Октомврийска празнична темичка

• 15 551
  • 285
  •   1
Отговори
# 255
леля зеля-наистина така не се дави ама не иска да стои дълго така
Цял ден се разнасяме на ръце,само иска да е гушната и спи в ръцете ми,ако реча да я оставя и започва да скимти Whistling

# 256
  • Виена
Хейййй здравейте мамчета  Hug Hug Hug

Честит Рожден Ден на всички малки и  сладки бебоци на  които пропуснах да честитя!!!Честит Рожден Ден и на днешните рожденици!!!
 Много ми е напрегнато в последно време  ooooh!.Днес ни дадоха ключовете за новото жилище  Flutter.Имах и имам толкова много неща за вършене,а с бебо ми е малко трудно и за писане във форума почти не ми остава време  Sad.В неделя ще се местим,а за съжаление кухнята която сме си поръчали,ще дойде чак на 9 ти  Twisted Evil.Била готова,но свободни часове за монтаж има най-рано тогава,а сме си платили за това и ще чакаме.Няма да се оплаквам,всички си имат достатъчно грижи и проблеми,че да ви занимавам и с моите глупости  Crazy.
 Влади е добре.От ден на ден все по палав става  ooooh!.Измисля какви ли не щуротии и направо е толкова див,че понякога ме плаши  Flutter.От няколко нощи ми погажда и едни номерца.Събужда се по някое време и почва да си мърмори в леглото.Докато не го взема при мен не заспива.А като заспи аз пак го местя,понеже много рита и мята ръце и ме удря и аз пък не мога да спя от него.И така по 2,3 пъти на нощ.Дано е временно.
 барабанка ама направо ти завидях за страхотната торта  Hug!!!Искам и аз да направя нещо интересно за скорошният рожден ден на дъщеря ми.Сподели как я измайстори тази красота  PraynigЩе се радвам много,ако имаш време да ми пишеш на лични стъпка по стъпка  Blush
 Лека вечер  Hug Hug Hug

# 257
Здравейте и от мен!
От цял час приспивам Габи,пет пъти я слагам в леглото й и тя става,ти пъти я взимам на ръце,люлям я и тъкмо си мисля,че е заспала тя пак се изправя...вече съм  Close #Cussing outМай няма да се спи тая нощ... newsm46
Да им е честит рожденият ден на рожденниците/ама много брей Да са живи и здрави,весели,щастливи и палави! newsm38 baloni
Хубава вечер от мен! Викат меееееееее Mr. Green

# 258
  • Варна
Благодаря на всички за поздравленията . Да са живи и здрави всички други малчовци , родени днес . Да растат големи , големи и да се радват на безгрижно детство !  newsm59  Gift
И да почерпя -   party023 newsm38 beer2 beer3
Като стана въпрос за торти - ето ви и малко от нас .
Оппа , не успях да кача снимката , че станала много голяма . Ето я пак http://www.snimka.bg/album.php?album_id=174710&photo=31
Аз съм далеч от мисълта да се включа във форуми за торти - нямам нито време , нито желание , най-малкото толкова търпение да приготвям такива красоти . Тази е най-лесната торта на света ( с изключение на купената де  Wink ) и аз много обичам да я правя , защото е убийствено вкусна .
Днес иначе ми беше един ден - нали започнах работа , вчера в кабинета проверка от Здравната каса , разказаха ми играта с едни документи , едно чудо , снощи Димитър не спа от 1 до 4  , и аз с него и днес се успах , закъснях . Вечерта тичахме по магазини , че вчера бях на работа до 19:30 , и не остана ред за подарък . После през Кауфланд за хапване и върха на вечерта в 7 на паркинга , натоварени като магарета , колата отказа да запали . Ужаст  #Cussing out Новата ни кола , не чисто нова , ама все пак е на 5 години , карана малко , познаваме човека , дето я е карал , има си история на подръжката в Рено . И на , седим си ние тримата в колата , нищо не е приготвено за вечеря  , моите родители пътуват към Варна , и колата ръмжи ли ръмжи , ама не ще да запали . Прибрахме се с такси и за 15 мин това беше тортата , за да има Митко как да духне първата си свещичка  Simple Smile Иначе утре ще празнува с наборчета - повечето ни приятели с деца , само дано не се скапе времето , както предричат , че сме го планували за навън , и ще има по-хубава торта .
Мале че дълго стана . Еми , сори , извинявам се за което .
Лека на всички  smile3524 newsm46

Последна редакция: пт, 12 окт 2007, 23:33 от Любопитка

# 259
  • Някъде в Европа...
Честит рожден ден на всички рожденици, празнували последните няколко дни и днес. Специална честитка на Али на Са . Мили дечица, бъдете много здравички и весели, радвайте мама и тате!

