КАЛОЯНЧО ВЕЧЕ Е ЕДНО МАЛКО АНГЕЛЧЕ

• 16 609
  • 197
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Искрице,толкова много съжалявам за тази тежка загуба! CryТи и Калоян дадохте на нас и децата ни толкова много...само ако можеш да си представиш колко много.Краткия му живот остави след себе си неизличими следи и той ще живее винаги в нас и нашите деца!

# 166
Много,много съжалявам!
Моите най-големи съболезнования!

# 167
Поклон пред мъката ти iskrica_nadejda .
Думите никога не стигат. Дано искрицата ,която те крепеше отново да се появи и мъката да утеши.
 txtloves txtloves txtloves

# 168
  • София
Мила майчице, мила Искричке...Много, много съжалявам.

# 169
# 170
поклон пред силата ти, мила майчице

и все пак си мисля, че това ангелче имаше мисия, която изпълни
успя да направи всички ни по-добри

# 171
  • София
Момичета от форума, искаше ми се да пусна този постинг в седмичната ви тема, но ми беше притеснено да нахлувам по този начин и затова ще пиша тук. Честно казано, мен ме обезпокои последния постинг на Искрица, в който благодареше за цветята, и да ви кажа, много се натъжих, като си представих как синът й влиза в стаята и казва "мамо, моля те, погледни само за малко какъв хубав букет са донесли за Калоянчо!". Виждам, че не е влизала от 9.10 и си мисля дали няма да е добре някой, който се чувства по-близък до нея, да намине покрай тях, макар и за няколко минути. Разбирам, че може би това не е много уместно, че мъката й е огромна и сигурно има нужда да бъде сама, но понякога човек в такива моменти не съзнава, че има нужда от помощ. Притеснявам се, че все пак тя има две други деца, които също имат нужда от внимание, колкото и да са големи; нямам представа дали има близки около нея, които да й помагат и да са близо до семейството.

Вие я познавате по-добре от мен и сте по-добре информирани, така че предварително се извинявам, ако предложението ми е нетактично и неприемливо.

# 172
  • София и там където не се пуши
И ние някои на лични се питахме за това.

# 173
  • София
И ние някои на лични се питахме за това.
Не знам... аз лично се опитах да и звънна два пъти по тел,беше изключен.Не бих се осмелила да отида в тях. SadНе знам...според мен не е удачно.Наистина я чувствам много близка,макар че само веднъж сме се виждали...но не мисля,че е добра идея просто да отида.Смятам,че е по-добре да и напиша примерно едно ЛС,че винаги и по всяко време може да ми се обади,за да поговорим и ако тя самата има желание-да се видим.По всяко време.

# 174
Мила Даниела....моите съболзенования!!!  Flowers Rose Flowers Rose Flowers RoseПрекланям се пред теб като майка! Praynig Praynig Praynig
 Бъди силна и сега  продължавай напред и давай майчината си любов   за двете си деца! Господ се е  погрижил за Калоянчо! Praynig Praynig Praynig
Имах в семейството си такъв случай.Преди 15 години...вуйчо ми и вуйна ми им се роди много красив син Стойко. Като ангелче беше.Рус със сини очи.Никой в родовете ни не   е рус и със сини очи. Rolling Eyes  Те имаха вече дъщеря на 11 годинки. Всички и казваха на вуйна ми да го маха..че разликата между децата ще е голяма,..но тя въпреки това си искаше детето и го роди. Същите мъки и страдания...милото дете не можеше да говори...Почина на около 3 годинки.Беше тежък удар за тях....но сега дъщеря им е родила внук който е абсолютно копие на техния Стойко...какво нещо е живота.
Същия рус със сини очи....Дали това не  е преродения им син? Само Бог знае отговора...Но едно виждаме всички.Малкия е невероятно привързан към  баба си и дядо си!!!  Heart Eyes

Прегръщаме те миличка и всеотдайна майчице!!!  bouquet  bouquet  bouquet

# 175
  • София
sweetkids_mama, мисля, че предложението ти е много уместно. И аз си мисля, че трябва да я посетим. Не може ли да се организират Плевенските мами. Може би на Искрица й е много тъжно и не иска да вижда никой, но трябва да се бори заради момчетата си.
Просто се притеснявам за нея. Не може ли да се обадим на нормален телефон и да попитаме децата й как е.

