Множествена склероза

• 158 249
  • 645
  •   1
Отговори
# 630
  • Linz
Благодаря ви Hug Тази тема много ми помогна да се съвзема след като ми поставиха тази толкова неприятна диагноза.
Момичета, никога не губете оптимизма си Heart Eyes

# 631
Нещо повече за симптомите... Днес ме сюрпризираха със съмнение за тази болест.

Посети http://www.msobshtestvo.org Това е сайт на Фондация МС Общество България. Страницата има страшно много полезна информация за болните и техните близки! Там има и форум на болните и много полезни съвети.

Успех!

# 632
  • Пловдив
Здравейте може ли да ми дадете координати на тази така наречена болница "4 километър" не съм от София и не мога да се ориентирам в названията и съответно да ми препоръчате добър невролог там.Благодаря ви.

# 633
  • Linz
Болницата е Св. Наум (по Цариградско шосе, на 4-ия км. от Орлов мост в посока автомагистрала "Тракия"). Телефони нямам, но можеш да вземеш като се обадиш на "Справки". Там всички невролози са добри- никой не е попаднал случайно.

# 634
Здравейте може ли да ми дадете координати на тази така наречена болница "4 километър" не съм от София и не мога да се ориентирам в названията и съответно да ми препоръчате добър невролог там.Благодаря ви.

За невролог не знам, ето ти сайтът на болницата, там има много информация, дано ти свърши работа  Hug

Рени, надявам се, че си все така добре и без ядове  Heart Eyes

# 635
  • Linz
Рени, надявам се, че си все така добре и без ядове  Heart Eyes
Благодаря ти Hug Ядове, свързани с поставената диагноза за щастие нямам никакви.

# 636
Ядове, свързани с поставената диагноза за щастие нямам никакви.

Радвам се. Имам предвид да нямаш и оплаквания и все пак диагнозата да се окаже фалшива  Heart Eyes

# 637
  • Linz
Да, смятам, че е фалшива диагнозата (поне на този етап). Доколкото разбрах, с възрастта (и остаряването на организма) постепенно се появяват такива лезии- кога по-рано, кога по-късно, в зависимост от генетичната предразположеност, здравословното състояние като цяло, начина на живот и пр., с различни размери и темп на нарастване при всеки човек. За поставянето на диагноза трябва да се вземат много неща предвид, не само една снимка.

# 638
Да, смятам, че е фалшива диагнозата (поне на този етап). Доколкото разбрах, с възрастта (и остаряването на организма) постепенно се появяват такива лезии- кога по-рано, кога по-късно, в зависимост от генетичната предразположеност, здравословното състояние като цяло, начина на живот и пр., с различни размери и темп на нарастване при всеки човек. За поставянето на диагноза трябва да се вземат много неща предвид, не само една снимка.
Рени, така е  Hug

# 639
Здравей Рени, аз съм с диагноза МС поставена след ЯМР. Искам да знаеш, че има надежда. Бях в клиниката на д-р Емилова и се подложих на гладолечение за 14 дни. Отидох, не грешно се изразих - заведоха ме придържайки ме защото не можех да се движа самостоятелно.Цялото ми тяло беше сковано.Трудно бих могла да ти опиша какво преживях по време на пристъпа,който ме провокира да направя ЯМР. След като спрях да приемам храна, на третия ден можех да се движа сама. На четвъртия ходих на басеин и играех водни танци.Желанието ми за пълноценен живот беше огромно.Казах си "тази диагноза не е за мен" нямам право да съм болна.Нямам родители - починаха. Имам дъщеря на 16 г. за която само аз се грижа. Баща и е абдикирал от всякакви грижи и отговорности към детето си,какво да си мисля по отношение на мен въпреки че не сме разведени.В тази клиника разполагат с всякакви специалисти и аз имах късмет да попадна там, а не да ставам опитно мишле на фармацефтичните компании. Искам да ти кажа, че вече 1 година и 1 месец съм абсолютно здрава.Радвам се,че взех решение да не ходя в никакви клиники "за лечение на МС".Нямам нито един симптом на МС- дори и най-безобидния да чувствам умора. Спазвам определен хранителен режим - не ям месо, пия само обезмаслено мляко,ям много плодове и зеленчуци, сурови ядки,веднъж в седмицата ям риба, ползвам като мазнина само зехтин. И въпреки че съм подложена на невероятен стрес, се чувствам добре. Всичко зависи от теб, от желанието ти за живот и силата на духа.Във форума не мога да ти кажа много.Ако искаш пиши ми - n_jaky@mail.bg

# 640
  • Linz
Мег, страхотно е, че имаш такова подобрение. Много се радвам Hug
И аз си казах, че "тази диагноза не е за мен" Simple Smile Чувствам се толкова здрава и енергична, колкото и преди 20 год.
Убедена съм, че храненето и емоционалното състояние са най-важните фактори за здравето. Сигурна съм, че гладолечението може да помогне при много болести. Ако започне влошаване при мен и аз ще се подложа. За сега ям много малко животински продукти (от време на време сирене и кашкавал, рядко- мляко и яйца). На този етап не мисля да се подлагам повече на ЯМР. И моят най-голям стимул са децата Heart Eyes

# 641
Препоръчвам на всички книгите на д-р Чопра и  по точно Квантово Лечение. Тръгнах да търся алтернативно лечение при болест на майка ми, за жалост не можах да я спася /от друго почина не от МС/ но бих се радвала да помогна на всеки. Книгата Излекувай живота си  на Л.  Хей пък помогна на мой приятел болен от рак да си върне живоота.
Най-важно е желанието да се справим при трудни ситуации и диагнозата подлежи винаги на ИЗТРИВАНЕ  Peace

# 642
Много ви моля, да споделите с мен как сте постигнали вашият успех в клиниката с гладолечение.  Става въпрос да ми напишате програмата през която сте преминали. Ако искаш, пиши ми на dgloege@comcast.net

# 643
Има една масажистка лекува МС с маажи които не а скъпи.Не правя реклама!!!! а искам да помогна.Маже с един лечебен крем и познавам 2 които се чувстват мн добре след лечението и.Ако някои се интересува нека ми пише ще ви дам кординатите и.Аз лично съм ходила при нея но за друга болест.

# 644
Здравей Рени, просто искам да знам как си?

Общи условия

Активация на акаунт