СНБМ - инициативи - 13 част

• 13 414
  • 301
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Още не съм сигурна, дали ще мога да дойда в четвъртък. Ще разбера горе-долу в последния момент.

# 211
мацки, номерът на дон домат в нета вече е несъществуващ. някой знае ли там телефона.

# 212
Раде и мен ме е яд за шествието и концерта след него, от седем е. И се чудя кое и как и кога да уважа.  newsm78

# 213
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
Раде и мен ме е яд за шествието и концерта след него, от седем е. И се чудя кое и как и кога да уважа.  newsm78

Ами аз съм го замислила така: от 17:30 на шествието, от 19 до 20 - 20-15 концерт и после среща на СНБМ (всичко това ако Георги е здрав или има кой да го гледа, ако не пропускам всички събития)

# 214
  • София
   Аз също ще дойда, но ако искате да сменим деня?

# 215

Аз също ще дойда, но ако искате да сменим деня?

Не разбрах?

# 216
Мерси, Мими, пази ги засега, докато не решим какво правим  с публикациите  bouquet

# 217
mishlentze,
аз също имах(надявам се в минало време) алергични проблеми с малката.Водя я на хомеопат и мисля , че вече е доста по-добре. Ако не си се ориентирала, мога да ти дам координати, но имай предвид ,че ще трябва да забравиш за каквито и да е други лекарства Sad колкото и да е тежко и гадно, и обриващо и т.н.
Моят хомеопат е в кв.Гоце Делчев- не знам колко би ти било удобно, но казват че е една от най-добрите:)

Извинете за отклонението!
Що се отнася до срещата в четвъртък, бих могла да опитам да дойда, но ще знам и аз в последния момент.Така че , може да ви изненадам направо на място.

Като чета публикации на Ина много се радвам- Ине, вземи и помисли!  Можеш да бъдеш от голяма полза за дечицата, а и си личи че ти е в сърцето сдружението Simple Smile

# 218
Момичета,
аз все още незнам как да вляза в сайта ни, в частта Вход за членове. Някой може ли да ме светне как ми е паролата и user name?
Благодаря ви Simple Smile

# 219
  • София
     Имах в предвид деня защото две мами бяха споделили че им е малко неудобно, за мен няма проблем който и да  е ден от седмицата.

# 220
Миличка, не съм разбрала, че на някой му е неудобно  Embarassed Наистина!

# 221
Аз и Радето сме двете мами и нали сме малко екоактивистки, та срещата ни съвпада с един концерт на Остава и други групи, които ще пеят в защита на Рила и Иракли. Тоест ще дойдем на срещата към осем да речем или по-късно. Концерта е на Батенберг.

# 222
ахааааа, ясно. аз като съм прочела, че ще дойдете след концерта и ......

хайде до четвъртък и да се облечете добреееее

# 223
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
ахааааа, ясно. аз като съм прочела, че ще дойдете след концерта и ......

хайде до четвъртък и да се облечете добреееее

Немаш грижи - в синьо ще сме  Mr. Green

(сори за спама, но не се сдържах)

# 224
Момичета, съжалявам, но току що ми казаха че родителската среща на яслата е в четвъртък, така че няма да мога да дойда.
Понеже и Радето и Деси са затруднени, ако решите да го преместите в петък няма да ви се разсърдя  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт