаме а веднага се разболяхме.Дано скоро се възстановят всички болнички че общия рожден ден мноого ми се иска да дойдем и ние и всички. Praynig
Зеле може да са зъбки. newsm78.И ние миналата вечер ставахме по нощите и плака като дърто магаре ама да го питаш защо. ooooh!
На всички празнуващи им желая вечело изкарване.
Аз да ви се похваля тая седмица вече отиваме в нашето си жилище.Събота и неделя ще пада голямо местене на багаж.Освен това и кухнята ни е готова както и мебелите.Абе общо взето нещата станаха доста по-бързо от колкото си представях.Ама и ние си го бяхме предвидили де. Simple Smile.Ще показвам снимки като се нанесем.

# 213
  • София
Честит Рожден ден на малките принцески Стела и Симона ( колко С-та  Grinning) и на порастналите с една годинка господа Кристиян и Дани! Много щастие им желая и да са здрави и разумни деца.
Аз пак да почерпя, че и моят Дани е рожденник днес. Одъртял е с 10 години, както той си казва. Какво да се прави, като съм заобиколена от кантарчета. На 21 пък е мъжът ми.

# 214
Здравейте и от нас Hug
Честит рожден ден на Стела, Симона, Кристиян и Дани да са живи и здрави!  bouquet
Ние сме здравички и това е най-важното в това време Simple Smile
KaliMa днес правя едно демо, ама за сега ми е зор Mr. Green Това ми е първата торта в живота Mr. Green
Иначе видях, че и ти си се заканила да майсториш за 15-ти, то понеже е преди нас ще покажеш майсторлъка Peace
МОЯТА ДЪЩЕРИЧКА СИМОНА ДНЕС СЪЩО ИМА РОЖДЕН ДЕН!
 smile3518
...
Това нещо не го разбрах, защо плачеш?
Весело изкарване и честито за списанието Peace
Хайде отивам да се боря с демото Mr. Green

# 215
  • Откъм Варната
barabana аз 2 ще правя, едната за 16-ти, тогава ще празнуваме с деца, и една за 21-ви когато ще сме с роднините, такива идеи ми бъкат из главата направо за цяла сладкарница торти мога да измисля

# 216
ох аз пък май ще мина с нещо лесно, че никак не ме бива, едно туити и това е Mr. Green

# 217
A Калина, дай малко връзки за тез торти, то като мина РД, като гледам чак именния ден ще празнуваме по детски та за тогаз да се отсрамя ..
Пък и да зема акъла на сватятя, да види как ше и гледам щерката Вики

# 218
KaliMa,ако пропуснат първия рожден ден на детето ти и ти ще крещиш!?Но дано не ти се случва!
barabana,плача,защото ми стана тъжно,че хората,с които споделям радостите и тревогите си всеки ден пропуснаха първия рожден ден на дъщеричката ми.Тъжно ми стана и защото преди около месец пропуснахте и именния и ден и кръщенето и ,но нека не задълбаваме повече!?Исках само да ти поясня........
Благодаря на всички,които ни поздравиха!Бъдете здрави-това е най-важното!

# 219
Здравейте и от нас с Моника.Първо искам да поздравя всички празнуващи бебоци и да им пожелая да бъдат много здрави и усмихнати деца.
Симона06 не се засягай и на мен ми се е случвало да питам нещо свързано с бебоците и никой да не ми отгоори ама не се обиждам.Не е лично повярвай ми.Всички тук са много мили и никой не го е направил нарочно.
Момичета кажете нещо повече от каде си поръчахте торти и дали си заслужаваха.
За общия РД се надявам само да не сме болни,че нещо тия дни и на Моника и текна нослето,надявам се да не се задълбочи и да успеем да дойдем.Много искам да се запознаем,друго си е живият контакт.
Моника все още ходи на пръсти,задържа се за минутка права без да се държи и толкова.За съжаление не иска да си спи в леглото вече и е доста неспокойна през ноща,ама се надявам,че е от зъби и ще го израсте.Ами това е засега.Всички болнички много бързо да се оправят и весело изкарване на рожденните дни. Heart Eyes

# 220
  • София
simona06, съжалявам, че не съм ви видяла в списъка и съм ви пропуснала в предишния ми пост. Честит празник и на твоята принцеска! И честито за списанието!   bouquet
Лови, честит празник и на батко Дани! Да ти е жив и здрав и да постигне мечтите си!  Hug
BOMBOLINA, нашата торта беше от Неделя и не я харесах, пълно разочарование, не ти ги препоръчвам.  Naughty
Кали и Барабана, дайте линк да ги видим тези торти. Другия месец Ачко има имен ден и може да се пробвам да направя нещо.  Grinning
Зелче, може да са зъби. И нас ни мъчат и малкия е направо невъзможен. Спи много неспокойно и се буди доста често. И аз все съм недоспала  Tired
mira sm, честито за новото жилище. Ще чакаме снимки  Grinning
Болничките бебоци да оздравяват.  Peace
Кръцииии, къде се изгубихте? 

# 221
  • Откъм Варната
Flores ей тук са чудесата, направо ми иде да изям монитора, такива великолепности правят момичетата
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=229956.0

simona06 ама ти сериозно ли, да не мислиш че всички са длъжни да мислят само за теб, вместо да крещиш на всички че не сме ви обърнали внимание и да ни ревеш, което наистина е доста дразнещо, можеше спокойно да изровиш от нета някоя готина снимка на торта и да ни почепиш, е тогава щеше да си получиш поздравите, сори ама тук сме 100-ина мами и не можеш да знаеш всичко за всички, все има някой забравен

# 222
  • София
Flores ей тук са чудесата, направо ми иде да изям монитора, такива великолепности правят момичетата
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=229956.0
Кали, мерси за инфото   bouquet
В Готварския все я подминавам тая тема, а то какви красоти имало там...   chef

# 223
  • -
Честит рожден ден на Стела,Криско,Дани и Симона!  bouquet   bouquet   bouquet
Момичета я да питам-някой ползва ли бебешка паста и четка за зъби?Какви и как се процедира?Педито си мълчи и нищо не ми казва,а все пак ние сме озъбени вече с 8 броя... Mr. Green
Кали,не се ядосвай мила,не си разваляй хубавия ден Hug страхотни красоти има сред тия торти...ама пусто време не остава,иначе и аз много обичам да мацам
p.s.Честит рожден ден и на батко Дани на Лови!  bouquet

# 224
Честити рожден ден на всички пораснали дечица  и на самоотвержения гледач на Косето - батко Дани!!!
Да са ви здрави и весели
nbirthday  Gift  party041  bigdance2 Tada

Симона 06, подобно инфантилно поведение хич не ми е по вкуса.. Ще се въздържа от коментар, както съм се въздържала и  след предходните ти крещящи постове. Но определено е за последен път

Общи условия

Активация на акаунт