Барабана, страхотна торта. Майка ми като видя, вика "е, как я е направила" Wink
Веничка, и на мен ми е много интересно защо Кръц не пише вече. Така си я харесвах и ми липсва неиния поздрав в небесно синьо.
Евелинка, погали коремччето от мен  Heart Eyes

Нощния сън  при нас спокойният нощен сън е мираж....Буди се на всеки час, сяда в леглото гледа ме и се хвърля върху ми, Много често вече спим буза върху буза..... Confused. Не знам кога ще свърши това чудо....Сега или е гърдата или е това, понякога и двете... Embarassed

Последните няколко дни при мен бяха притеснителни. Лятото си бях разчекала една пъпка по невнимание, но явно е било бемка и ми израстна една големичка пъпка, пълна с кръв.Аз по това време нали имах много проблеми с крака и въобще не й обърнах внимание Майка ми като се върна в Търново и като ме видя и хоп веднага на Доктор. ОТтам в онкология, гледа ме хирург и днес ми я изгориха. Хирургът е 99,9% сигурен, че е доброкачествено, но все пак я пусна за изследване. Чакам резултатите след 2 седмици. Изобщо не се притеснявам обаче, много чудно нещо; просто изклучвам всякаква вероятност да е нещо лошо.
ДРугото, което ме е емнала майка ми е, че коремът ми бил много голям, такъв бил на бременните или тези, които имали миома. Shocked Дали не съм карала цветна бременност Shocked, чак ме ядоса, та ние вземаме двойнио и тройни мерки,  та другата седмица ще ходя и на гинеколог да изклучим и двата варианта. Постоянно ми се натяква , че Ради бил вече голям за кърмене Close, защо съм спяла с него, тя ще го учи да си спял в леглото.... Аз й заявих - добре, но леглото му ще е в твоята стая и на теб да се буди по 1000 пъти на вечер. Та така де, наоплаквах ви се, но днес наистина ме ядоса, но все пак нали ми е майчица... Heart Eyes Явно съм забравила какво е да живееш при родителите си. Баща ми обаче мога само да ви го похваля. Днес ги бях оставила двамата с Ради, докато бях в болницата. Справили са се просто чудесно.

Болничките дечица бързо да оздравяват. Praynig

Лека нощ и сладки сънища!

# 260
Да са здрави, палави и усмихнати празнувалите в последните дни дечица! Майчетата им да бъдат обичани, ценени и уважавани!  bouquet
Ние отново се изгубихме от форумския фронт  Blush, понеже приеха таткото ни в "Пирогов" с пневмоторакс и едва онзи ден го изписаха  Tired  Много ми беше притеснено за него и нанагорно с двете момченца сама, но важното е, че всичко страховито отмина и сме заедно - пред заплахата от развод  Mr. Green ми е обещал да си ползва болничния и да не ходи на работа. Naughty
Бях споделила преди време, че Ники ще трябва да носи очилца - днешния преглед го потвърди и ги поръчахме  Tired Не си представям как ще свикне да ги носи, но ще трябва да стане... ooooh!
В октомврийския брой на "Мама" има публикувано наше/мое писмо и снимки, не помня дали ви писах преди... Thinking
Дбс, Лови, и от мен искрени благодарности за стореното около организацията на общия празник, съжалявам, че не успях да се включа. Hug
Ейрче, стискам палци само за хубави новини!
И Ники спи неспокойно нощем и се кърмим - въпреки "компетентните" мнения, че вече е ненужно и "вредно"  Sick
Прегръдки от нас!

# 261
  • София
Честит рожден ден от вчера на Пламена, Иван, Алина и Димитър! Честито и на малката принцеска Симона!Бъдете здрави и весели деца. Палувайте на воля и късмет и успех по пътя  Heart Eyes.

