Отговори
# 30
Джиндър, много Heart Eyes за Криската. Браво на него Hug
Браво на всички ясленчета, големи геройчета са!

Фил, как е Преско? Сега до обяд ли е или спинка там?

Лелеее като ви слушам за бибероните, на мен ми е толкова непознато това ... едно време си виках това дете защо не иска да се научи да си цоцка биберон и да спинка, а сега си викам, добре че не се научи Simple Smile

# 31
Нуни , честит рожден ден. Бъде обичана и много щастлива   bouquet

Върнахме се от алерголога , категоричен беше , че пъпките са от котешка бълха, както всъщност и свекърва ми в началото мислеше, щото там в двора се мотаели две котета и Ема цял ден ги мъкнела  ooooh!. Но пък сега друго ме наплаши, като ми наговори как била с атопичен дерматит, как да сме забравели за ясли и детски градини, щото щяла да е непрекъснато болна, да сме си я гледали вкъщи до 6 години  #Crazy. Сега чета и не виждам да имаме нещо общо с това. По-нататък ще я заведа и на дерматолог да видим какво ще каже той. Излезеш от един филм, та в друг  Twisted Evil.

Данче, браво за бибата, при нас няма пропуск, какво ще правим не знам.

# 32
Уф, ТинаHug! На моите деца, без да имат АД, педиатърът им също е на мнение, че ако имало възможност, най-добре било - направо на у-ще. #Crazy

Данче, Стасик определено е нашият първенец! Браво на кротушко! Peace А майка му не е "смотла", нееее! Naughty

Поздравления и за успешния старт на Соня и на Дими! Heart Eyes

# 33
  • София
ЧРД, Нунич! Да си мнооого обичана жена и майка!

Браво на Стаско!  Peace Голямо момче е вече той! Дано всички останали ясленчета да свикнат така бързо!  Hug

Тинче,  Hug

# 34
Mayflower,пъпките които описваше и на Асен му се появяват от бълхи.Аз го отдавам на кожата,защото на Криската като го ухапе само една точка пък на Аси големи червени на много места после имат като връхче торбичка с течност сякаш,белят се после,и дълго не се махат той даже и по стъпалата е имал и на дланите.Нашата док от начало ми казваше че това е хранителна алергия,ама не е от бълхи те е.

# 35
  • Русе
Стаско просто го обявявам за "Адаптер" (или "Адаптьор") номер 1! Wink  bouquet Hug
Данче, ти вместо да го мислиш как се "мъчи", вземи се зарадвай, че е супер приспособимо дете!

Красе, каквото и да решиш, ще те подкрепим. Peace Никой няма да те съди! Naughty
Сигурна съм, че няма да съжаляваш ако си имате 2-ро, но наистина си е гърч (особено с палав батко) Tired. Аз все пак имам сериозна подкрепа от бабите, а ти явно не можеш да разчиташ на помощ. Confused И по всичко ти личи, че имаш нужда от малко "въздух". Wink

Оф, Ема и Теди добре са се докарали! Rolling Eyes
Откъде го измислиха този АД сега? Как пък никой не го е видял досега? Shocked
роди, дръж се - неизбежни са тез болести! Tired

енви, вашето джипи голям откачалка - чува ли се какви ги говори? Shocked Яслата може да се пропусне, ама ДГ би било огромен пропуск за социализацията и развитието на детето! Naughty Колкото такива деца познавам (неминали през ДГ) ги намирам за меко казано "старнни птици", които трудно си намират място сред другите и все са "неразбрани". Crazy

# 36
Ха-ха, "откачалка", ако знаеш, как му приляга!  hahaha Абе, на моменти ми иде, да го сменя, но много го уважавам за начина, по който реагира при болестни състояния!
Относно ДГ и децата - напълно подкрепям! Peace

Някой ползва ли кана Брита за децата? Сдобихме се с такава, но пък твърде смело ми се вижда направо чешмяна вода, да й давам на Велинката!?
Thinking

# 37
  • София
Данче, браво на вас! Герой е Шефчо - нали трябва да се държи подобаващо Wink! Много се радвам - аз моя синковец не го виждам, ама знае ли човек! Виж как стават нещата, но до пролетта си е в къщи. Много е добре да имаш адаптивно дете - Лора ми е така и съм спокойна, че навсякъде ще намери среда!
Енви, ние имаме, ама отдавна не съм я пробвала! Наистина водата е добра, но трябва да се сменя филтъра навреме иначе на нищо не заприличва водата.

# 38
  • Русе
енви, имам такава кана и я ползвах за Преслав като беше бебе, ама после ме измързя да сменям филтри и съм я захвърлила. Rolling Eyes Защо те притеснява да даваш чешмяна вода? Не е ли хубава при вас?
Аз давам чешмяна на Диди, ама нашата е хубава уж, само дето е малко по-твърда.  Thinking

# 39
Данче, айде да качиш и твоите снимки от срещата  Wink

# 40
Енви,Христо пие вода от такава кана вече година(е ,напоследък пие и дирекшън от чешмата)

Ох,и нашият нос си протича......Ужас са тези болести!На всички болнички по едно голямо гуш Hug.

Данче-Браво на Стаси Laughing

Ох,Тина,дано скоро ви минат пъпките и се надявам да не е алергия,че е доста неприятно,мисля!

Джинджър-Браво на момчето Mr. Green

Краси,въпреки пожеланието си се надявам да стане това,което ти реално искаш Simple Smile
Нуничка,Да си жива,здрава и винаги обичана .
Весел празник

# 41
  • София
Да ви докладвам - моя човек е качил 2 кг за три месеца! ShockedНаправо изумях, то ми се виждаше по-едричък, но го отдавах на дрехите, че са по-дебели и обемни. На ръст е качил 2 см. и сега е 14 200 и 89 см. Възможно е да 90 см, но той така ревеше, че набързо го премерихме. Явно помни предния път с дърпането на пишката, защото ревна в момента, в който видя докторката.

# 42
  • София
Eй момичета много сте мили  Hug Обачееее.... Стаско верно много е ранен по лицето, но нещо ми се вижда, че има сенки около очите. Това много ме притеснява! Преди 2 часа мерих Т, защото беше доста топъл откакто го взех и - 38 Т. Нищо не дадох, след 30 мин - 37,1. Така го сложих да спи, да обаче влизам след час, а той щом ме чу и ревна кански, пак беше топъл та му дадох Нурофен, хем да свали ако има Т, хем да му успокои душицата. Тези 2 дни въобще не се наспива - сутрин става мн рано за него, на обяд спи малко, сега и тези сенки... незнам. Притеснено ми е  Confused

# 43
  • Варна
Данче, Стаско за един ден в яслата ли се разболя? Или аз изпускам?
Дано е само умора или зъбки.
Другите болнички оправиха ли се? Айде по-бързо

# 44
  • София
Краси - 2 дни  Sad

Незнам дали да го водя утре... много неспокойно спи, даже не си затваря очите, а блуждаят Sad Дайте съвет!  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт