Чакаме си с нетърпение ЯНУАРСКИТЕ творения!

• 12 185
  • 287
  •   1
Отговори
# 210
Браво за срещата!
Много хубави снимки!  bouquet

# 211
  • Карлово
Ау, варненките ще излезнат много сериозни! Голяма и красива групичка сте Heart Eyes
Момичета, една мама от другата ми отчетна/на каката/ си има съвсем наскоро второ бебче. Днес ни разказа за раждането си във вода. С нейно разрешение публикувам линка към разказа й, мен страшно ме развълнува, надявам се и на вас ви хареса Grinning
Раждане във вода

# 212
Лелеееееееее, какви хубави морски мами си имаме! Момичета, много сте сладки! Спокойна бременност докрая ви пожелавам Heart Eyes .

# 213
Ау, варненките ще излезнат много сериозни! Голяма и красива групичка сте Heart Eyes
Момичета, една мама от другата ми отчетна/на каката/ си има съвсем наскоро второ бебче. Днес ни разказа за раждането си във вода. С нейно разрешение публикувам линка към разказа й, мен страшно ме развълнува, надявам се и на вас ви хареса Grinning
Раждане във вода
Микки, това което прочетох беше невероятно, толкова хубаво разказано, че за миг ми се стори че и аз съм там. Удивително е колко успокояващо действа. Ще си запазя в компютъра тази "изповед" и когато ми докривее за нещо или пък се изплаша- ще я погледна!

# 214
  • Карлово
Аничка, радвам се, че и на теб ти е въздействало! Аз дори мъничко съжалявам, че не мога да се възползвам от тази услуга, все пак сме си доста далечко от София, а толкова примамливо звучи

# 215
Добро утро, мами! Днес е мой ред да почерпя. Моето момче става на 7 годинки!!!

# 216
  • София
Честит ти рожденник! Simple Smile Да ви е жив и здрав, мн щастлив и да си го слушкате! Simple Smile

Раждането във вода за мен е мн интересна тема и доста често съм се замисляла за него! Предполагам рядко се прави, з-то е мн ново нещо за Бг! След 10-ина година жените сигурно масово така ще раждат! Доколкото знам е по-добре и за бебето и за майката!
Мамите, които сте ходили на товрорени врати в Тина Киркова, говориха ли ви за този вид раждане?  Мисля само там се прави засега?

# 217
  • В полите на Пирин планина
Здравейте момичета!

Виждам, че говорите за раждането и то във вода. Аз не бих могла да се възползвам - първо съм далече, второ - ще съм секцио Wink Но тук във форума има поне още две истории за раждане във вода - сещам се едното е на Емем и то вагинално раждане, след секцио, при същата докторка - Григорова в Света София, а другата мама , за която се сещам е Maktub - и тя има завлядаващ разказ за раждане във вода.

# 218
Здравейте от мен!
Шушони честит ти рожденик, много да е здрав и да расте щастлив, да е отличник и много да ти помага!
Аз снощи бях на консултация, кантара показа, че съм качила 5 кг., но това не ми попречи да си хапна после като излязох от кабинета FlutterКакво да направя, аз не съм и очаквала друго...
Интересно, че шкембето не ми е порастнало с нито сантиметър, значи тези килца са ми на дупето...
Бебето вчера беше 134 удара в минута, нещо се беше успало явно.
Кръвното ми е 110/60, и това е! Взеха ми и кръв и урина, резултатите ще съобщя на 1 ноември.
Шушониразбрах, че 3Д има в Авис Медика, но мненията за цената са противоречиви.
Сестра ми казва, че е около 10лв. за 5 мин., а баща ми 25лв.
Ще взема да се обадя да питам. Ти кога мислиш, че ще може да идем?
И да викажа, питах за противигрипната ваксина, докторката ми каза, да не си и помислям. Каза,че е абсолютно забранено, само бабешки методи. Тъй че, момичета, внимавайте много, пазете се и не се предоверявайте, какви са тези антибиотици, та аз преди ги избягвах, та камо ли сега в това положение...

Последна редакция: пт, 05 окт 2007, 09:40 от Ewito

# 219
  • София
Шушони, честит да ти е рождиника! Здрав и умерено послушен!
Много хубаво звучеше разказа за раждането във вана. Дано всички имаме леко и безпроблемно раждане  Praynig

Аз пазарувам вече някои неща за бебо. Но още не съм си избрала скрин за дрешките. Иначе повечето нещица имам запазени от щерката.
Умувам дали да купувам 2-ро бебешко креватче /вижда ми се безмислено/, но не съм сигурна дали Ева няма да падне през ноща от еденично обикновено легло, ако я преместя в такова.  newsm78

# 220
  • до една звездичка
Добро утро, мами!
Бързам да споделя с вас и същевременно да питам: вие по еднакъв начин ли усещате бебоците да ритат всеки ден?
Има ли дни, например, в които почти, или въобще не ги усещате и мислите ли, че това е нормално? Много, много съм притеснена от вчера Sad

lady ivy, благодарности за линка - страшно е полезен!!!  bouquet

# 221
Добро утро момичета Simple Smile

Май е време за последната ФМ  newsm78 вие ще правите ли ? А записали ли сте се вече? Мислех си и за 3Д...какви са предимствата от прегледа пред една обстойна ФМ от добър специалист? Освен удоволствието да си го видиш бебчо като на живо? Кой във Варна прави 3Д?
[/color][/b]

# 222
Отдавна се каня да ви питам, гледам и тук постоянно реклами на магазин Да Нет, дали има смисъл от подържащите колани за бременни, някой ползвал ли е и помагат ли, защото моят корем е ниско и ме е страх да не ми останат увиснали кожи после като родя.

# 223
Добро утро и от мен, все забравям да попитам софийските мами някоя от тях дали ходи на консултации при др. Ненов от шейново?

# 224
  • на плажа
Да е жив и здрав рожденника на Шушони и много да я слушка[/color]  bigdance2

Разказът е много затрогващ. Надявам се и ние да успеем да родим толкова лесно и с такива положителни емоции.

Общи условия

Активация на акаунт