Весе, важното е, че всичко е отминало и са го изписали. Най- трудното е да се научим да се грижим сами за себе си. Обикновенно се правим на герои, а потърпевшите сме си пак ние. За очилцата, аз не мога да си представя ако на Косето се наложи да носи очила  ooooh!. Както не търпи нищо, дано да свикне Ники и дано да се коригира зрението му бързо Praynig. Ще ви трябва търпение  Hug.
Барабана, страхотна торта. Напомни ми за времето, когато работех в една сладкарница и експериментирах на воля. През работно време на бара, а през останалото в цеха. Там научих доста полезна информация и си развихрях въображението в правенето на украсите. А какви купони правехме вечер, мммм. Много "сладко" време  Party
Аирче, хубаво е да има кой да те ядосва. При тях всичко е искрено, дори и да прекаляват понякога.   
Любопитка, големи премеждия  ooooh!. Утре да наваксате  newsm44 newsm68.
Евелинка, радвам се, съм била полезна. Не се преуморявай! Готви си ако имаш желание, но с мярка. Сега ти, бебка и Благо сте по- важни от мнението на някакви лелки. Знаеш ли колко време ми трябваше да спра да се връзвам на моите роднини. И те така, когато почина майка се впускаха да обясняват как трябвало да правя аз хляба, каймата, пържолите, сладкиши... И като се залостех в кухнята почвах три дни предварително. С времето се понаучих, че и те послъгват малко, а и основната цел на събирането е да се видят хората, а не да се изтормози домакинята до припшадък, но тогава бях дете и се връзвах.
Утре е тържеството на децата и Дани е поканил 12 деца у нас. Не ми побира ума какво ще се случи. Иде ми да се евакуирам и после да не се връщам  newsm43. Не можах да го убедя да отидем в клуб.

# 262
  • Откъм Варната
Честит рожден ден на всички днешни рожденници, да са живи и здрави и много да радват мама и тате

Честит рожден ден Миша, много усмивки и семейно щастие

# 263
Добро утро момичета!
Днес имам РД и за това ви черпя за мое здраве

Кали,  Hug

# 264
  • София
Ммммм, Мишка, ЧРД! Да ти е сладък живота, като вкусната почерпка с която ни гощаваш   bouquet.

Момичета пускам тук линк към поканата от Антония Първанова
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=230727.0

Последна редакция: сб, 13 окт 2007, 09:20 от Lovi

# 265
  • Стара Загора
Честит рожден ден на всички празнуващи деца днес  Heart Eyes
Честит рожден ден на Пламена  Heart Eyes Hug /да ядосва малко повече майка си, че е много кротка Mr. Green/ и на всички, които съм пропуснала тези дни Heart Eyes

Честит рожден ден на Мишка  Heart Eyes Да е жива и здрава и скоро Яни да не е сам Mr. Green

Слави и баща му ги изтипосах и аз в един конкурс да видим достатъчно ли са хубави за да имат награда  Mr. Green http://www.mamaibebe.com/humana2.php?cp=7
Участвам и в още един конкурс на "Мама и дете" но за там незнам дали още са ни одобрили.

# 266
Честит рожден ден на Мишка  Hug

Честит рожден ден на днешните рожденници Hug

ето снимки от купона http://family.webshots.com/album/561028201rUBfoG

Херич а как се гласува там ?!? newsm78

Последна редакция: сб, 13 окт 2007, 09:55 от Леля Зеля

# 267
  • Стара Загора
Херич а как се гласува там ?!? newsm78
Ами на този конкурс специално не се гласува..избира жури от "Хумана" Crazy На другият ще се гласува...там ще ви кажа кога и как, който иска да гласува Mr. Green
Ммммм Пламена има много хубава торта...пращай веднага едно, две, три парчета Mr. Green А това уокъра на Чико ли е?

Последна редакция: сб, 13 окт 2007, 10:04 от Хера

# 268
Тортата на Пламена баща и я окачестви като шантава  Crazy торта пращам веднага  Mr. Green

Уокъра е на ей сега да видя Simba  вече два пъти паднахме качествено с него със захлупваме  Crazy седи, седи и се отпуска  Laughing

# 269
Добро утро Hug
ЧЕСТИТ РОЖДЕН НА Мише!Желая да си здрава и много обичана!
ЧЕСТИТ РОЖДЕН НА ВСИЧКИ РОЖДЕНЦИ И ДНЕС И ПРЕДНИТЕ ДНИ!ДА РАСТЪТ МНОГО ГОЛЕМИ И МНОГО БЕЛИЧКИ ДА ПРАВЯТ! Hug

Общи условия

Активация на акаунт