Октомврийска празнична темичка

• 15 549
  • 285
  •   1
Отговори
# 240
Честит рожден ден на всички днешни рожденници да са живи и здрави и много палави. Hug Hug Hug
Бързо оздравяване на всички болнички. Peace Praynig

# 241
  • Откъм Варната
Барабана хич не ти е зле тортата, като се вземе в предвид колко опит имаш, супер е, аз така се запалих, че смятам за напред по често да правя, във вторник и мойта ще ви покажа

# 242
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН нa всички,които празнyват днес!Бъдете здрави,палави и много обичани! newsm59 newsm38 baloni
Честит рожден ден и на Симона и батко Дани със закъснение от вчера,за което моля да ме извините(не е yмишлено)! bdbaloniЖелая ви здраве,радост и много слънчеви дни!
Воmbolina,и Вяра все още пристъпва на пръсти.Ти прави ли консyлт със ортопед?
Любопитка,весело изкарване на празника и дано времето е слънчево каквото ще е и настроението ви!

# 243
честит рожден ден на всички празнуващи Tada  ura  Party Time  costumed034много щастие и любов им желая newsm67  Gift newsm59 nbirthday newsm59 nbirthday

барабана-страхотна торта Peace аз не мога да си представя да направя нещо такова Crazy

Жаки е още по зле,от вчера има температура,не сме спали,цяла нощ кашля,киха и се давеше от сополите си,толкова много бяха.Иначе не е унила,има си настроение и щъка на всякъде.
За жалост май ще пропуснем празника  на 11 Tired

# 244
ЧЕСТИТ 1-ВИ РОЖДЕН ДЕН НА ВСИЧКИ СЛЪНЧИЦА!!!БЪДЕТЕ ПАЛАВИ,ВЕСЕЛИ И ВИНАГИ УСМИХНАТИ Grinning!!!А НА ВСИЧКИ ГОЛЕМИ ЛЮБОВИ ДО НАШИЯ РД НЕ ОСТАНА-26.10                                ВЕСЕЛО ИЗКАРВАНЕ НА ПРАЗНИКА

# 245
gudza - сложи я на възглавница- нормална, така не се дави, от опит Peace
забравих помпата задължително, реват ама по добре така и си спи  Peace
Барбарана - а гости приемаш ли ?!? Crazy

ставам че съм почнала подготовката, мерси на всички за пожеланията Hug

# 246
Barabana, aз като писах снимките още не бяха се заредили.. Ти на това ако викаш нестанала торта ..еххеее Представям си втория опит какъв ще е

# 247
Еее Коте, тя не че не е станала, но ако знаеш какви красоти има в готварския...далече, далече съм от тях Mr. Green
Леля Зеля приемам, приемам само трябва да убедим мъжа ми да ни даде да я заколим, че си я пази да си я гледа, като малките деца е Mr. Green Весело изкарване Peace
gudza дано се оправи Жаки по-бързо и мен как ме е страх от този вирус Sad
Ох момичета започнах шофьорските курсове (най-сетне) след малко съм на 2-рото ми кормуване и една нерва ме тресеее, хайде ако оцелея пак ще пиша Mr. Green

# 248
  • София
Честито за всички, празнуващи днес! Много здраве и радост!  newsm59 nbirthday newsm67  Gift  bigdance2
dbs и Лови, благодаря ви за организацията на партито!   bouquet
Валка, и ние имаме вече осем зъбчета, но не се бях замислила, че трябва да ги мием.  Embarassed Разказвайте как ги миете.
barabana, демото на тортата е супер! Много ми харесва, пожелавам ти и оригинала да стане така сполучлив! Аз такова чудо не мога да направя, но пък мога да се присъединя към гостите  Whistling
gudza, много неприятно, дано се оправи Жаки.  Praynig За сополките- пробвай с помпичка. 

# 249
  • София
Здравейте, момичета!

Не съм писала от няколко дни и съм пропуснала някои рожденици!

Честито на патерици на Цеци на мама Кръци, която някъде се изгуби, на Благун на Евелинка, на Коцето на Лови - да са ви живи и здрави дечицата! Само щастие и радост да ви носят!
Честито на патерици и на бебе Стела на Веничка, на Кристияна на ели-гу, на Симона на симона06 - да са ви живи и здрави слънчицата!
Честит рожден ден и на днешните рожденици, включително и на Леля Зеля - на Пламена на Леля Зеля, на Иван на галенце, на бебе Алина на Са, на Митко на Любопитка! Само радост на този незабравим ден! Здраве, щастие и много детски смях ви пожелавам!Честито и на Дани на Лови! Да порасне голям мъж!
(Да кажа само, че честитя РД самона дечицата на момичетата, които пишат във форума).

Сега за нас - добре сме и двамата с Венци, той е здрав, аз почти. Вкъщи ходи без проблем, навън се водим за ръчичка. Около нас всичките ни приятелчета са болни и ме е страх да не се разболее отново. От няколко нощи е много неспокоен - тамън бях спряла да го взимам да спи при нас и пак започнах. Тази нощ не заспа в продължение на два часа и половина... мисля, че са зъбите.
За общия РД - ние сме на линия и тримата с таткото, само да не сме болни. Момичета, защо отсега се заричате, че няма да дойдете? До 11 ноември има толкова време - бебоците ще оздравеят до тогава. Thinking
Барабана, ще свикнеш и няма да те е страх! Peace Иначе тортата е супер. Аз такова нещо си признавам, че не мога да измайсторя.

Благодарности на дбс и Лови за времето, което отделиха за подготовка на партито!

Това е от нас! Приятен ден на всички!

# 250
Честито на всичко празнуващи!Няма да ги изреждам, защото са много.Нека са живи и здрави най-вече и много да слушкат мама и татко  bouquet!
barabana, невероятна торта и по полека по пътищата, дано няма пострадали Mr. Green!
Да ви кажа, че много ви завиждам за срещите, които аз пропускам и вярвам, че много се забавлявате на подобни сбирки Sad!
dbs, аз все още не мия на моя зъбите, но ние сме с едва два зъба.Капя му капки Зимафуор(калций) и това е Peace.
A KaliМа да прочете какво пише Барабана, и да изработи няколко trial версии на нейната топка и по съседски да я дегустираме.. Ще поема този риск за фигурата си  Whistling  261uu
Завиждам ти, че ще опиташ въпреки риска за фигурата!
KaliMa, прати едно парче по пощата, че като гледам ще вземе да ми стане нещо тук Praynig!

# 251
Честито на всички малки и по-големи "наши" деца, празнували през изминалите дни! Желая им здраве и щастие, да имат прекрасно детство и да радват родителите си! Моля да не ми се сърдите, че не ги изброявам по имена, но се страхувам да не пропусна някого.    bouquet  bouquet  bouquet

В такава въртележка бях през изминалите дни, че почти не съм сядала пред компа.
Мама я оперираха успешно и вече е напълно добре и си е в къщи. Само си слага някакви капки за нос заради операцията. По лицето и няма следи от интервенцията или синини и днес сутринта се е хванала да прави торта за Благун и сега умува какво да си облече за неделя.  Много се радвам за нея и се надявам въобще да не ходим повече по болници и си признавам, че вече имам страхова невроза от Пирогов.
Аз се стягам за събирането в неделя. Вчера направих едни соленки, а довечера ще правя сладкиш, утре е питката... Получих много хубави съвети как да се справя с организацията, особено от Лови. Лови, благодаря ти!   bouquet  А наистина в готварския има невероятни красоти  Heart Eyes. И аз нещо се амбицирах да готвя.
Специално искам да благодаря на dbs и Лови за организирането на общия рожден ден.   Hug Момичета, страхотни сте!   bouquet Иначе за подаръка - решила съм да взема нещо, за редене - кубчета или някакви фигурки, които се слагат една в друга, мисля, че всяко дете ще се радва на такова нещо, поне моят змей подивява като види такива играчки, пък и се занимава по-дълго с тях, така че това си е и подарък за майката Wink.
Мъчно ми е като чета колко болни дечица има. дано малките сладурчета бързо да оздравеят, а майките им да си починат от умората през последните дни!  Praynig Hug
Мъчно ми става и като видя, че има обидени в нашата темичка, тук сме да си споделяме и да си помагаме. През изминалата година имах трудни моменти, в които съм много благодарна за подкрепата на мамите тук. Не е нужно наистина да си повишаваме тон.
Отивам да си полегна, че бебата нещо ме подритва (ще е по-голямо серсемче от брат си) и ако мога да подремна!
Много  Hug!

# 252
Благодаря ви момичета за подкрепата Hug
За помпата-мъчих се ама нещо хич не се справям,а и тя милата вече само ми маха ръцете сакън да не и набутам пак нещо.

Момичета аз наистина съм изперкала много сериозно,не знам защо съм си втълпила че в неделя ще се събираме ooooh! а то има толкова много време до тогава Embarassed Разбира се че до тогава малката ще е оздравяла сто пъти и ще сме на линия  Crazy Hug

Последна редакция: пт, 12 окт 2007, 14:46 от gudza

# 253
Честит рожден ден на всички днешни рожденници! Да са много здрави и весели деца!

Русенки, кажете защо Кръци не се появява вече? Видяхме я по снимките ви, добре изглеждат... кажете им, че ни липсват, Стела пита за Цеци освен това  Party

# 254
Честито за всички, празнуващи през последните дни - 1-годишни и повече годишни! Много здраве и радост!

dbs и Лови, благодаря ви за организацията на партито!

Гудза, аз пръскам физиологичен разтвор със спринцовка в носа и после навеждам главата напред да изтекат сополите. И с клечка за уши и с фитилче от салфетка бъркам. Чистят се, ама определено му е кофти на детето. Утехата ми е, че после диша.
Зъби не мия, но и на мен лекарката ми препоръча кислородна вода и вода 1:1 и с марличка да ги изтривам. Не съм го правила още.
За спането при мен няма да го обсъждам... От около седмица заспива само сучейки и ха тръгна да го махам от себе си, се отпочва едно хленчене, което минава в дране, ако не го взема пак. Най-ме е яд, че всъщност докато реве реално спи и да пукна, ако знам защо го прави. Но се изправя и отказва да легне, така че се събужда окончателно.
На консултацията го премериха 9750 гр и 78 см. Една лаборантка ми изкара акъла като рече, че бил жълт, ама явно е далтониска.

Тортоправячите, и аз мога да се включа ... в изяждането.
Някой питаше за торта - нашата беше от Рицка - за 16 лв. и ставаше за ядене. Е и по-вкусни има вероятно, но в наше село това е върха.

Болните да се оправят. И то по-скоро.  Hug

Лек ден от нас.

Общи условия

Активация на акаунт