# 176
  • София, "Младост 3"
sweetkids_mama, мисля, че предложението ти е много уместно. И аз си мисля, че трябва да я посетим. Не може ли да се организират Плевенските мами. Може би на Искрица й е много тъжно и не иска да вижда никой, но трябва да се бори заради момчетата си.
Просто се притеснявам за нея. Не може ли да се обадим на нормален телефон и да попитаме децата й как е.

и аз мисля че може би е добре да се чуе някой със сина й
уви нямам й телефона - загубила съм го.../патка заспала съм си/

# 177
Мила Искрице! Мила Даниела! Мила майчице!  Не се познаваме - отскоро съм във форума - но четох за милото ти детенце. Много, много съжалявам, искренно ти съчувствам и се надявам от все сърце малко по малко да се съвземеш, заради другите ти дечица, заради теб. Въпреки, че колкото повече време ще минава, толкова повече ще те боли - знам го.  Преди няма и година загубих най-близкия ми човек на когото винаги съм разчитала и който човек имаше толкова много сила и воля за живот- баща ми. Страшна болка... Въпреки, че не е същото, защото за дете боли безкрайно много - щях да загубя малкия си син малко преди това - искам да ти кажа, колкото и жестоко да звучи  - такъв е живота, толкова му е писано на детенцето да е тука на Земята. Той е изпълнил своята мисия - за своя кратък житейски път той е направил много повече от други хора живели повече от него.
Трябва ти голяма подкрепа, още по- голяма сила отпреди и много любов. Силно, силно те прегръщам и ще се моля за теб.

Последна редакция: ср, 17 окт 2007, 20:41 от ramzy

# 178
Имах в семейството си такъв случай.Преди 15 години...вуйчо ми и вуйна ми им се роди много красив син Стойко. Като ангелче беше.Рус със сини очи.Никой в родовете ни не   е рус и със сини очи. Rolling Eyes  Те имаха вече дъщеря на 11 годинки. Всички и казваха на вуйна ми да го маха..че разликата между децата ще е голяма,..но тя въпреки това си искаше детето и го роди. Същите мъки и страдания...милото дете не можеше да говори...Почина на около 3 годинки.Беше тежък удар за тях....но сега дъщеря им е родила внук който е абсолютно копие на техния Стойко...какво нещо е живота.
Същия рус със сини очи....Дали това не  е преродения им син? Само Бог знае отговора...Но едно виждаме всички.Малкия е невероятно привързан към  баба си и дядо си!!!  Heart Eyes

Прегръщаме те миличка и всеотдайна майчице!!!
  bouquet  bouquet  bouquet[/b]
тръпки ме побиха, като прочетох това..

Ти и Калоян дадохте на нас и децата ни толкова много...само ако можеш да си представиш колко много.Краткия му живот остави след себе си неизличими следи и той ще живее винаги в нас и нашите деца!

Той е изпълнил своята мисия - за своя кратък житейски път той е направил много повече от други хора живели повече от него.
Трябва ти голяма подкрепа, още по- голяма сила отпреди и много любов. Силно, силно те прегръщам и ще се моля за теб.

и аз мисля така Two Hearts Two Hearts
Влязох в този форум заради Калоянчо и се надявах да видя новинка за майка му. човек може да се загуби от мъка.. трябва да има някой до нея в такъм момент. за близките също е много мъчително Cry Cry Cry дано намине скоро Искрица и да знае, че на много хора са дали надежда с Калоянчо newsm76

# 179
Съболезнования и от мен Two Hearts Flowers Rose Flowers Rose
Помня когато се роди Калоянчо, помня когато беше зле и после-много добре....... ти си силна и прекрасна майчица, бъди силна и сега! Той сигурно ще е щастлив там, където е!  Praynig
Нека почива в мир малкото ангелче Cry

Общи условия

Активация на акаунт