Плевенска октомврийска

• 19 012
  • 285
  •   1
Отговори
# 165
  • Плевен
Божидар е голям чаровник. Ще го преплюя за бъдещата ми дъщеря. И със сватовете ще се разбираме ми се чини  Heart Eyes
Това е най-важното, пък и младите да се харесат също. Joy

# 166
а Пещерата май не работи - последните няколко пъти в Кайлъка като стигаме до там, гледам, че няма нищо и никой...ни детски кът, ни маси....знам ли обаче  newsm78

# 167
Опитах за първи път да се правя на "компютроспециалистка".
Я да покажа, докато не ме е хванал срама.
Пък после ако се размисля - ще го изтрия.
А може и нищо да не излезе, де. Я да пробвам.
Милена довечера ми обеща урок, така че може и да се науча.

http://mamaasia.multiply.com/video/item/1

# 168
И тук да ви споделя.

Имам си нова прическа...Нещо средно като дължина между това на Бекамката тук http://beckhamvictoria.com/beckhamvictoria_pictures.aspx?beckham … oria_pictures=133

и Рианата тук - http://www.starpulse.com/Music/Rihanna/gallery/PRN-007258/ /по-къс ми е бритона/
и тук http://www.starpulse.com/Music/Rihanna/gallery/Rihanna-tt02/  
и тук http://www.starpulse.com/Music/Rihanna/gallery/PRN-007253/  
Ето странично http://www.starpulse.com/Music/Rihanna/gallery/CJJ-000051/

Ама ще се видим по улиците де. Та на концерт да му се ходи на няко?

Неша е много печена, тя е и на майка ми позната, наскоро я видяхме и как намачка и нацелува Яна. Имат много готини кътчета вътре, фенка съм на готварските и кухненските... И яки рождени дни им правят.

# 169
пещерата не работи. Бяхме в Кайлъка онзи ден, пак гребах на езерото, много е яко, препоръчвам, добре се разкършваш.
В онова на Сторгозия може, но нали знаете - по два лева на дете на час...май е тъпо така, ограничаваме се само с час...ме някъде по центъра..  newsm78

# 170
някой от вас да е давал ACC kid, не мога да зарбера как да го направя, къде е този пръстен, на самото шише, или едно пластмасово жълто, което е горе до гърлото на шишето и е от пластмаса?

# 171
Божидар е голям чаровник. Ще го преплюя за бъдещата ми дъщеря. И със сватовете ще се разбираме ми се чини  Heart Eyes
Това е най-важното, пък и младите да се харесат също. Joy

Някой пък ще ги пита младите  Mr. Green

Не знаех, че "Пещерата" не работи. Друго място където те да играят, а ние да пием кафе е "Холивуд", но не на всички им е удобно. То не че Кайлъка е близо, де  Thinking Какво ще кажете за там?

Не съм давала АСС, не знам за какво говориш....

# 172
АЦЦ кид е не зНам какво, сигурно сироп, пише втечнява бронхиалния секрет, на прах е и трябва сам да го направиш като добавиш вода до някакъв си пръстен, з акойто се чудя кой ще да е, тък като самото шише има вдлъбнатина като пръстен, но на гърлото на шишето има и едно жълто пластмасово "пръстенче"

# 173
  • Плевен
аз май вече познавам Михаела и майка й, съвсем случайно онзи ден бяхме на един пясъчник, по-скоро около него....Радост си играеше с Димана на Гретхен и с Ясмин, по-скоро обикаляше около тях......и с Миши се заиграха с едни колички, които Радост беше отмъкнала от нейде.......

трябваше май и аз да запиша радка в Щастливо детство....

ох, като гледам колко получава една детегледачка, че аз по-добре да стана частна детегледачка, отколкото да се върна на работа с моите 190 чисто
Да, ние сме същите с Михаела  Hug и на мен ми се стори ,че си ти,но е много малка снимката и не бях сигурна.

# 174
  • Плевен
Ася, твойто дте не го свърта на едно място. Само при мен ли запецва клипчето на Ася?

# 175
  • Плевен
Фурор, точно това е мярката - пръстен като вдлъбнатина, до там трябва да налееш вода и да разклатиш хубаво. Първо се налива малко вода, раклащаш, после добавяш осталото количество до мярката и хубаво раклащаш. Най-добре се приготря с преварена вода. Така се приготвят някои АБ-ци. На листовките пише: разтворете в .....мл вода, но ако не разполагаш с мерителна чашка най-лесно се дозира с този пръстен по стената на шишето.

# 176
valja, мерси  Hug
аз съм мнооо сополива вече 3-ти ден и съм заразила и Радост, но тя милата, като не може да се секне, секретът отивал назад към гърлото и през ноща едва дишаше......аз спя в другата стая уж да не я заразя, но добре, че Драго е забелязал, че 'хърка"...а иначе аз въобще не съм видяла да има сополит, т.е. не й течеше нищо от носа предните дни..... Tired
Добре, че е от издръжливите организими, да чукна на дърво, от как е бебе....само веднъж ми е кашляла до сега и се разминахме с Мукосолван май беше.....досега,де...то и в момента се надявам да се спарви смао с капки и този сироп

# 177
Аз за сега съм най-доволна от Цитросепт и бг варианта му, по-евтиния - Биоцитрин.
За всичко го давам и всичко оправя. Струва си да ти погорчи малко, ама да си добре.

Аз съм навита за Холивуд, не пречи че ми е далече, само на Яна ще и е скучно може би, ако няма дететнце на нейната възраст или по-голямо, но то и там може да се намери някое. Тя от понеделник е на градина и ще мога само ако направим среща след 16:30.. иначе сутрините мога в събота-неделя...

Малее, сутрешния прием на градината е от 8 без 15 до 8...тези не са наред...аз мислех, че поне до 8 и полвина някъде се събират дечурлигата... От понеделник - под режим.

# 178
Atrakcia, много е порасъл Божидар и е много хубав, вече прилича на голямо момче!

Djina, страхотни снимки на страхотните ти рожби! Порастнаха и те!

А за Теди на мама Ася - нямам думи, откъде я взема тази енергия, та не спира и за секунда! Само че клипчето го изгледах с почти подпряна на рамото ми глава - и другите ли го виждат като мен обърнато странично?

Що се отнася до възнаграждението на гледачките в София, зависи от договарянето, но за целодневно гледане нашата бавачка вземаше по 1.80 лв. на час/ това  не е много в сравнение с това, което други майки плащат/, макар че за месеца наистина се получава внушителна цифра. Но пък случихме с отговорна жена, към която Ема много се привърза и съответно бавачката й към нея, изключително отговорна, научи я на много неща и Ема много мило й казва и на нея баба.

Последна редакция: сб, 06 окт 2007, 16:49 от arita

# 179
  • Плевен
Малее, сутрешния прием на градината е от 8 без 15 до 8...тези не са наред...аз мислех, че поне до 8 и полвина някъде се събират дечурлигата... От понеделник - под режим.
Как така от 8 без 15? Градините отварят в 7часа. До 8 часа децата трябва да се съберат, защото започват гимнастика и други занимания, които да ги успокоят и в 8.30 е закуската. не вярвам някой да ти върне Яна, ако я заведеш в 8.15, но се разсейват останалите деца в стаята. В нашата градина до 8.20 се нижат родители и деца, че и до по-късно.

Общи условия

Активация на акаунт