Плевенска октомврийска

• 19 014
  • 285
  •   1
Отговори
# 135
Чочолина,и аз съм същия абориген Simple Smile Добре че беше sisi да помогне Simple Smile
Количките са ни подарък,да. Много им се радваха,сега по-малко,но като излезем с тях в градската предизвикваме фурор Simple Smile На децата винаги им харесва чуждата играчка,дори вкъщи да си имат същата. И ние сме така.

# 136
Валя, мерси много!

# 137
  • Плевен
Чочолина, дай да видим сайта.

# 138
А къде се намира тази ясла"Щастливо детство"? На нас ни е още рано за ясла,но аз все пак се оглеждам.И как се познавате като се видите из града.Тук във форума има само снимки на дечицата,а пък и по снимка трудно се познава човек

# 139
А къде се намира тази ясла"Щастливо детство"? На нас ни е още рано за ясла,но аз все пак се оглеждам.И как се познавате като се видите из града.Тук във форума има само снимки на дечицата,а пък и по снимка трудно се познава човек

Яслата е по улицата от кино "Освобождение" къв Билла.Ама и аз как го обясних ...
Преди нея едно време беше пицария "Капри", а сега е ресторант "Българка". Веднага след ресторнта, на ъгъла е двора на яслата.
Който може да си направи страница го виждаме как изглежда, пък който не може като мен - чака да срещне някоя позната от снимките мама и да и се обади   Confused .

# 140
 Mr. Green Сетих се къде е яслата.Малко ми е далече от "Сторгозия",но предпочитам да стана сутрин малко по-рано и да заведа детето си в ясла,в която ще се отнасят човешки с него,отколкото да гледам да ми е удобно и близо,а малката да изпада в нервна криза,когато трябва да ходи на "училище".Аз всеки път като изляза из града се оглеждам дали няма да видя познато лице от форума,но  съм много лош физиономист  Embarassed

# 141
  • Плевен
Здравейте на всички Simple Smile
Михаела е родена на 22.11.2006 г. ето и малко нейни снимки http://www.snimka.bg/album.php?album_id=152942
Гретхен,честито момченце  bouquet  Ти как се чувстваш? Чакам снимките с нетърпение Simple Smile

# 142
Здравейте!
От сутринта сте се разписали доста!Аз аха да пиша и Криси иска да си говорим Crazy
Atrakcia, ама много готин тоя Бужи!Пу-пу!
Djina, страхотни сте!
Като чета за тея ясли и ме хваща страх, а трябва да се замисля сериозно Rolling Eyes, защото скоро ще трябва да се връщам на работа, а тка не ми се иска....Не искам и час да пропусна от времето, което мога да прекарам с Крисунка. Аз сега се побърквам като трябва да я оставя за час-два, а предтсавям си в каква депересия ще изпадна като тръгне на ясла.....
Multiply. Тук може човек да си хареса някоя темичка http://customizedthemes.multiply.com/photos Общо взето почти при всички е обяснено как става. При избраната тема има някоя друга темичка, която служи за основа, тя се избира като се кликне върху Customize My Site, най-отгоре се появява една лента на която има активно поле Choose a Theme. След като се избере основата, от харесаната тема се копира един код, т.нар. CSS code. после отново се избира Customize My Site и второто поле е Custom CSS, като се отвори се се поставя копирания код и в общи линии се готово. Май малко неразбрано го обясних, но като се повтори упражнението няколко пъти се научава.  Laughing
4o4olina, няма проблеми, дано наистина другата седмица също е хубаво времето! Peace

# 143
Мамчета,по колко пари искат детегледачките в Плевен?На мен януари ми свършва голямото майчинство,което е 90% от заплатата и мисля да се връщам на работа.Ще кандидатствам по програмата "В помощ на майчинството" за детегледачка от бюрото по труда,но се притеснявам,че ще е непознат човек.Някой от Вас възползвал ли се е от тази програма?

# 144
Като разхождам Божидар, виждам една жена, която гледа момиченце.Плащат й по 1,70 на час

# 145
  • Плевен
Аз също съм се замислила за детегледачка,но си мисля ,че ще е трудно намирането на жена.Не знам как ще оставя детето на непознат човек.
di_p,а не може ли да намериш жена, тя после да се регистрира по тази програма и от там да я наемеш.Мисля,че задължително трябва да е мед.сестра или педагог.Така ли е?

# 146
  • Плевен
Мисля,че задължително трябва да е мед.сестра или педагог.Така ли е?
Защо трябва да е мед. сестра или педагог? Ти такава ли си като сама си гледаш детето? Важното е човекът да е свестен и да можеш да разчиташ на него. С непознати е трудно, май става с препоръка от близки.

# 147
  • Плевен
Мисля,че задължително трябва да е мед.сестра или педагог.Така ли е?
Защо трябва да е мед. сестра или педагог? Ти такава ли си като сама си гледаш детето? Важното е човекът да е свестен и да можеш да разчиташ на него. С непознати е трудно, май става с препоръка от близки.
С такова впечатление съм останала за тази програма и за това попитах. Не мога да знам всяка програма каква е,нали? Сега специално потърсих и пише,че може да е всеки,но се изисква бележка от психодиспансер. Ако някой се интересува ето http://www.az.government.bg/Projects/Prog/Maiki/Frame_maiki.htm  Peace

# 148
Ето малко повече за тази програма http://www.az.government.bg/Projects/Prog/Maiki/Frame_maiki.htm
Много не обичам да правя сравнения, но в Германия има нещо подобно, казва се Tagesmutter, това обикновено е жена, която е пенсионерка или безработна, минава на задължително обучение и след това бива наета като детегледачка от бюрото по труда, ако майката не може да заплаща сама или няма място е яслите. Чувала съм, че може до 2-3 деца да се гледат от една жена......чудя се обаче дали в България това може да просъществува. В описанието на програмата има едно условие, че АКО има средства, тогава се отпускат.....а много често тези средства ги няма.....

# 149
nadi_mishi ме е изпреварила  Blush

Общи условия

Активация на акаунт