Фъкане

• 118 951
  • 649
  •   1
Отговори
# 135
  • Cофия
Момичета имам един такъв комплект за фъкане, но никога няма да седна да го направя,някакви цветя са, ако иска някоя за 20-30лв го давам веднага, нов е ,разопакован, но не е започван даже Hug

# 136
Момичета имам един такъв комплект за фъкане, но никога няма да седна да го направя,някакви цветя са, ако иска някоя за 20-30лв го давам веднага, нов е ,разопакован, но не е започван даже Hug

Дай да го видим какво представлява!  Hug

# 137
  • Cофия

Дай да го видим какво представлява!  Hug

Излъгала съм ви без да искам момичета Blush Blush Blush,
някой го е започнал и е направил около 1/3 от картинката и все пак ако някои го иска
ето снимката от плика
стана размазана
и ето снимка на направеното вече

# 138
RS, по повод комплектчето, което продаваш, ОК. На мнение съм, че нещата не трябва да се иzхвърлят,. когато друг може да им се радва. В Германия е страшно популярно продаването и купуването на неща втора употреба. По тоzи ьповод исках да ти кажа как се определя цената. По принцип ако нещо е втора ръка   , беz zначка колко е ново , цената му пада с 50%. Ако има дефекти ( в твоя случай е zапочнато ) цената му пада на 1/3 и по ниско .  Подобно пано, като твоето, както писах мога да намеря ново zа 12 евро. Да вzемем че доставката zа БГ е доста , а и не всеки доставя ... да речем ще определим цената на 15 евро (или 30 лева) ... по моя преценка ти не би трябвало да го продаваш zа повече от 6 до 10 лева. Може би някой ще има интереса и радостат да го довърши, вместо да го иzхвърлиш.  Hug

# 139
  • Разпиляна във въображението
Много интересно хоби. Килимчето с кучето е страхотно.

# 140
  • Cофия
RS, по повод комплектчето, което продаваш, ОК. На мнение съм, че нещата не трябва да се иzхвърлят,. когато друг може да им се радва. В Германия е страшно популярно продаването и купуването на неща втора употреба. По тоzи ьповод исках да ти кажа как се определя цената. По принцип ако нещо е втора ръка   , беz zначка колко е ново , цената му пада с 50%. Ако има дефекти ( в твоя случай е zапочнато ) цената му пада на 1/3 и по ниско .  Подобно пано, като твоето, както писах мога да намеря ново zа 12 евро. Да вzемем че доставката zа БГ е доста , а и не всеки доставя ... да речем ще определим цената на 15 евро (или 30 лева) ... по моя преценка ти не би трябвало да го продаваш zа повече от 6 до 10 лева. Може би някой ще има интереса и радостат да го довърши, вместо да го иzхвърлиш.  Hug

о не не , не сме се разбрали явно, аз исках да го продам ако е нов, така започнат просто го подарявам, ако на някой му се занимава да  го довърши Hug моя грешка, че не съм го доизяснила, така че някой ако го иска да свирка

# 141
аз още си чакам възглавницата. като си я взема, ще ви я покажа.

# 142
Здравейте,

Днес обикалях из Русе за да видя дали ще намеря неща за фъкане. За съжаление НЯМА  Rolling Eyes

Дали някоя мама не работи близо до магазина или да и се налага да ходи там скоро че да и пратя пари за игла за фъкане и основа?  Praynig

# 143
  • в зоната на здрача
До кой магазин.. Thinking

# 144

Момичета някой може ли да ми каже от де да взема основа и кука за фъкане в София?

В магазина на DMC,на паркинга на "Пиротска"

Aми този, за който ти ми каза  Hug

# 145
аз днес бях до този магазин  Grinning взех си възглавницата най-после

там са доста скъпи разните неща за фъкане. тая възглавница мъжа ми я купи за 40 лева и май че е доста евтино, защото си харесах една сърничка, но тя е почти 80 лв. обаче във всеки комплект има игла и конци (и то нарязани!). така че мисля, че е по-добре направо да си купиш един комплект. ама не знам, ако си имаш конци... аз взех да се чудя за тия програми, дето си правим гоблените - дали по такава схема не може да стане и нещо за фъкане  newsm78

# 146
бистри ли сме го въпроса, може разбира се  Peace

# 147
  • в зоната на здрача

Момичета някой може ли да ми каже от де да взема основа и кука за фъкане в София?

В магазина на DMC,на паркинга на "Пиротска"

Aми този, за който ти ми каза  Hug
Ааа,да.
И какво искаш да сторя за теб ,мила.... Hug

# 148
Да я поизтупам малко.....  Laughing

# 149
ей, супер е

Общи условия

Активация на акаунт