Newsflash 29:Baby Boom у американско

• 14 091
  • 301
  •   1
Отговори
# 105
Затова казвам към 10, че да им дадеш време да си пратят резултатите. Те 'статс' ли са? Ако не са стигнали, между 10 и 11 почваш да юркаш: лаб, болница, педиатър, лаб, болница, педиатър, в този ред- гаранция, че в 11 ще се радват да се отърват от теб и ще знаеш всичко. Майтапя се, но и не се...Успех! Heart Eyes

Какво значи статс?  Embarassed

Експресни.

# 106

Не, не мисля, нормална болница си беше.  newsm78

# 107

Не, не мисля, нормална болница си беше.  newsm78

Не, то не е нужно да е ненормална болницата, статс може и педиатърът да назначи, просто означава, че са бързи и ги правят за часове - кръвните, примерно. На бележката трябва да пише 'статс', ако са бързи. Нищо де, щом са ти казали за утре, не се тревожи.

# 108
Не, то не е нужно да е ненормална болницата, статс може и педиатърът да назначи, просто означава, че са бързи и ги правят за часове - кръвните, примерно. На бележката трябва да пише 'статс', ако са бързи. Нищо де, щом са ти казали за утре, не се тревожи.

Не, нищо не пишеше на бележката, беше както друг път ( а пък друг път са ми ги бавили), ама докторката каза, че кръвните утре би трябвало да станат. Виж за снимката каза, че най-вероятно в понеделник ще ги пратят.
 Rolling Eyes

# 109
Бубка,добре я е наредил този пич...Няма да се чете тази книга(Майките),изясни ми се....Миз,поздравления! Тандури,очакваме добри новини.Джи,писнА ми да ти се мазня  Mr. Green-искаш ли нашето миналогодишно костюмче/снагълче/дяволче ....
   Аз си седя у нас,а тази вечер е опенинг вечерта на межд.филмов фестивал в Чикаго . Премиера на "The kite runner", гост е режисьора....дам.... Rolling Eyes  имаше тема в клю "ако нямах детето,какво щях да правя сега"....да ви казвам ли?............

# 110
Джи,писнА ми да ти се мазня  Mr. Green-искаш ли нашето миналогодишно костюмче/снагълче/дяволче ....

Ох, Естело, чакай, че забравих - сериозно забравих. Нали е чак на 31 и аз сигурно на 30 вечерта ще му намеря костюм (така съм и по Коледа). Та - чакай сега да видим....стой да видя какво има онлайн и ако не намеря нищо хубаво, ще ти пиша биляшкъ. СТава, нали, да'линг? Може и сама да му направя нещо - няма да се разшия, ще импровизирам, стой, да се огледам. Stop Heart Eyes

# 111
  • usa
Ако ще се раздуваш утре с Албена, то при коя сестра отива Силвия тогава -  колко сестри са - знам за първородна и вторордна. миз????  wait

ооо, тя и албена е умна, но тя ми е и нестандартна... нея след като я похвалят за качеството на мозъчните и клетки, винаги следва едно "ноооооо...." и започват да се оплакват от нея. че не си пише домашните и проектите за училище, или ги пише, но ги губи или забравя да ги предаде... или пък заета да си развива теориите в клас, не и остава време да си свърши каквото трябва и ей такива работи. че то работата не е само да си умен, ами и да си ползваш ума по предназначение...

Тъкмо се върнахме от болницата...направиха и снимка и кръвни...утре към обяд ще кажат ( най-рано...ох дано да не оставят за понеделник!) резултатите..
Дано нищо да няма  Cry

всичко ще е наред, ще видиш  Hug!

Аз си седя у нас,а тази вечер е опенинг вечерта на межд.филмов фестивал в Чикаго . Премиера на "The kite runner", гост е режисьора....дам.... Rolling Eyes  имаше тема в клю "ако нямах детето,какво щях да правя сега"....да ви казвам ли?............

ще почистиш, ще сготвиш и ще легнеш да спиш  newsm78?

