Чакаме си с нетърпение ЯНУАРСКИТЕ творения!

• 11 920
  • 287
  •   1
Отговори
# 270
Момичета, да ви питам какво правите като имате киселини  Sad Сода с малко вода дали ще свърши работа?

Аз чопля семки, сигурно звучи абсурдно, но установих, че това ми успокоява стомаха.

# 271
десито- помага шоколад, а на последък съм много доволна от ментови дъвки и бонбони, на момента тушират киселините:)

# 272
с  киселините се мъчих доста време, а содата не ми помагаше, когато положението беше критично се стигаше до повръщане по 5-6 пъти на ден и да ти кажа малко питка с мед или филийка сухар - нещо тестено ме спасяваше, но всеки организъм е различен а и внушението си казва своето, толкова много исках да ми минат гадните киселини, че съм плакала и си виках "с тази питка вече ще ги уморя" и се получаваше понякога. Бях доста зле но сега /да чукна на дърво/ нямам !
успех!

# 273
  • Карлово
Честит рожденик на Шушони! Heart Eyes
Честито и на теб, Кафява мечке!  bouquet
Само красота и доброта да ви заобикалят!

За дрехите-не мисля да купувам от тези колани за след раждане, първия път и коремните преси свършиха добра работа. Колкото до кърменето-безшевни сутиени, все още имам доста цветове, бях ги намерила в един магазин за лев преди време и накупих доста. Блузи с малко по-сободни деколтета също си имам от Мартина. Ама мен не ме гледайте, аз нали до преди пет дни бях кърмачка. Сега също ползвам безшевни бикини за порасналото ми коремче.

# 274
  • София
Честито на днешните рожденици! Hug   bouquet  Hug

Видях, че сте говорили за микробиология, на мен днес ми излезе Б-хемолитичен стрептокок Rolling Eyes
Сега АБ Sad

Това не е добре!! Мисля, че трябва да изследваш и малкия. Къде ти го изолираха??? Алекс миналата година след много боледувания и безкрайни зелени сополи изолирахме същите гадини. Тогава ни накараха и всички в къщи да се изследваме, че се предавало лесно.

# 275
  • Карлово
Ей сега си прелиствам сп. Журнал за жената и какво да видя. В едно каренце новите парички за майчинство и др.п. Та там пише, че за второ дете еднократната помощ става от 200 на 600лв, за първо-на 250лв. За всяко следващо-забравих. Това прието ли е вече или е все още проект. От статията звучи сякаш е факт. Някой по-наясно има ли?

# 276
Ако знаете вчера какво стана - цял ден ме натискаше бебето надолу, ама ужас - през 1 мин в тоалетната. И сутринта като станах какво да видя - корема ми се смъкнал надолу и направо си е променил формата. Направо незнам, сигурно бебето се е обърнало, нямам друго обяснение .... Вие  какво ще кажете по въпроса?

# 277
  • Варна
Добро утро!

Ей сега си прелиствам сп. Журнал за жената и какво да видя. В едно каренце новите парички за майчинство и др.п. Та там пише, че за второ дете еднократната помощ става от 200 на 600лв, за първо-на 250лв. За всяко следващо-забравих. Това прието ли е вече или е все още проект. От статията звучи сякаш е факт. Някой по-наясно има ли?
Микки, още не е прието, но по всяка вероятност ще го приемат, както и увеличаването на детските на 30 лева. Но ще влезе в сила от Нова Година, тъй че всички дружно стискаме кълки дотогава Grinning

# 278
  • Карлово
Тъй, аз разбрах, че ще е от 1 януари, дано наистина го приемат Praynig

# 279
  • Въпрос на гледна точка...
Момичета, три дни бях с отвратителна хрема, но мина. Сега кашлям като за световно и се чудя какво да пия Close
Вие как овладявате положението за да не вредите на бебо в този случай?

# 280
увеличаването на детските на 30 лева. Но ще влезе в сила от Нова Година, тъй че всички дружно стискаме кълки дотогава Grinning

А вярно ли, че зависи от дохода , за да получаваш детски ?!
т.е. ако се пада по една мин. заплата на глава от семейство - няма детски ?!  newsm78

А относно киселините - чувам, че много помага Газирана Вода - Михалково .
но аз все още нямам и не мога да кажа .

Само да ви се оплача - адски много ми се пие уиски с кола и една цигара ...
Малее е... като си представя какъв кеф ще е ....
айде спирам да мечтая ...

# 281
Добро утро мили мами  Hug
Много ви благодаря за съветите!!! Снощи уморих киселините със силно препечена филийка за вечеря (е, бяха 2  Blush) и една ментова дъвка - незнам кое от двете свърши работа, но мина  Peace
Хремата също ми мина, но слезе надолу и снощи спах с мед и синап на гърдите, та омазах всичко  Joy Но тази сутрин не ме болят гърдите, а вече кашлям сериозно, но поне кащлицата е мокра! Не мога да повярвам как за три дни се разви толкова... Иначе докато стигна до кашлицата болките в гърдите ме мъчат по 1-2 седмици! Направих си чай/сироп от дюля, ябълка, орехи, лукче и няколко вида билки, набрани от планината (но аз само мащерка запомних). Пия го с мед и се чувствам по-добре!!!

А относно помощите за раждане и аз знам, че от януари го приемат.

Но стига съм говорила, дано и на вас помогне някои от тези бабини лекове! А още по-добре БЪДЕТЕ ЗДРАВИ и не се давайте на болести!!!

# 282
  • Варна
Здравейте,
За детските наистина зависи от дохода, а еднократната помощ е залегнала в новия проектозакон, който уж ще гласуват до края на годината. В него има още увеличение на майчинските (тези след 9-тте месеца) да стане от 180 на 220, както и платеното майчинство да е3 г.(но затова не съм сигурна защото ми го каза свеки)
На мен също ми правиха цитонамазка и микробиология в 4-ти месец, аз тогава се регистрирах.
За бельото и на мен нещо прашките не са ми особено удобни напоследък, май ще купувам ново. Иначе помня от дъщеря ми, че сутиените за кърмене са много удобно нещо пък и то по 24 часа съм със сутиен щото все тече там по нещо:( Помня че купувах подплънки на Чико бяха на най-добра цена, спрямо качество. Пък една приятелка сега ми каза че си режела превръзка и те абсорбирали най-добре, ще пробвам.

Мен напоследък много ми се пишка, сега преди малко си направих експеримент в тоалетната ами то аз не спирам да пишкам през 20-30 секунди по малко, имам чувство че така мога цял ден #Crazy

Много сладка среща сте си организирали, надявам се да успея другия път Sad

Киселините аз лично го моря със сода за хляб, и сега и предния път имах и така се оправях. Знам че не е полезно да се пие дълго, ама то няма да е вечно!

хайде лек и слънчев ден!

# 283
  • Карлово
Мда, Усмивка, детските са според дохода, моите деца трябва да са поне 5, че да се класирам Mr. Green Щото учителите сме с големи заплати Mr. Green Досега беше 200 лв на човек от семейството, май newsm78 При това брутен доход, не нетен, нали се сещаш. Но еднократната помощ е за всички. Илияна, и аз чух нещо такова за три години платено, това си е направо върха, ако го приемат Party
Аз пък покрай хремата страшно много кихам и вече три пъти се изпускам, ама направо си се напиках при кихането Embarassed

# 284
Опааа добър ден от мен  Simple Smile Мен пък ме чака голяяямо чистене ..че и ремонт започваме ..а аз взех да се изморявам от малко..и започах пак но шпа да пия от време на време получавам болки.Все ми казват да си почивам повече, ама на корава глава трябва по-често да се завъртам покрай компютъра да си поотпочивам малко Wink

Общи условия

Активация на акаунт