Октомврийска празнична темичка

• 15 568
  • 285
  •   1
Отговори
# 225
valka 77 ние пробваме да си ги мием с аквафреш за над 4 месеца,а пастата е на ненеденд,като свърши ще взимаме някаква друга.

# 226
Да е честита първата годинка на Симона,Стела,Дани и Кристиян!И честит десети рожден ден на порасналия батко Дани!Да сте живи и здрави,много щастливи, весели и умни! bdbaloni happy bd  Tada baloni
Lovi,мерси за почерпката!  Yum
simona06,в такива случаи се казва "зло да ви забрави" Wink

# 227
simona06 да явно точно защото сте добавени най-отдолу и за това мамите не са забелязали, че празнувате днес. Но както виждаш бързо са се поправили Peace, наистина са много рождениците, случва се някой да е забравен. Няма нужда да се сърдим  Hug

# 228
Здравейте Simple Smile

Честито на имащите повод! Да са живи, здрави и щастливи!!!

Кали, Флорес и Барабана, как намирате време бре хора?
Симона, не мисля, че е нужно да приемаш нещата лично. Тук има хора, които си общуват още откакто са били бременни. На всеки новодошъл му е нужно технологично време, за да се чувства по-удобно в групата.
Коте, моля те да не даваш квалификации на поведението на един или друг. Преди време имахме подобни крамоли заради такива неща. Задълбочаване на комфликта не е нужно на никого

Сега за 11.11.2007 г.
Клубът е запазен за 16:00 ч. Следващия възможен час беше 18:30 ч., Надявам се да няма обидени...
Поръчахме торта и плато със сандвичи за батковците и каките.  Разходите, които ще имаме изглеждат горе - долу така (5 лв. на дете + разхода за тортата- 50 лв. , които ще бъдат разделени на броя дошли деца). За каките и батковците се добавят и 20 лв. (за платото) разделени на броя каки и батковци.
За подаръците остава варианта, при който всеки ще вземе нещо до около 10 лв.  За родителите не поръчахме нищо. Тами има достатъчно неща за консумация (саладки и солени), безалкохолни и слабоалкохолни напитки. По-редно ще бъде всеки да си заръча каквото иска и да си го плати на място.
Ако някой иска да знае нещо повече да пита тук, мен или Лови.

Лека и спокойна вечер на всички ви  Hug

# 229
Честит празник на всички празнуващи днес-да са живи ,здрави и мн.усмихнати дечица. dbs-Благодаря за клуба.Дано да сме ок до тогава и ще дойдем задължително.Аз да попитам пак...нашите половинки могат ли да присъстват или ще бъдем само дами и малките сладури...за да знам .И някой ако знае точния адрес на клуба нека  го напише моля.

# 230
  • Варна
Честит рожден ден на всички малки рожденици! Да са живи и здрави , да радва мама и тате!И всички баби и лели  Laughing
Аз започнах работа и хич не остава ред за форума . Но си ви чета редовно , да знаете  Hug
Митко го гледа една жена , добре се разбират , всеки ден учи някое животно какво прави . Но докато научи едно , забравя предното , милия ми той . И сега знае само кончето как прави , забрави всякакви там кучета , мечета , магарета . Но пък понякога успява да покаже с 1 пръстче , като го питаш на колко ще стане . За рождения ден сме запазили едно барбекю на открито в екопарка на Дружба , остава синоптиците да не познаят и в събота, когато ще празнуваме   да не се  случат разни там дъждове и ветрове , че нямаме резервен план.
Лека и спокойна нощ на малки и големи!  Heart Eyes

# 231
  • Варна
Честито на всички рожденици от изминалите няколко дни!
Да растат здрави, умни и послушни дечица!

krissie, ЧРД и на теб (на патерици)! Бъди много обичана и щастлива жена и майка! Много хубави снимки. Благородно завиждам за почивката. Blush

И ние го знаем тоя номер със събуждането посред нощ за игра. ooooh! Mr. Green Явно е на мода в момента. Wink Ема най-обича да ме блъска в главата с шишето за вода или да ми човърка очите, носа... Crazy навсякъде където може да си завре пръстчето, докато аз се правя, че спя с идеята и тя да заспи пак. hahaha Joy

friki, много ми хареса тортата на Андрес. Heart Eyes Купена ли е, или някой от вас си е развихрил кулинарните способност?

valka, и аз съм купила четка за зъби и паста, ама нещо процедурата по миенето на зъбките не ми е много ясна и все отлагам. Embarassed Пък и мойто диване не дава аз да му слагам разни неща в устата. Да не я прекарам с някое лекарство, случайно. Crazy Joy

Любопитка, дано наистина не познаят за времето и да си изкарате много хубаво на барбекюто. Hug Миналата година ходих там на барбекю с корема, а тази заведохме и Ема и тя си умря от кеф. Mr. Green

Пак стана среднощ, докато се наканя да си лягам. ooooh!
Лека и спокойна нощ на всички деца и мами! Hug

# 232
  • София
Imam problem s PC-to -  Whistling

Tchestit rojden den na vsichki dnes! newsm59

Simona - izviniavai mnogo, az purva te propusnah i drugite sled men....Zdravi i shtastlivi da ste!!!

Do skoro, dano dnes si opravia kirilitsata!!! Hug

# 233
Честит рожден ден на всички които празнуват днес  Hug
С моя милост са 9, няма да изреждам поименно, туко виж съм изтървала някои  Crazy

Черпя

# 234
Добтро утро  Simple Smile

Честито да е и на празнуващите днес! Да са живи, здрави и щастливи!!!

За татковците- всеки може да дойде с когото иска (с татко, с бавачка и т.н.)
Бях пропуснала Гудза за което се звинявам.
Това е мястото на което се намира клуба http://www.bgmaps.com/map.asp?sid=faf03b73130577036e7632a8af01b6 … &Map36_34.y=9

Любопитка
, аз знам, че малчовците са на периоди. Научават нови неща и временно спират да правят вече научените. Весело изкарване в събота. Simple Smile

Разкажете как миете зъбите на бебоците. Аз все още не съм започнала въпреки 8-те зъбчета на Ема. Казаха ми,че мога да и ги обтривам с марличка и кослородна вода, но няма да й е приятно. Когато отидем на консултация ще попитам и педиатърката.

Приятен ден!

Последна редакция: пт, 12 окт 2007, 09:01 от dbs

# 235
  • Откъм Варната
Честит рожден ден на снахата Пламена, майка и добре да я отгледа и възпита, че да слуша много Митака
Честит рожден ден и на всички други днешни рожденници

# 236
  • София
Оправих го бързо, въпреки моите много слаби компютърни умения. Май стана случайно, но важното е, че е ок!

Всички празнуващи днес да бъдат здрави и весели.  Tada

Калина още е с хрема, доста обилна и това я прави мрънкаща през повечето време. Whistling
Големият не е на училище още и така се е разпуснал...От вчера започнах да му давам работа по български и математика. Лудницата с двамата по цял ден е пълна!!! Shocked Но подкрепям учителите и дано успеят!

Ние нямаме зъби все още и не сме стигнали до четка и паста... Laughing Има малка четка, която се слага на пръста на майката и е много подходяща за едно, две зъбчета. А за повече зъби си има специални детски четки, меки и нежни, както и специални пасти, мисля без флуор.

За спането - през нощта спи, но докато я отбивах я гушках повече и я приспивах при мен и сега само така заспива. После я премествам в кошарата, но да видим как ще се преборим с този навик ...А за биберон да не споменаваме. Без него сме заникъде. Да не говорим, че понякога се върти, бърка ми в ушите, в устата, щипе ме - леле как щипе!!! Големият още идва за 5 минути при мен преди да си легне, сега и малката!!!  #Crazy

До скоро и хубав ден на всички!

# 237
Честит Рожден Ден на Пламенка на леля Зеля
Честит Рожден Ден на Митко на Любопитка
Честито и на Иван, Симона, Валентин и малките дами Юлиана, Алина и Иванет

# 238
Честито на многото рожденници днес и мамата леля Зеля:hug:
За клуба ще дойдем стига да сме здравички, аз съм ходила там и ми е ясно къде.
KaliMa демото ми не стана както исках, особено с припадналото туити Mr. Green нещо не се справих с тестото newsm78

# 239
A KaliМа да прочете какво пише Барабана, и да изработи няколко trial версии на нейната топка и по съседски да я дегустираме.. Ще поема този риск за фигурата си  Whistling  261uu

Общи условия

Активация на акаунт