# 112
Миииииз   hahaha и тази алтернатива ли я е имАло....аз си мислех за едно филмче...а ти как си ми напълнила програмата хихихи
   Newsflash...слято или по отделно се пише?Срещала съм и така и иначе....вие как казвате?Като отварях темата поправях...днес го видях News flash....
  И за текста на "Сънчо" ми се иска да ви попитам....този дето го има в сайта(бг мамма),и това дето чувам на песничката....има разминаване  Thinking

# 113
  • WA, USA
Тандури, стига си се притеснявала, ще видиш че всичко ще е наред Hug те те побъркаха тия деца напоследък.
И аз реших да се правя на строга майка и да създавам режим на малкото, ама се намъчихме вчера с баща му - ревал е повече от час и накрая пак го взех и след като сукна два-три пъти заспа. Рева като магаре и си блъска главата в леглото, а като отидох да го успокоявам ми блъскаше ръката. Накрая и аз се разревах, а баща му заключи че ще го побъркаме Crazy Днес заспа малко по -бързо, но пак рева, не знам как ще изляза на глава с него.
Ето малко снимки от последните
http://family.webshots.com/album/560938313jfojoS?vhost=family

# 114
  • usa
Миииииз   hahaha и тази алтернатива ли я е имАло....аз си мислех за едно филмче...а ти как си ми напълнила програмата хихихи
   Newsflash...слято или по отделно се пише?Срещала съм и така и иначе....вие как казвате?Като отварях темата поправях...днес го видях News flash....
  И за текста на "Сънчо" ми се иска да ви попитам....този дето го има в сайта(бг мамма),и това дето чувам на песничката....има разминаване  Thinking

ииииииии, филмче  doh! как не се сетих  Thinking... текста на сънчо аз го знам като този в сайта, но без втория куплет, той нещо ми се губи от спомените.  Newsflash яз го знам като слято, но не бих си заложила живота на това...

мислех си да споделя с вас и забравих - днес прочетох, че черният шоколад освен за другите неща, за които вече знаем, помагал и за облекчаване на chronic fatigue syndrome. така че недоспиващи си майки, набивайте шоколад и има голяма вероятност да се почуствате бодри!

# 115
Тандурче, какво пак е станало? За какво се съмняват за Ели (или по- добре да не питам и като не се потвърди, защото НЯМА, ще видиш!  Hug, хич и няма и да ни казваш... ).

Радвам се, че на Калин нищо му няма!

Хиър, и за твоята майка и благоприятните обнадеждаващи новини поздравления!   bouquet

За книгите- аз тези прословути Майки още не съм ги докопала, за да ги видя що за стока са, но от два дни започнах другата широко спрягана книга тук, "Митология на прехода" на А. Попов (сърдечни благодарности на тя си знае коя съфорумка, че ми услужи с нея  Hug). Ама аз може би подходих с голямата лъжица с очаквания и вярно, че съм още на втория разказ, но до момента съм разочарована.  Sick Първият разказ- бг вариация, при това не и кой знае колко сполучлива на Чарлз Буковски. Не знам, може  пък и аз да прибързвам с оценките.  newsm78

Бубка, изкефи ме това за мацката.  Laughing

Ето едно майтапче и от моя днешен емайл:

Another Chinese Toy Recall  Laughing

Джи, получавам (по незнайна причина) някакъв каталог с джъжки и ето това беше вчера в него, познай за кого си помислих веднага:  Simple Smile
http://www.onestepahead.com/catalog/product.jsp?productId=377757 … ;categoryId=90185

Хайде, че Алекс го нокаутираха, отивам да гледам.

# 116
Току-що го показах на моя син, във възторг е.  Joy
И другият пищи, че иска да ходи там.  Joy Що ли не пък да не се замисля над идеята.  Thinking

# 117
Цитат
 doh пак го пропуснах....
 Само на мен ли ми горчи черният шоколад?
Сипируми,на татко си прилича малкият,или....

# 118
  • usa
Цитат
 doh пак го пропуснах....
 Само на мен ли ми горчи черният шоколад?
Сипируми,на татко си прилича малкият,или....

кой е алекс  newsm78?
и на мен ми горчи, но нали е за здравето, търпя и гълтам... с червено вино ми върви добре, не ми горчи  Wink

# 119
"Анатомията на Грей"-ени белс рингин'  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт