Фъкане

• 118 928
  • 649
  •   1
Отговори
# 240
А програмата за гоблени има ли код? Защото не мога да разпечетвам от там?
И също как  се разпе4атва върху страмина? Или....?

# 241
не можеш да печаташ върху страмина. зависи коя програма ползваш, но всичките искат код

# 242
sneji20, можепш да си направиш PrintScreen - аз понякога така правя, когато нямам код

# 243
http://picasaweb.google.com/jumperche/AcIbvC03/photo#5145692077260638610
на мама новата възглавница. отдавна е готова, ама не намерих време да я снимам

# 244
Дъмпера твойта мама да не е на норма?  Thinking  Laughing

# 245
остави, че и купих един килим с 3 мечета, много сладурски. всъщност бяха 2, другия с мечо пух за мен. та моя го отворих, беше си щампа. нейния си отвори в бг и изненадаааааааааа, той със схема  Shocked та сега милата се бори  Crazy

# 246
Досега гледах красотите, които сте направили. Моите дребосъци много обичат възглавници.
Тази основа много ми прилича на мрежата, която се слага при поставяне на изолация  newsm78

# 247
 Joy моите много си играят с възглавниците  Peace редят ги като за изложба  Crazy

# 248
Дъмпер, а ти поръча ли си от грижовните мечета нещо? Нямам спомен да си се похвалила... Давай да видим, ако има развитие!

# 249
не сме поръчвали  Embarassed май се поотказахме, заради мита разни  Confused
но си взех от ибей един килим с мечо пух и над него се трудя. чакат ме и 2 възглавници с въпросния жълтурко за фъкане и 1 за бродиране, както и 1 възглавница с куче  Simple Smile

# 250
не сме поръчвали  Embarassed май се поотказахме, заради мита разни  Confused
но си взех от ибей един килим с мечо пух и над него се трудя. чакат ме и 2 възглавници с въпросния жълтурко за фъкане и 1 за бродиране, както и 1 възглавница с куче  Simple Smile

Kъде има там такива занимавки?  Flutter

# 251
# 252
Добре, де, ама как се бродира възглавница или по-скоро всичко ли ти изпращат: подложка някаква специална, конци, игла, схема (или е щамповано?)?

# 253
Дъмпер, благодаря за линка  Hug
Аз явно съм нещо смотана и не успях да намеря друго освен камъчета. И в преводачка го пусках, че не разбирам немски, ама ...  Embarassed

# 254
нещо като исновата за фъкане е, но по-дребни супки. съответно конците са по-дебели. щамповано е. фервако имат доста такива
http://cgi.ebay.de/VERVACO-Kreuzstich-Kissen-40x40-Mohnblumen-77 … dZ1QQcmdZViewItem
те и моите са на фервако де  Wink
силве, пусни в търсачката нещо от тези knüpfteppich, knüpfkissen, knüpfpackung  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт